تهیه شکلات با قالب:
امروزه با روی کار آمدن قالب شکلات در طرح ها و اندازه های متفاوت، به راحتی می توانید شکلات خوشمزه و جذاب در منزل تهیه کنید. افراد بسیاری هستند که تمایل دارند خودشان شکلات را با هر طعم و شکلی که دوست دارند در خانه آماده کنند. شکلات از پر مصرف ترین خوراکی ها و تنقلات خوشمزه است که افراد در بیشتر مراسم ها از آن استفاده می کنند. این محصول خوراکی در جشن ها و مهمانی ها، تولد ها، پذیرایی عید نوروز، روز ولنتاین و … کاربرد دارد. بیشتر بچه ها عاشق آن هستند و با دیدن شکل ها و طرح های زیبای شکلات جذب آن می شوند.
این خوراکی قالبی یکی از پر طرفدارترین انواع آن ها است. با کمک قالب شکلات می توان آن را در طرح ها و اشکال مورد پسند خود تهیه کرد و از خوردن آن لذت برد .
آنچه خواهید خواند:
- قالب شکلات
- نحوه استفاده از قالب شکلات
قالب شکلات:
انواع قالب شکلات از جنس سیلیکون یا پلی کربنات در سایز های مختلف تولید و به بازار عرضه می شوند. البته جنس سیلیکونی به دلیل مزایای آن کاربرد بیشتری دارد. قالب های سیلیکونی درون فریزر، مایکروفر یا مایکروویو کیفیت مطلوبی دارند. حتی در برابر انتقال مستقیم از فریزر به فر نیز این کیفیت حفظ می شود. مزیت مهم تر آن خاصیت نچسب بودن آن است. بنابراین جدا کردن شکلات از آن به آسانی صورت می گیرد.
هر چند طرح قلب از پر فروش ترین انواع قالب ها است اما با طرح هایی چون مینی وافل گرد، مینی وافل چهارگوش، طرح گرداب، طرح پیچ، طرح گل، شوکو بلوک، طرح بوسه، طرح حیوانات، حروف لاتین و … نیز شکلات های زیبایی خلق می شوند. دسته ای از شکلات ها جنبه تزئینی دارند. برای تهیه این نوع شکلات های ریز مجلس از قالب های کوچکتر مانند قالب سکه ای استفاده می شود. البته این قالب ها برای ساخت پاستیل، ژله های رنگارنگ و حتی حلوای مجلسی نیز گزینه مناسبی هستند. این خوراکی های خوشمزه می توانند در کنار شکلات ها در مهمانی ها زینت بخش میز پذیرایی باشند.
نحوه استفاده از قالب شکلات:
تهیه شکلات در منزل سرگرمی لذت بخشی است که با ظاهر جذاب خود می تواند لحظات شما را شیرین کند. انواع شکلات ها با طعم های بی نظیر شیری، کاکائویی، میوه ای و … را می توانید با قالب شکلات تهیه کنید. برای استفاده از این قالب ها چند نکته را به یاد داشته باشید:
- در صورتی که قالب را تازه خریداری کرده اید قبل از استفاده به مدت ۲۰ تا ۳۰ دقیقه با درجه حرارت ۱۴۰ تا ۱۶۰ درجه سانتیگراد داخل فر بگذارید. بعد از این مدت بگذارید خنک شود و سپس آن را بشویید.
- قبل از استفاده از قالب ها از خشک بودن آن ها اطمینان داشته باشید. قالب ها به هیچ وجه نباید رطوبت داشته باشند. زیرا ممکن است شکلات به شکل دانه دانه درآید.
- برای تهیه شکلات اگر قالب شما بزرگ است سعی کنید آن را کمی چرب کنید. برای قالب های کوچک تر نیازی به چرب کردن نیست. زیرا قالب های سیلیکونی انعطاف پذیری خوبی دارند.
- برای کیک و شیرینی حتماً قالب را چرب کنید و بعد مواد را بریزید.
با کمک قالب شکلات می توانید شکلات های متنوع و جذاب در طرح و شکل های متنوع تهیه کنید. داخل شکلات ها می توانید از انواع مغز ها یا دیگر مواد دلخواه پر کنید. پاشیدن اکلیل های خوراکی، ترافل و پودر نارگیل روی شکلات به شکیل شدن آن ها کمک می کند. این خوراکی قالبی با اشکال زیبا حتی می تواند هدیه مناسبی برای دوستان شما هم باشد.