فهرست مطالب
تاکو غذای مکزیکی
تاکو غذای مکزیکی از ترکیب مزه های مختلفیه که شما رو به اوج هیجان میبره .
طرفداران غذاهای تند و تیز در سراسر دنیا بخاطر طعم تند عاشق غذاهای مکزیکی هستند .
معمولا تاکو مکزیکی با گوشت های متنوعی تهیه میشه . در اصل این غذا با نان ترتیلای ذرت سرو میشه و داخل ساندویچ و روی گوشت، انواع مخلفات رو به همراه پنیر چدار یا پنیر موزارلا قرار میدن تا ترکیب عالی ای ایجاد بشه.
سرآشپزهای دنیا هرکدام دستور مختلفی به تاکو اضافه کردند؛
به همین خاطر تاکو آنقدر تنوع پیداکرد که هرکس با هرسلیقه ای میتواند تاکوی محبوب خود را تهیه کند.
هرچند طعم یک تاکوی اصیل مکزیکی در خیابان های مکزیک قطعا متفاوتتر است!
تاکو با نان مخصوصی به نام ترتیلا تهیه میشود.
نان ترتیلا نیز از آرد ذرت تهیه می شود (در ادامه روش تهیه توضیح داده میشود).
داخل این نان که به شکل (u) است با مواد مختلف از جمله گوشت، مرغ، ماهی، میگو و حتی سبزیجات پر می شود و همراه سس مخصوص مانند سس سالسای تند ( سس سالسا ساده دوریتوس یا سس سالسا تند دوریتوس بنا بر سلیقه ) سرو میشود.
برای تهیه تاکو نیاز به نان ترتیلا، ادویه مخصوص تاکو (ادویه غذای مکزیکی تاکو ۲۸ گرم سانتاماریا ) و مواد گوشتی یا سبزیجات دارید.
طرز تهیه ادویه مکزیکی مخصوص تاکو:
ادویه مخصوص تاکو را میتوانید براحتی از فروشگاه اینترنتی هست مارکت بنام ادویه غذای مکزیکی تاکو ۲۸ گرم سانتاماریا تهیه کنید
این ادویه اصیل با بهترین کیفیت زحمت و سختی کار را برای شما آسان می کند.
ازین ادویه می توانید در پخت انواع غذاها استفاده کنید ، و یا خودتان در منزل درست کنید.
برای تهیه ادویه مخصوص تاکو خانگی به مواد زیر نیاز دارید. تمام مواد را با هم مخلوط کنید و در ظرف دربسته نگهداری کنید.
- پودر سیر: ١/٢ قاشق غذاخوری
- پرک فلفل قرمز: ١/٢ قاشق چایخوری
- پودر فلفل قرمز: ٢ قاشق چایخوری
- پودر زیره سبز: ٢قاشق چایخوری
- پودر فلفل سیاه: ١ قاشق چایخوری
- پودر آویشن: ١/٢ قاشق چایخوری
- پاپریکا: ١/٢ قاشق چایخوری
- نمک: ١ قاشق چایخوری
حالا برویم سراغ آماده سازی نان ترتیلا
مواد لازم :
آرد ذرت ۱۵۰ گرم
نمک نصف قاشق چایخوری
آب ولرم ۱۲۰ میلی گرم
روغن مایع ۲ قاشق غذا خوری
طرز تهیه :
درظرفی آرد ذرت ، نمک وروغن مایع رامخلوط کرده،آّب ولرم رااضافه نموده وباهم مخلوط کنیدتاخمیر یک دستی حاصل شود.
روی سطح صافی آرد بپاشید و برای ۴-۳ دقیقه خمیر را ورز دهید تا زمانیکه نرم شود،
سپس خمیررادرکیسه پلاستیکی قرارداده و۱ ساعت استراحت دهید.
خمیررابه ۱۲ گلوله کوچک تقسیم کنید.
روی سطح صافی آردبپاشیدگلوله راروی دوتانایلون باوردنه نازک به شکل دایره باز کنید(برای منظم شدن تاکومی توا نیدازقالب فلزی استفاده کنید)
ودرروغن سرخ کرده و اواسط سرخ شدن ازوسط تاکنیدوبه همان صورت نگه دارید تا حالت u بگیردوباهرموادی که تمایل داشتیدپرکنیدوسرونمایید.
مواد لازم برای تهیه تاکو مکزیکی اصیل:
- نان ذرت یا ترتیلا
- گوشت (میتوانید از فیله گوشت قرمز یا مرغ گریل شده استفاده کنید ) ۲۵۰ گرم
- مقداری گشنیز
- لیمو ترش: ۱ عدد
- پیازخردشده :یک عدد
- سیرخردشده :یک حبه
- فلفل سبز تند خردشده :۳ عدد
- روغن مایع :به مقدارلازم
- ادویه مخصوص تاکو ادویه غذای مکزیکی تاکو ۲۸ گرم سانتاماریا :به مقدارلازم
- نمک و فلفل سیاه :به مقدارلازم
برای سرو تاکوها:
نان ترتیلا ذرت ۸ عدد
پنیر چدار ۳/۴ پیمانه
گوجه فرنگی خرد شده ۱ پیمانه
کاهو خرد شده ۲ پیمانه
سس سالسا (سس سالسا ساده دوریتوس یا سس سالسا تند دوریتوس ) :به مقدارلازم
طرز تهیه تاکو غذای مکزیکی اصیل:
- نان ترتیلا واقعی استفاده کنید! (این مهمترین مرحله است) میتوانید آن را بخرید و یا خودتان درست کنید.
شما نیاز به یک نان ذرت نرم دارید. - سبزیجات را بشویید. پیاز را خرد کرده ، شروع به تفت دادن پیازها کنید .
- فلفل دلمه ای و سیر را خرد کرده به پیاز اضافه می شود
- همه ادویه را در این مرحله اضافه کنید .
- مرغ هایی که به قطعات کوچک تقسیم شده بود را گریل کرده را به همراه گشنیز به پیاز و فلفل و سیر می افزاییم .
- گوشتها را درون نان ترتیلا بریزید به طوری که بتوانید نصف نان را روی نصفه دیگر آن قرار دهید.
- لیمو را نصف کنید و در داخل یک بشقاب قرار دهید.
- از کاهو خرد شده و گوجه فرنگی و پنیر چدار بر روی گوشتها بهره ببرید .
در این مرحله میتوانید سس سالسا (سس سالسا ساده دوریتوس یا سس سالسا تند دوریتوس ) را بر روی آن اضافه کنید .
چنانچه از گوشت گوسفند یا گوساله استفاده کردید بعد تفت دادن باید در کمی اب همراه سبزیجات پخته شود .
تاکوی گوشت جزو غذای ملل – مکزیکی میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا ۱۵دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود ۱ ساعت میباشد .
تاکوی گوشت را می توانید در وعده نهار – شام – سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار – میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای ۱۰ نفر مناسب میباشد .