
طرز تهیه حریره بادام
حریره بادام؛ یکی از غذاهای سالم، مقوی و سنتی است که به عنوان یکی از مقوی ترین غذاهای کمکی برای نوزادان و کودکان مورد استفاده قرار میگیرد. امروزه با پیشرفت علم متخصصان تغذیه معتقد هستند که حریره بادام؛ علاوه بر کودکان برای دیگر افراد مخصوصا افراد مسن نیز بسیار مناسب است. چرا که حریره بادام؛ غذایی زود هضم است و برای رشد استخوانها و جلوگیری از پوکی استخوان بسیار مفید است.
همچنین حریره؛ بدن را تقویت کرده و انرژی بدن را افزایش میدهد. حریره بادام؛ از نظر طب سنتی نیز دارای ارزش غذایی فراوان است و تاکید زیادی بر مصرف آن شدهاست. در ادامه این مقاله با روش برای تهیه حریره بادام آشنا خواهید شد.
طرز تهیه حریره بادام
حریره بادام؛ نیز مانند غذاهای دیگر به روشهای مختلفی تهیه میشود. حریره بادام با شیر، حریره بادام با شیر و روغن زیتون و حریره بادام با شیر و کنجد از انواع متفاوت حریره بادام هستند که در ادامه با طرز تهیه آنها آشنا خواهید شد.
مواد لازم برای تهیه حریره بادام با شیر
- بادام؛ ۶ عدد
- شیر؛ یک دوم پیمانه
- آرد برنج؛ دو قاشق غذاخوری
- شکر؛ یک قاشق غذاخوری
طرز تهیه حریره بادام با شیر
مرحله اول: بادامها را پوست کنده و به پنج دقیقه در آب جوش قرار بدهید. بعد از پنج دقیقه بادامها را داخل آب سرد بریزید و چند دقیقه به آن زمان بدهید. سپس پوست بادامها را به راحتی جدا کرده و آنها را در مخلوطکن بریزید.
مرحله دوم: در ادامه نصف استکان آب و یک قاشق چایخوری شکر را به بادامها اضافه کنید و مواد را با هم مخلوط کنید. بادام پوره شده را داخل یک قابلمه ریخته و بر روی حرارت قرار بدهید.
مرحله سوم: پوره بادام را به مدت ۱۵ الی ۲۰ دقیقه روی حرارت ملایم قرار داده هم بزنید تا بپزد.
مرحله چهارم: آرد برنج را داخل شیر سرد حل کرده و خوب مخلوط کنید. (آرد نباید در شیر گلوله گلوله شود.) سپس آن را به بقیه مواد اضافه نمایید.
مرحله چهارم: بعد از اضافه کردن آرد و شیر؛ مواد را هم بزنید تا به غلظت برسد. زمانی که غلظت حریره بادام شبیه ماست شد؛ آن را روی حرارت قرار بدهید. حریره بادام را در ظرف مورد نظر خود ریخته و با مغز بادام تزیین نمایید.