مراجعان گرامی در صورت بروز هر گونه مشکل لطفا با شماره 02191016284 یا 09027575425 تماس و یا به شماره 09193639306 از طریق واتساپ پیام بدهید .

گرانولا چیست؟ خواص جادویی گرانولا

رامین مهدیان رادنویسنده: رامین مهدیان راد
بازدید: 781 بازدید
گرونولا چیست

گرانولا چیست؟

 

گرانولا اصطلاحی است که برای توصیف یک نوع غلات استفاده می شود. ویژگی های مرموز گرانولا که هنوز کشف نکرده ایم!

برای صبحانه یا میان وعده، گرانولا یک انتخاب عالی است.

گرانول ها دانه هستند و ممکن است از مواد مختلفی از جمله غلات (اغلب جو دوسر)، عسل مخلوط با سایر مواد، آجیل و میوه های خشک تهیه شوند.

گرانول ها و اشکال متعدد گرانول ها در مقاله صحبت می شود. گرانولا ممکن است با استفاده از مواد مختلف درست شود، و ما به شما نشان خواهیم داد که چگونه آن را درست کنید.

در ابتدا در اواخر قرن نوزدهم به عنوان یک غلات تجاری یا فرآوری شده به عنوان گرانولا نامیده می شد، اما از آن زمان تاکنون چندین مورد تجدید نظر قرار گرفته است. با شیر یا ماست، گرانولا را می توان به عنوان یک میان وعده سالم و یا به عنوان دسر سرو کرد.

فواید گرانولا برای سلامتی شامل این واقعیت است که خوردن آن حتی برای افرادی که سعی در کاهش وزن دارند، ایمن است، زیرا به قوی و سالم نگه داشتن بدن آنها کمک می کند.

گرانولا دقیقا چیست و خوردن آن چه فوایدی دارد؟

صبحانه و میان وعده گرانولا دو مورد از محبوب ترین استفاده ها برای این غذای لذیذ است. گرانولا برای کودکان و نوجوانان یک ماده غذایی مقوی و پرانرژی است که حاوی انواع مواد مغذی و مفید است.

آجیل و عسل اجزای اصلی گرانولای درخت عرعر هستند، اما حاوی مواد لذیذ دیگری مانند شکر قهوه ای، غلات برشته شده، میوه های خشک (مثلاً کشمش و خرما) و شکلات است. دانه‌های کتان بو داده و کره بادام‌زمینی نیز در گرانول‌های خاص گنجانده شده‌اند.
انواع مختلفی از غذاهای پخته شده و طعم‌دار غلات و لوبیا وجود دارد که ممکن است با گرانولا جفت شود و شامل میوه‌های تازه مانند توت فرنگی یا توت، موز یا آناناس باشد. یک لیوان شیر رایگان نیز موجود است.
برخی از کیک ها و شیرینی ها حتی از گرانولا به عنوان رویه یا تزئین استفاده می کنند و حتی ممکن است به شکل گرانولا در بیایند.

فواید گرانولا برای سلامتی برای ورزشکاران شناخته شده است و آن را به عنوان یک میان وعده مغذی می خورند. گرانولا که سرشار از انرژی و ویتامین است، برای پیاده روی طولانی مدت و دویدن، پیک نیک و سایر فعالیت های خارج از منزل ایده آل است. در مقایسه با برخی از میان وعده های آماده، کم کالری و برای بدن مهم است.

 گرانولا از چه موادی تشکیل شده است؟

ارزش غذایی گرانولا کاملاً به مواد مورد استفاده بستگی دارد، زیرا هیچ دستور العمل خاصی وجود ندارد. جو، آجیل، دانه ها و میوه های خشک از ترکیبات رایج در گرانولا هستند.

تفاوت جو (Barley) و جو دوسر (Oats) در چیست؟

جو دوسر منبع خوبی از فیبر است که سطح کلسترول را کاهش می دهد. میوه های خشک و آجیل حاوی پتاسیم هستند، یک الکترولیت که برای بسیاری از فرآیندهای بدن، از جمله عملکرد سلول ها و انقباض ماهیچه ها ضروری است. نسبتاً غیر معمول است که مقدار آجیل و میوه های خشک در گرانولا و گرانولا خیلی کم باشد.

گرانولا پتاسیم دارد که می تواند به کاهش فشار خون کمک کند. همچنین حاوی کربوهیدرات است که برای کسانی که فعالیت بدنی دارند و به منبع انرژی ثابتی برای تقویت عضلات خود نیاز دارند ایده آل است.

گرانولا را باید با چه چیزی مصرف کرد؟

قبل از خرید حتما لیست اجزای محصول را مطالعه کنید. محتوای شکر و شیرین کننده گرانولا را بررسی کنید. نام های مختلفی برای شکر اضافه شده وجود دارد، از جمله دکستروز بی آب، شربت ذرت جامد، فروکتوز، HFCS، عسل، لاکتوز، شربت مالت، مالتوز، شربت افرا، ملاس، شهد و کنسانتره آب نیشکر.

اگر نمی دانید ترکیبات یک محصول چیست، از استفاده از آن خودداری کنید. شما باید بتوانید لیستی از اقلام ذکر شده در بسته را تهیه کنید.

اگر محدودیت های غذایی دارید، به این فکر کنید که چه کاری می توانید انجام دهید. این گرانولا به جای غلات از مغزها و دانه ها درست می شود. از آنجایی که گرانول ها شامل غلات یا کربوهیدرات نمی شوند، باید توجه داشته باشید که آنها مانند گرانول های معمولی نیستند.

برای جلوگیری از چربی های ترانس و سطوح بالای چربی اشباع شده، از گرانول هایی استفاده کنید که روغن ترانس ندارند. چربی های اشباع شده در گرانولا، مانند آنهایی که در روغن نارگیل یا روغن های دیگر یافت می شوند، می توانند سطح کلسترول خطرناک LDL را افزایش دهند و مصرف کننده را در معرض خطر بیماری قلبی قرار دهند.

چه مقدار گرانولا باید بخوریم تا سالم باشیم؟

اندازه دانه ها بر اساس سازنده متفاوت است، اما معمولاً اندازه یک توپ تنیس یا یک سوم فنجان است. در نتیجه، نیازی به خوردن مقدار زیادی در وعده صبحانه نیست.

مقدار گرانولای مورد نیاز شما به کالری مورد نیاز شما بستگی دارد که با سن، سطح فعالیت و جنسیت تغییر می کند. ساده ترین راه برای تعیین میزان کالری مورد نیازتان این است که ببینید بعد از خوردن مقدار مشخصی گرانولا یا گرانولا چقدر احساس سیری می کنید.

گرانولا معمولاً با استفاده از شیرین‌کننده‌هایی ساخته می‌شود که میزان قند دانه‌ای بلغور جو دوسر و آجیل را افزایش می‌دهند. کسانی که مراقب وزن خود هستند باید بدانند که گرانولا کالری بالایی دارد (نصف فنجان گرانولا ۲۴۰ کالری دارد).
چگونه می توانید کالری مصرفی خود را کاهش دهید؟
این یک صبحانه ایده آل برای ورزشکارانی است که کالری زیادی در طول روز مصرف می کنند. گرانولای تهیه شده از جو و شیرین کننده هایی مانند شربت افرا و میوه می تواند انرژی زا باشد

برای فعالیت های سنگین مانند پیاده روی، کوهنوردی و دوچرخه سواری استفاده می شود. به عنوان یک میان وعده قبل از کم تحرکی قبل از کار با کامپیوتر، مقدار کمی گرانول بدون دانه تهیه شده با مغزها و دانه ها و حداقل شیرینی توصیه می شود.

گرانولا را چگونه باید خورد؟

ارزش مغذی گرانولا زمانی افزایش می یابد که آن را با شیر یا ماست، موز، انواع توت ها و یک مشت بادام یا تخمه کدو تنبل مخلوط کنید. گرانولا با شیر بادام یا خانواده توت یا ماست یونانی یا تخم مرغ ممکن است یک میان وعده مغذی باشد.

ویژگی های گرانولا

با توجه به موارد فوق، این محصول غذایی دارای طیف گسترده ای از مواد مغذی حیاتی است که ممکن است به شما در حفظ یک رژیم غذایی سالم کمک کند. ترکیب گرانولا عمدتاً با مواد تشکیل دهنده آن تعیین می شود، با این حال بسیاری از مواد معدنی و عناصر کمیاب موجود در آن مانند سدیم، پتاسیم، روی، فسفر، منیزیم، کلسیم و آهن دارای ارزش زیادی هستند. ویتامین های E، C، نیاسین و تیامین یافت شد. به گفته کارشناسان ژاپنی، گرانولا یک غذای فوق العاده است. به همین دلیل یکی از غذاهای اولیه مورد استفاده فضانوردان ژاپنی است.

گرانولا و سایر کالاهای مرتبط با گرانولا، مانند بارهای گرانولا، تعدادی ویژگی اساسی دارند:

سیستم گوارش خود را بهبود بخشید

اگر می خواهید سیستم گوارش خود را بهبود بخشید، گرانولا بهترین غذا برای خوردن است. یک وعده از این ماده بیش از ۱۲۰ درصد نیاز فیبر رژیمی شما را برای کل روز تامین می کند. فیبر، هم محلول و هم نامحلول، جزء ضروری این غذا است. فیبر موضوع مطالعات متعددی بوده است که اکثر آنها نشان داده اند که به بهبود سلامت سیستم گوارشی کمک می کند. جدا از تقویت فعالیت باکتری های خوب در معده، فیبرها همچنین به مرطوب نگه داشتن روده های شما پس از خوردن آنها کمک می کنند، که باعث می شود حمل و نقل مدفوع و غذا از طریق سیستم گوارش شما آسان تر شود. در نتیجه از یبوست جلوگیری می شود.

کاهش وزن

این دانش عمومی است که یک رژیم غذایی سالم با یک صبحانه مقوی شروع می شود. اگر می خواهید لاغر شوید، این وعده غذایی بسیار مهم است. گرانولا منبع عالی انرژی و فیبر است. انرژی که از این کار دریافت می کنید نه تنها به فعالیت های روزانه شما کمک می کند. پس از آن نیز شما را غافلگیر خواهد کرد. از آنجایی که فیبر زمان زیادی برای هضم نیاز دارد، ترشح هورمون گرسنگی را به تاخیر می اندازد. به طور متوسط، تنها با ۱۰۰ گرم گرانولا ۱۲ ساعت سیر خواهید ماند. پرخوری عامل اصلی شکست رژیم غذایی است، اما دیگر لازم نیست در مورد آن استرس داشته باشید.

تری گلیسیرید پایین

کاهش کلسترول LDL و افزایش سطح کلسترول HDL را می توان با استفاده از فیبر محلول به شکل دانه ای بدست آورد که یک رویکرد شناخته شده است. به منظور جلوگیری از تجمع پلاک در شریان ها و وریدهای شما، لازم است سطح کلسترول خطرناک در خون خود را کاهش دهید. فشار خون بالا و استرس بر روی سیستم قلبی عروقی می تواند ناشی از این شکل از پلاک باشد. تمام اجزای موجود در این غذا با اسیدهای چرب امگا ۳ اسیدهای چرب امگا ۳ موجود در مغزها مانند گردو پسته و بادام غنی شده است. افزایش سطح HDL نیز یکی از مزایای این است.

استقامت خود را تقویت کنید

یکی از دلایلی که متخصصان تغذیه گرانولا را توصیه می کنند، توانایی آن در افزایش سطح انرژی است. گرانولا حاوی شکر زیادی نیست، که این چیز خوبی است زیرا شکر باعث می شود زودتر خسته شوید. از سوی دیگر، این وعده غذایی دارای مقدار زیادی منگنز است، ماده معدنی که در بدن انسان تنها در سطوح کمی وجود دارد. کبد، کلیه ها و عملکرد متابولیک همگی به این عنصر بستگی دارند. برای اینکه بدن شما به خوبی کار کند، باید متابولیسم خوبی داشته باشد.

• جلوگیری از کم خونی

یکی از شایع ترین بیماری ها در جهان، کم خونی است که اغلب توسط بیش از ۷۰ درصد از مبتلایان به اشتباه تشخیص داده می شود. کمبود آهن برای کسانی که به آن مبتلا هستند مشکل ساز است. گفته می شود که گلبول های قرمز خون با استفاده از آهن به عنوان یک جزء تولید می شوند. این گلبول های قرمز وظیفه انتقال اکسیژن و مواد مغذی را در سراسر بدن بر عهده دارند. انواع گرانولا و گرانولا حاوی مقدار زیادی آهن هستند، بنابراین خوردن آنها می تواند به پیشگیری از کم خونی کمک کند.

علاوه بر گرانولای آماده، می توانید گرانولای خود را در خانه نیز درست کنید و یک میان وعده ارزان و مقوی داشته باشید.

گرانولا گاهی به شکل تکه‌های یکپارچه‌ای است که با شکلات‌های تخته‌ای قابل مقایسه است، در حالی که گاهی به صورت مجموعه‌ای از مواد خام خشک که با شیر مخلوط شده و خورده می‌شود، عرضه می‌شود.

گرانولا انواع مختلفی دارد. تهیه گرانولا به روش های مختلف و با طیف وسیعی از طعم ها و مواد اولیه امکان پذیر است. غلات، عسل، دانه‌های روغنی، آجیل، ماست و میوه‌های خشک معمولاً در دستور غذای اصلی گرانولا گنجانده شده‌اند. ارزش غذایی با افزودن شیر به این ترکیب غذایی افزایش می یابد.

لطفا نظرات و ایده های خود را با ما در میان بگذارید.

دسته بندی دانستنی های خوراکی غذاهای فرنگی
اشتراک گذاری
نوشته های مرتبط

یک پاسخ به “گرانولا چیست؟ خواص جادویی گرانولا”

دیدگاهتان را بنویسید

سبد خرید

هیچ محصولی در سبد خرید نیست.

ورود به سایت