مراجعان گرامی در صورت بروز هر گونه مشکل لطفا با شماره 02191016284 یا 09027575425 تماس و یا به شماره 09193639306 از طریق واتساپ پیام بدهید .

طرز تهیه ذرت مکزیکی

رامین مهدیان رادنویسنده: رامین مهدیان راد
بازدید: 419 بازدید
خردل

طرز تهیه ذرت مکزیکی:
ذرت مکزیکی
؛ یک میان وعده محبوب و خوشمزه است که طرفداران آن سن و سال نمی‌ شناسد! این خوراکی نه تنها در کشور مکزیک پرطرفدار است بلکه در سرتاسر جهان علاقه‌ مندان مخصوص به خود را دارد  و همان‌ طور که از نامش پیداست تاریخچه آن به کشور مکزیک باز می‌گردد. ذرت مکزیکی، این خوراکی خوشمزه یکی از تنقلات محبوب مخصوصا در فصل سرما است. با این وجود طرز تهیه آسانی دارد که در ادامه با آن آشنا خواهیم شد. با مجله هست مارکت همراه ما باشید

مواد لازم برای تهیه ذرت مکزیکی

  • ذرت؛ ۵۰۰ گرم
  • قارچ؛ ۲۵۰ گرم
  • سس مایونز؛ ۴ قاشق غذا خوری
  • کره؛ ۱ قاشق غذا خوری
  • آبلیمو؛ ۱ قاشق غذا خوری
  • پودر آویشن؛ ۱ قاشق چای‌ خوری
  • پنیر پیتزا؛ ۳ قاشق غذا خوری
  • نمک و فلفل سیاه؛ به میزان لازم

طرز تهیه

ابتدا قارچ‌ ها را به صورت خلالی خرد کرده و داخل یک قابلمه مناسب بریزید. قابلمه را روی حرارت قرار داده و کمی آب داخل آن بریزید تا قارچ‌ ها کمی پخته شوند. در مرحله بعد بلال‌ ها را دون کرده و با مقداری آب و نمک بگذارید تا پخته شود. (برای سرعت بخشیدن به کار خود می‌ توانید از کنسرو ذرت نیز استفاده نمایید)

ذرت مکزیکی

بعد از آماده شدن ذرت؛ مقداری کره را را داخل قابلمه ریخته و بر روی حرارت قرار بدهید و اجازه بدهید کره شما ذوب شود. (در صورت تمایل می‌ توانید از روغن زیتون و یا روغن مایع نیز به جای کره استفاده نمایید) بعد از ذوب شدن کره؛ ذرت‌ ها را به آن اضافه نموده و در کره آن را تفت بدهید. پس از چند دقیقه؛ قارچ‌ های پخته شده را نیز درون قابلمه ریخته و تمامی مواد را با هم تفت بدهید. این کار را تا جایی ادامه بدهید که آب اضافی قارچ‌ ها تبخیر شود و کمی سرخ بشوند.

در این مرحله؛ زمانی که مطمئن شدید؛ مخلوط قارچ و ذرت به خوبی تفت داده شده‌اند، می‌ توانید سس مایونز را به آن اضافه نمایید. سپس حرارت شعله را کمتر نموده و پودر آویشن، آبلیمو، نمک و فلفل سیاه را به مابقی مواد اضافه نمایید.

مرحله پایانی:

آخرین مرحله نیز در تهیه ذرت مکزیکی اضافه نمودن پنیر پیتزا است. توجه داشته باشید که بعد از اضافه نمودن پنیر؛ حتما مواد را خوب با هم مخلوط نموده تا پنیر به تمام نقاط ذرت برسد. بعد از اضافه نمودن پنیر؛ قابلمه را از روی حرارت برداشته و درب آن را بگذارید تا پنیر پیتزا آب شود. ذرت مکزیکی شما آماده است؛ آن را در ظرف مورد نظر بریزید و میل نمایید.

دسته بندی دانستنی های خوراکی دستورات غذایی
اشتراک گذاری
نوشته های مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

سبد خرید

هیچ محصولی در سبد خرید نیست.

ورود به سایت