مراجعان گرامی چنانچه در روند ثبت سفارش با مشکل روبرو شدید با شماره 02191016284 تماس بگیرید و یا به شماره 09193639306 پیام بدهید .
وارد شوید ثبت نام

چگونه ژله را از قالب جدا کنیم؟

هست مارکتنویسنده: هست مارکت
بازدید: 18 بازدید
قالب ژله

قالب ژله:
امروزه انواع قالب ژله با طرح و جنس های مختلف در بازار به فروش می رسند. بسیاری از افراد با تهیه قالب های زیبا، انواع دسر های لذیذ و خوشمزه را با طرح های بسیار جذاب و فانتزی تهیه می کنند. خانم ها طرفداران همیشگی آن هستند و همیشه تمایل دارند با انتخاب طرح های مختلف قالب ژله، حسن سلیقه خود را به مهمانان و اطرافیان خود نشان دهند.

انواع قالب های سیلیکونی، پلاستیکی و .. را می توانید با پرداخت هزینه بسیار کم و مناسب خریداری کنید. کیفیت قالب بسیار بالا است به همین خاطر با خیال راحت می توانید تا مدت ها از آن ها استفاده کنید. قالب ژله به گونه ای طراحی شده است که به محتویات دسر ها آسیبی وارد نمی کند و طعم و مزه آن ها را نیز تغییر نمی دهد.

آنچه در مورد خواهید خواند:

  • بهترین روش جدا کردن دسر از قالب
  • انواع راهکار برای جدا کردن دسر از قالب

 

ژله از جمله خوشمزه ترین دسر ها است که به راحتی در کمترین زمان می توانید آن را با کمک قالب های مخصوص تهیه کنید. پودر ژله آماده در طعم های مختلف تولید می شود که شما باید این پودر را در آب جوش بریزید. به آن حرارت دهید تا به خوبی پودر در آب جوش حل شود و سپس به آن آب سرد اضافه کنید. مایع آماده شده دسر را باید در قالب بریزید تا شکل را به خود بگیرد و زیبا تر شود.

قالب ژله

بهترین روش جداکردن ژله از قالب

امروزه برخی از افراد نمی توانند دسر را به درستی از قالب ژله جدا کنند و همواره قسمتی از ژله به دیواره های قالب آن ها چسبیده می شود. بنابراین ظاهر ژله زشت خواهد شد. خانم ها به هنگام مهمانی حتماً از قالب ها برای تهیه ژله های خوشگل و زیبا استفاده می کنند تا از این طریق سفره آرایی را به بهترین شکل انجام دهند و حسن سلیقه خود را به مهمانان نشان دهند. البته این موضوع در صورتی عملی می شود که ژله به درستی از قالب آن خارج شود.

تبلیغات

تخفیف مهر سوپر مارکت

انواع راهکار برای جدا کردن دسر از قالب

راهکار های متعددی برای خارج کردن ژله از قالب وجود دارد ولی ساده ترین و بهترین روش این است که شما تمام قسمت داخلی قالب ژله را با روغن پوشش دهید. اندکی شکر نیز به دیواره قالب پخش کنید. سپس بعد از انجام مراحل تهیه، آن را به داخل قالب بریزید. بهتر است بعد از آغشته کردن قالب به روغن، حدود نیم ساعت، آن را داخل فریزر نگه داری کنید. زیرا از این طریق یک لایه نازک یخ بر روی دیواره قالب شکل می گیرد و باعث سهولت جدا کردن دسر می شود.

در ادامه بعد از اینکه دسر را در داخل قالب ریختید و چند ساعتی را فرصت دادید تا دسر شما آماده شود. آنگاه باید قالب را از یخچال خارج کنید و به کمک آب داغ، حدود بیست ثانیه به آن شک وارد کنید تا از این طریق به دلیل تضادی که بین سرمای قالب و گرمای آب داغ ایجاد شده است. دسر به راحتی از قالب خارج گردد. اگر تمامی مراحل خارج کردن دسر از قالب را به درستی انجام دهید آنگاه دیگر مشکلی برای جدا کردن نخواهید داشت.

سعی کنید از ظرف مناسبی برای آب داغ استفاده کنید. زیرا در صورت بزرگ و یا کوچک بودن ظرف آب داغ، ممکن است به درستی از قالب جدا نشود. امروزه می توانید به جای استفاده از آب داغ از حوله گرم شده نیز استفاده کنید که خیلی راحت تر و آسان تر است. سشوار نیز روش دیگری برای حرارت دادن به قالب است. معمولاً نتیجه می دهد. روش های ساده جداکردن ژله از قالب همواره موثر هستند.

دسته بندی انواع دسرها دانستنی های خوراکی دسرها مقالات جذاب و خواندنی وبلاگ
اشتراک گذاری

نوشته های مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

سبد خرید

هیچ محصولی در سبد خرید نیست.

ورود به سایت
کمک لازم دارید؟ چت آنلاین