مراجعان گرامی در صورت بروز هر گونه مشکل لطفا با شماره 02191016284 یا 09027575425 تماس و یا به شماره 09193639306 از طریق واتساپ پیام بدهید .

شکلات سفید چیست و فرق آن با دیگر شکلاتها

هست مارکتنویسنده: هست مارکت
بازدید: 1,049 بازدید
شکلات سفید

شکلات سفید:
شکلات سفید یکی از محبوب ترین انواع تنقلات در جهان محسوب می شود که توسط برند های معتبر جهانی ارائه شده و به مرحله تولید می رسد. برخلاف آنچه مردم تصور می کنند، این شکلات شباهتی به شکلات های شیری و قهوه ای رنگ ندارد و مواد تشکیل دهنده آن متفاوت هستند. در ساخت و تهیه آن از کره کاکائو استفاده می کنند که در تعیین کیفیت انواع شکلات نقش اساسی دارد. ذرات این شکلات، با سایر انواع تنقلات تفاوت دارد.

مهم ترین تفاوت شکلات سفید در ذرات چربی است که در ساخت و تولید این ماده به کار می روند. در این ماده غذایی کافئین وجود ندارد و مصرف آن در رفع خستگی تاثیری نخواهد داشت. همچنین یک تفاوت شکلات سفید، عدم وجود آنتی اکسیدان های شکلات های قهوه ای است که این ماده را متمایز از دیگر تنقلات می کند. در این ماده خوراکی از شیر و شکر نیز در ترکیب با کره کاکائو استفاده می کنند. در نهایت برای طعم دار کردن این مدل تنقلات، به آن ها انواع اسانس های وانیلی، پرتقالی و… را می افزایند. تفاوت شکلات سفید و سایر شکلات ها به طعم و مزه این مواد نیز مربوط می شود.

آنچه در مورد شکلات سفید خواهیم خواند:

  • تفاوت شکلات سفید چیست؟
  • تفاوت شکلات سفید و شیری
  • تفاوت شکلات سفید و قهوه ای
  • فواید شکلات های سفید، شیری و قهوه ای برای سلامتی
  • روش رنگی کردن شکلات سفید

تفاوت شکلات سفید چیست؟

یکی از مهم ترین تنقلات مصرفی مردم جهان، شکلات است. امروزه تنوع بالای میان این تنقلات، میزان استفاده از آن ها را نیز افزایش داده است. در این میان شکلات های سفید، با بافتی نرم و لطیف، به عنوان یکی از محبوب ترین ها در این دسته بندی شناخته می شوند. این شکلات نخستین بار در کشور سوئیس به تولید رسید و پس از آن، تولید آن در سایر برند ها و کارخانه های جهان متداول شد.

استفاده از مازاد کره کاکائو از فرایند تولید شکلات های قهوه ای، اولین جرقه تولید شکلات های سفید بود. از آن زمان تاکنون تولید این محصول به عنوان یک ماده خوراکی مجزا متداول شده است. از شکلات سفید مصارف متعددی به عمل می آید و در ساخت بسیاری از تنقلات، کیک ها و دسر ها از آن استفاده می کنند.

شکر پایه های اصلی ساخت و تولید این نوع شکلات است. کره مورد استفاده در این شکلات، از دانه های ریز کاکائو به دست می آید. روغن حاصل از این دانه ها از کره کاکائو جداسازی می شود. در برخی موارد نیز این روغن با بقیه مواد ترکیب شده و برای تولید شکلات هایی با درصد چربی بالاتر مورد استفاده قرار می گیرد.

تفاوت شکلات سفید، با سایر شکلات های قهوه ای و شیری، به نوع استفاده از این مواد نیز مربوط می شود. به علاوه هر یک از آن ها مورد پسند برخی افراد واقع می شوند. اغلب شکلات های سفید رنگ، شیرینی بیشتری دارند و این مسئله نیز سبب ایجاد تفاوت شکلات سفید با سایر تنقلات مصرفی است. یک تفاوت شکلات سفید، در نوع نام گذاری این محصول توسط برخی از کارشناسان است. برخی از مردم این محصول را در میان شکلات ها طبقه بندی نمی کنند و آن را یک جز غیر اساسی از دانه های کاکائو می دانند.

شکلات سفید

تفاوت شکلات سفید و شیری:

تفاوت شکلات سفید و انواع شکلات شیری، یکی از بحث برانگیز ترین موارد در عرصه تولید تنقلات محسوب می شود. هر یک از این مواد خوراکی، مصارف به خصوصی دارند و با طعم و مزه خاصی تولید می شوند. اولین تفاوت شکلات سفید و شیری، در رنگ و شکل ظاهری آن ها است. شکلات های شیری، اغلب با رنگ قهوه ای کم رنگ ارائه می شوند. بافت آن ها نرم است و ساختار یکدستی دارند. در ساخت این مدل شکلات اغلب از میزان قند بیشتری استفاده می شود. این محصول را به عنوان پایه ای ترین نوع شکلات می شناسند.

تفاوت شکلات سفید و شکلات های شیری به درصد چربی موجود در این مواد نیز مربوط می باشد. در ساخت شکلات های سفید رنگ اغلب از میزان چربی بیشتری استفاده می شود. رنگ این مدل شکلات، سفید و کرمی است و در برخی موارد با افزایش درصد چربی، به زرد نیز می گراید. همچنین میزان شکر و شیر به کار رفته در این شکلات نیز بسیار بالا است. افرادی که عاشق مزه شیرینی هستند، از خوردن این مدل شکلات بسیار لذت می برند.

می توان به جرات گفت که مهم ترین تفاوت شکلات سفید مربوط به عدم استفاده از دانه های کاکائو در این تنقلات است. این ویژگی در شکلات های سفید رنگ بر خلاف سایر مدل های شکلات است. در ساخت این محصول از مقادیری لسیتین برای حفظ بافت شکلات استفاده می شود. یک  تفاوت شکلات سفید با انواع شکلات های قهوه ای و شیری، خواص کمتر آن است. در ساخت آن از ذرات کاکائوی پر خاصیت استفاده  نمی شود و به همین سبب نیز فاقد فواید این ماده ارزشمند شناخته می شوند.

تفاوت شکلات سفید و قهوه ای:

پیش تر در رابطه با خواص و ویژگی های شکلات سفید مطالبی ارائه شد. در این بخش تفاوت شکلات سفید با شکلات های قهوه ای بررسی می شود. این مدل شکلات فاقد شیر خشک و چربی شیر می باشد. درصد پودر کاکائوی مورد استفاده در این ماده غذایی نیز متفاوت است. هر چه میزان پودر کاکائوی این مواد غذایی بیشتر باشد، میزان تلخی آن ها بیشتر است.

تفاوت شکلات سفید با شکلات های قهوه ای رنگ در میزان شیرینی مورد استفاده در این تنقلات است. برخی از این شکلات ها فاقد شکر هستند. به همین خاطر برای سلامتی مفیدتر از سایر انواع شکلات می باشند. شکلات های تلخ تر بافت تردتری دارند و این ویژگی آن ها در تفاوت با شکلات های نرم و لطیف سفید رنگ است.

شکلات سفید

فواید شکلات های سفید، شیری و قهوه ای برای سلامتی:

تفاوت شکلات سفید و انواع شکلات های قهوه ای در فواید و خواص آن ها است. این شکلات ها میزان کلسیم بالایی دارند. شکلات های سفید، نسبت به سایر مدل های دیگر تنقلات خواص کمتری دارند. در مقابل شکلات های شیری فواید بی شماری در بدن ایجاد می کنند و سبب سلامت اندام های مختلف بدن می شوند. استفاده به اندازه از این ماده غذایی سبب جلوگیری از حملات قلبی در بدن شما می شود. شما می توانید، بیماری های عروقی را نیز با استفاده درست از این ماده غذایی تا حدودی درمان کنید.

یک تفاوت شکلات سفید، با سایر تنقلات شیرین، وجود تری گلیسرید های موجود در آن است که سبب ذوب شدن این مواد در بدن انسان می شوند. در صورتی که این مدل شکلات را به شکلات های شیری اضافه کنید، میزان پروتئین آن نیز افزایش می یابد. تفاوت شکلات سفید و قهوه ای نیز از جنبه های سلامتی بدن کاملا آشکار است.

مصرف شکلات های قهوه ای، بدن شما را در حد اعتدال نگه می دارد. شکلات های تلخ، حاوی فلانول های مفیدی برای بدن است. فیبر و مواد معدنی موجود در این ماده نیز سبب افزایش خواص آن برای سلامتی می شوند. با استفاده از این مواد غذایی، زدودن سموم از بدن نیز به سهولت انجام می شود. شما می توانید، با یک دوره استفاده از شکلات های قهوه ای، تفاوت شکلات سفید با این مواد را به وضوح درک کنید.

روش رنگی کردن شکلات سفید:

در تولید و آماده سازی انواع شیرینی و کیک، انواع شکلات های رنگی نیز مورد استفاده قرار می گیرند تا دیزاین و دکوراسیون کیک و شیرینی بهتر و زیباتر انجام شود. برای رنگ کردن این مواد غذایی، آن ها را با روش های مختلف ذوب می کنند. شکلات های سفید رنگ، کمی سفت تر از سایر مدل های این تنقلات هستند و ذوب کردن آن ها کار سختی است. این شکلات ها در دمای بالا به سرعت می سوزند. به همین خاطر برای آماده سازی مدل های رنگی این محصولات، باید وقت و حوصله بیشتری به خرج دهید.

برای شروع کار ابتدا باید یک شکلات مناسب خریداری کنید. در حین خرید به بسته بندی این مواد نیز دقت داشته باشید. برچسب درج شده بر این بسته بندی ها، نشان دهنده مواد تشکیل دهنده آن ها است. در ساخت برخی از آن ها از کره های کاکائویی استفاده می کنند و برخی نیز با روغن های بی کیفیت گیاهی آماده می شوند. این دو مدل شکلات از نظر کیفیت، تفاوت های اساسی دارند.

تهیه شکلات رنگی:

برای تهیه شکلات رنگی، باید از شکلات سفید تازه استفاده کرده و آن را به اندازه دلخواه برش داده و تکه تکه کنید. برای رنگ کردن شکلات های سفید، اغلب از رنگ های پایه روغنی استفاده می شود. این رنگ را به صورت قطره ای به مواد اولیه اضافه کنید تا از گلوله شدن مواد جلوگیری شود. برای استفاده از رنگ های پایه روغن در فرایند رنگی کردن شکلات، آن ها را کمی رنگ کنید و سپس به شکلات سفید ذوب شده بیافزایید.

در این فرایند توجه به زمان ذوب شکلات نیز از اهمیت بالایی برخوردار است. زمان ذوب، تعیین کننده میزان دمای شکلات در حین ترکیب با مواد رنگی است و به همین خاطر توجه به آن ضرورت دارد. در این فرایند رنگ را کم کم اضافه کنید تا رنگ شکلات مورد نظر شما خیلی تیره نشود. اغلب این رنگ ها، طعم و مزه شکلات را دگرگون نمی کنند و مزه و طعم دلپذیر شکلات سفید شما را حفظ خواهند کرد.

دسته بندی دانستنی های خوراکی شکلات مقالات جذاب و خواندنی
اشتراک گذاری
نوشته های مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

سبد خرید

هیچ محصولی در سبد خرید نیست.

ورود به سایت