مراجعان گرامی در صورت بروز هر گونه مشکل لطفا با شماره 02191016284 یا 09027575425 تماس و یا به شماره 09193639306 از طریق واتساپ پیام بدهید .
وارد شوید ثبت نام

کیفیت یک شکلات را چگونه می توان تشخیص داد؟

هست مارکتنویسنده: هست مارکت
بازدید: 111 بازدید

شکلات با کیفیت:
شاید در نگاه اول خرید یک شکلات با کیفیت ساده به نظر برسد. اما اگر بخواهید، یک مدل درجه یک از این محصولات را تهیه کنید، نباید بدون در دست داشتن اطلاعات کافی به بازار بروید. در این زمینه گول بسته بندی های پر زرق و برق شکلات های موجود در بازار را نخورید!

یافته های علمی نشان از فایده ها و خواص منحصر به فرد این ماده غذایی دارند. اما این خواص تنها در یک شکلات با کیفیت یافت می شوند. به همین خاطر خرید یک شکلات با کیفیت اهمیت دارد. در این مقاله مجموعه نکات برای خرید یک شکلات مرغوب ارائه می شوند که شما را در رسیدن به بهترین نوع این خوراکی جات یاری می رسانند. با خرید شکلات مناسب، غذا ها و دسر های تهیه شده با این ماده غذایی نیز مزه و طعم بهتری خواهند داشت.

آنچه در مورد شکلات با کیفیت خواهیم خواند:

  • مهمترین نکات خرید شکلاتی با کیفیت عالی
  • آشنایی با انواع دسته بندی های شکلات
  • آشنایی با شکلات تلخ با کیفیت و مغذی
  • روش های استفاده از شکلات در صنعت آشپزی
  • طرز تهیه شکلات صبحانه با استفاده از شکلات تخته ای

مهمترین نکات خرید شکلات عالی:

برای خرید شکلات با کیفیت، در وهله اول به میزان کره و چربی های مفید در آن دقت داشته باشید. کره کاکائو در انواع شکلات ها، مورد استفاده قرار می گیرد و منبع اسید استئاریک است که یک ماده با ارزش و خوب برای سلامت قلب محسوب می شود. در صورتی که شکلات مورد نظر شما بدون کره کاکائو تولید شده باشد، می توان آن را در دسته مواد خوراکی تقلبی جای داد.

نکته بعدی در این زمینه، عدم خرید شکلات هایی با برچسب قلیایی شده است. این مدل شکلات نیز کیفیت مطلوب شما را نخواهد داشت. شکلات های قلیایی شده، به صورت فراوری شده آماده می شوند و در طول فرایند فرآوری بسیاری از خواص مفید آن ها برای قلب از بین می روند. از این رو نمی توان آن ها را در میان انواع شکلات با کیفیت دسته بندی کرد.

شکلات مناسب:

برای خرید یک شکلات با کیفیت به سادگی مواد تشکیل دهنده آن نیز دقت داشته باشید. هر چه مواد مورد استفاده در شکلات شما کمتر باشند، کیفیت آن بالاتر است و افزودنی های موجود در آن کمتر خواهد بود. شکلات های تشکیل شده از مواد فیلر یا پر کننده نیز انتخاب خوبی نخواهند بود. در اغلب آن ها از رنگ های خوراکی و مواد شیمیایی و مصنوعی استفاده شده است که کیفیت این ماده غذایی را به طرز قابل توجهی کاهش می دهند.

در صورتی که در ساخت و تولید شکلات مورد نظر شما از میوه های خشک شده ای مانند توت، ورقه های میوه های خشک شده توت فرنگی و… استفاده شده باشد، ارزش غذایی آن بیشتر است. ترکیب شدن شکلات با میوه ها، اثرات و خواص درمانی آن را تشدید می کند و به خواص آن ها ماده فیبر را نیز می افزاید. در برخی از این مواد غذایی، مغزیجات و خشکبار نیز به کار می روند که مزه و طعم شکلات را بهتر کرده و بر خواص آن نیز می افزایند.

شکلات با کیفیت

آشنایی با انواع دسته بندی های شکلات:

در بازار های فروش شکلات، با دسته بندی های مختلف و مدل های متنوع این محصولات آشنا می شوید. اگر می خواهید، شکلاتی با کیفیت بالا خریداری کنید، بهتر است که با همه انواع این خوراکی جات آشنا شوید. برخی از این شکلات ها به صورت ترکیبی تولید می شوند. در این میان شکلات های شیری جایگاه اساسی دارند و یکی از پر خاصیت ترین انواع شکلات با کیفیت در جهان محسوب می شوند.

در ساخت آن ها از کاکائو و کره با درصد های مشخصی استفاده می شود. اما میزان کاکائوی آن ها کمتر از شکلات های عادی است. در این میان شکلات های سفید نیز جای می گیرند که با استفاده از چربی و کره دانه های کاکائو تولید می شوند.

دسته بعدی شکلات های تیره هستند که در آن ها مقادیر بالایی کاکائو به کار رفته است. انواع شکلات با کیفیت  تیره رنگ بدون شیر تولید می شوند و درصد شیر به کار رفته در آن ها تقریبا صفر است. در این میان برخی از مدل های شکلات بدون شکر تولید می شوند. استفاده از آن ها به عنوان تنقلات میسر نیست؛ چرا که عطر و طعم خوشایندی ندارند. از آن ها در زمینه تهیه برخی از شیرینی ها استفاده می کنند.

انواع شکلات های تلخ نیز در میان محبوب ترین مدل های شکلات با کیفیت جای می گیرند که خوردن میزان کمی از آن ها، انرژی بالایی در طول روز در بدن شما فراهم می کند. این شکلات ها در متابولیسم بدن تاثیر به سزایی دارند و عملکرد آن را مطلوب تر می کنند.

آشنایی با شکلات تلخ با کیفیت و مغذی:

در بین انواع شکلات با کیفیت، شکلات های تلخ از پر فایده ترین ها هستند. استفاده از آن ها در میان مردم جهان همواره در حال افزایش است. این مدل شکلات برای بخش های مختلفی از بدن مفید می باشد. انواع گروه های مواد معدنی در این نوع شکلات با کیفیت جای دارند و خواص آن را افزایش می دهند. وجود موادی چون منگنز، آهن، سدیم و مس در این شکلات ها بر خواص آن ها می افزاید.

شکلات با کیفیت تلخ آنتی اکسیدان های مفیدی در بدن شما فراهم کرده و به این ترتیب رادیکال های آزاد بدن را خلع می کند. شما می توانید، برای کاهش فشار خون بدن نیز از این مواد غذایی استفاده کنید. وجود موادی مانند اندوتلیوم در شکلات مناسب تلخ، سبب پوشش سرخرگ های بدن می شود و به این ترتیب اکسید نیتریک بدن افزایش یافته و بیشتر تولید می شود. این امر مقاومت در برابر جریان خود را کاهش می دهد و از افت فشار جلوگیری خواهد کرد.

یکی از مهمترین خواص این ماده غذایی، محافظت از پوست بدن در برابر اشعه های مضر خورشید می باشد. ترکیبات زیست فعال موجود در این شکلات ها، برای پوست شما عالی هستند و جریان خون موجود در پوست را افزایش می دهند. به این ترتیب آبرسانی به بخش های مختلف پوست نیز بهتر خواهد شد. بهبود عملکرد مغز و حافظه نیز از مهمترین خواص شکلات های تلخ است. در این مواد محرک هایی مانند کافئین وجود دارند که در عملکرد مغزی تاثیر گذار می باشند.

شکلات با کیفیت

روش های استفاده از شکلات در صنعت آشپزی:

شکلات با کیفیت با روش های مختلفی در مصارف آشپزی مورد استفاده قرار می گیرد. برای خرید هر یک از این مواد خوراکی باید به نوع استفاده خود از آن ها دقت داشته باشید و بر اساس نحوه مصرف یک مدل مناسب از آن ها را تهیه کنید. برخی از شکلات تلخ برای تزیین غذا ها استفاده می کنند. انواع شکلات مناسب به عنوان محبوب ترین طعم دهنده های غذایی شناخته می شوند و از آن ها در تهیه بسیاری از کیک ها، شیرینی ها، بستنی ها و… استفاده می شود.

برای تزیین غذا با شکلات، این ماده را به صورت رنده شده، پودر شده و… آماده کرده و بر سطح دسر ها و خوراکی های آماده شده می ریزند. شما می توانید، با استفاده از روش ذوب کردن، این شکلات ها را در شکل ها و طرح های انتخابی آماده کرده و به صورت قالبی از آن ها استفاده کنید. شکلات های آب شده موارد استفاده بیشتری دارند. از این شکلات ها برای تهیه انواع تارت شکلاتی، براونی و بیسکوییت های خانگی استفاده می شود. این نوع شکلات انعطاف پذیری بسیار بالایی دارد.

شما می توانید، برای بهبود طعم و مزه خوراکی های خود این ماده غذایی را به آن ها بی افزایید. تلخی ملایم این ماده غذایی سبب بهبود طعم و مزه برخی از دسر ها می شود و امکان خلاقیت در تهیه برخی از رسپی ها را برای شما فراهم می کند.

طرز تهیه شکلات صبحانه با استفاده از شکلات تخته ای:

امروزه شکلات صبحانه به یک میان وعده محبوب در میان رده های سنی مختلف تبدیل شده است. از این رو مدل های خانگی آن نیز تولید می شوند. در فرایند تولید این خوراکی جات به مقداری شیر، کره، شکر و کاکائو نیاز داریم. این مواد را بر روی حرارت قرار می دهیم تا به صورت کامل در شیر حل شوند.

ترکیب به دست آمده را بر روی حرارت را به خوبی هم می زنیم تا یک دست و غلیظ شود. در مرحله بعدی از پودر فندق و کمی وانیل برای طعم دهی به شکلات استفاده می کنیم. مجددا مواد درون قابلمه را به مدت ۵ دقیقه هم می زنیم. انجام این کار باید با استفاده از حرارت کم شعله گاز انجام شود؛ چرا که وانیل موجود در این مواد به سرعت می سوزد و رنگ و طعم اولیه خود را از دست می دهد.

پس از غلیظ شدن و ترکیب شدن مواد مورد استفاده، کل ترکیب را درون ظروف نگهدارنده بریزید. در این مرحله صبر کنید تا ترکیب شکلاتی شما خوب سرد شود. پس از سرد شدن این مواد سفت تر می شوند. پس در حین مراحل آماده سازی به قوای ترکیب دقت داشته باشید و از تغلیظ بیش از اندازه آن جلوگیری کنید.

این شکلات را به همراه کیک، بیسکوییت و انواع بستنی سرو کنید و از مزه بی نظیر آن به همراه این خوراکی جات لذت ببرید. شما می توانید، بر اساس ذائقه خود از انواع شکلات های تلخ، شیرین و یا متوسط استفاده کنید و مزه شکلات صبحانه را به دلخواه تغییر دهید.

دسته بندی دانستنی های خوراکی شکلات مقالات جذاب و خواندنی
اشتراک گذاری

نوشته های مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

سبد خرید

هیچ محصولی در سبد خرید نیست.

ورود به سایت