بورک مرغ:
طرز تهیه بورک مرغ از رسپی هایی است که امروزه بسیاری به دنبال آن هستند. این غذا اصالتاً از کشور ترکیه نشأت گرفته است و امروزه به یک غذای بین المللی تبدیل شده است. طرز تهیه آن در کشور ما نیز مورد با دستور های متفاوتی آماده می شود.
مواد لازم برای بورک مرغ:
- خمیر یوفکا: به مقدار لازم
- سینه مرغ: ۴۰۰ گرم
- قارچ: ۴ تا ۶ عدد
- پنیر پیتزا: ۲۰۰ گرم
- فلفل دلمه ای: ۱ عدد
- پیاز: ۱ عدد کوچک
- نمک و فلفل و زرد چوبه: به مقدار لازم
- روغن برای سرخ کردن
طرز تهیه:
ابتدا مرغ را به همراه یک عدد پیاز و مقداری نمک و فلفل در آب بپزید. بعد از پخت، آن را از آب خارج کرده و ریش ریش کنید و کنار بگذارید. قارچ ها اگر کوچک باشد به صورت ورقه ای و اگر از قارچ بزرگ استفاده می کنید آن را به صورت نگینی خرد کنید. قارچ ها را تفت دهید تا آب آن به خوبی کشیده شود. فلفل دلمه ای ها را نیز نگینی خرد کرده و به آن اضافه کنید.
بعد از چند دقیقه تفت دادن، مرغ های ریش ریش شده را نیز به همراه نمک و فلفل و زرد چوبه با این مواد مخلوط کنید. خمیر یوفکا را پهن کرده از مواد آماده شده داخل آن گذاشته و مقداری پنیر پیتزا نیز به هر کدام اضافه کنید. ابتدا کناره های خمیر یوفکا را جمع کنید و سپس به صورت رول بپیچانید. بهتر است بعد از رول کردن آن را به مدت نیم ساعت تا یک ساعت داخل یخچال گذاشته و سپس سرخ کنید.
حالا وقت آن رسیده تا بورک ها را در داخل روغن داغ انداخته و سرخ کنید. حتی الامکان مقدار روغن را به اندازه ای داخل ظرف بریزید که بورک ها در هنگام سرخ شدن در آن شناور باشند. بورک های آماده شده را درون صافی قرار دهید تا روغن اضافه آن گرفته شود. سپس با سس دلخواه آن را میل کنید. این نکته را باید یادآوری کرد که در بعضی از رسپی ها از گوجه فرنگی های نگینی خرد شده نیز به عنوان مواد میانی استفاده می کنند. همچنین استفاده از جعفری خرد شده نیز طعمی خوبی به بورک مرغ شما می دهد.