مراجعان گرامی در صورت بروز هر گونه مشکل لطفا با شماره 02191016284 یا 09027575425 تماس و یا به شماره 09193639306 از طریق واتساپ پیام بدهید .

بلغور عربی کوسکوس و طرز تهیه دو نوع غذا با آن

هست مارکتنویسنده: هست مارکت
بازدید: 3,311 بازدید
بلغور عربی کوسکوس

طرز تهیه غذاهای خوشمزه با کوسکوس (بلغور عربی)

اگر به آشپزی بین المللی علاقه مند هستید، حتما تا به حال نام کوس کوس ، این بلغور عربی پر خاصیت را شنیده اید.
به ویژه که بسیار کم کالری بوده و کربوهیدرات پایینی حتی نسبت به کینوآ دارد و از جهت تامین انرژی و مواد مورد نیاز بدن بسیار غنی تر است.

با استفاده از بلغور عربی کوسکوس می توان طعم متفاوتی به انواع سالادها بخشید و یا سبزیجات بخار پز را به شکل حرفه ای سرو کرد.
اما آن چه که ما قصد داریم در این مقاله با شما در میان بگذاریم،
طرز تهیه یک غذای خوشمزه و یک سالاد راحت و ساده با استفاده از کوسکوس است.

ابتدا به سراغ طرز تهیه بادمجان کره ای با کوس کوس برشته شده می رویم و پس از آن آموزش طرز تهیه سالاد سبزیجات با ماسکارپونه را میبینیم.

بادمجان کره ای با کوسکوس نوعی غذای راحت و سریع اما خوش طعم و کمی تند است که می تواند شما را شیفته ی طعم و عطر خود کند.
از آن دست غذاهایی که با آن می توانید دستپخت تان را در ذهن مهمان ها به یادماندنی و مثال زدنی کنید.

این محصول را در اینجا کلیک کنید و تهیه نمایید.

برای تهیه بلغور این غذا لیست مواد مورد نیاز زیر را تهیه کنید و از بلغور کوسکوس استفاده کنید.

  • ۱٫۵ فنجان بلغور عربی کوس کوس
  • مقداری آب سبزیجات، آب لیموترش تازه، سماق و روغن زیتون
  • برگه های سبزیجات تازه چون نعناع، جعفری و ریحان

هم چنین برای آماده کردن بادمجان کره ای و چاشنی ویژه ی آن نیز به ادویه و طعم دهنده های زیر نیاز دارید:بادمجان کره ای و بلغور کوسکوس

  • ۱ قاشق چایی خوری زیره آسیاب شده
  • ۱ قاشق چایی خوری گشنیز آسیاب شده
  • نمک
  • روغن زیتون و سرکه
  • ۴ عدد بادمجان قلمی و باریک
  • ۴ حبه سیرخرد شده، ۴ فلفل قرمز و ۱ پیاز قرمز خرد شده، نصف قاشق پاپریکای دودی

حال وقت آن ست که به سراغ طرز تهیه و توضیحات کامل این غذای خوش طعم و هیجان انگیز برویم

ابتدا فلفل های قرمز را به نوارهای کوچک برش داده و به همراه روغن زیتون و سیر و پیاز بر روی حرارت ملایم خوب تفت دهید.

پس از گذشت ۲۰ دقیقه که کناره ی باریکه های فلفل رو به طلایی شدن رفت، سرکه و پاپریکا را اضافه کنید و کمی از آن بچشید تا از مقدار چاشنی ها مطمئن شوید و از روی حرارت بردارید.

در این مرحله بادمجان ها را خرد کنید. روغن، گشنیز، زیره و نمک را با هم مخلوط کرده و بادمجان ها را کاملا به آن آغشته کنید.
سپس بادمجان ها را یا داخل ماهیتابه و یا داخل توری و بر روی حرارت مستقیم کامل بپزید.
اگر از توری برای کباب کردن بادمجان ها استفاده کنید شاهد طعم بهترین خواهید بود.
از ریختن آن ها بر روی شعله نترسید، کمی فرصت دهید تا از سرخ شدن کامل و مغزپخت شدن بادمجان ها مطمئن شوید.
در این حین هر چند دقیقه یکبار توری را برگردانید و آنقدر این کار را ادامه دهید تا بادمجان ها کاملا نرم شوند.

حال نوبت به کوسکوس می رسد.

یک ماهی تابه را بر روی شعله قرار دهید و اجازه دهید کمی داغ شود، سپس بلغور کوس کوس را درون آن ریخته و کمی تفت دهید تا عطر آن به مشام تان برسد.
قبل از اینکه رنگ بلغور عوض شود، چهار و نیم فنجان آب جوش به آن افزوده و اجازه دهید ۸ تا ده دقیقه بپزد.

۶ قاشق غذاخوری روغن زیتون را با آب لیمو ترش تازه و سماق مخلوط کرده برگ سبزیجات را با آن حسابی طعم دار کنید.
کوسکوس را از روی حرارت بردارید و آبکش کنید. پس از آبکشی، بر روی ظرف محتوی بلغور یک پارچه بیندازید تا بلغور به همان شکل تازه بماند.

بادمجان ها را در ظرف سرو قرار دهید و به صورت طولی یک برش بزنید و داخل آن ها را ۱ قاشق غذاخوری روغن زیتون و نمک بزنید.
می توانید داخل بادمجان ها را با کمی کوسکوس پر کنید.

سپس فلفل قرمز، برگ نعناع، جعفری و ریحان را که قبلا طعم دار کردید،
را بر روی بادمجان ها به صورت نامنظم بچینید و بقیه بلغور را نیز لابه لای بادمجان ها ریخته
و با یک دیس جذاب و خوشمزه به سراغ مهمان هایتان بروید و از آن ها پذیرایی کنید.

 

در ادامه به سراغ یک رسپی ساده خواهیم رفت برای درست کردن یک سالاد رنگارنگ و خوشمزه به نام سالاد سبزیجات برشته به همراه ماسکارپونه.

سالاد بلغور کوسکوسبرای تهیه این سالاد به مواد زیر نیاز دارید:

  • بلغور عربی کوسکوس
  • نخود و کدو
  • ۵۰ گرم پنیر ماسکارپونه
  • روغن زیتون
  • ۴ عدد فلفل قرمز
  • ۲ حبه سیر
  • ۶ عدد گوجه فرنگی

فلفل قرمز و کدو را درون سینی فر قرار داده و با سیر، روغن زیتون،نمک و چاشنی های دلخواهتان آن ها را طعم دار کنید واجازه دهید تا به مدت ۲۰ دقیقه در دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد فر بپزد.
سپس سینی را از داخل فر خارج کرده و  گوجه فرنگی و فلفل را اضافه کنید و مجددا برای پخت ۲۰ دقیقه ای داخل فر بگذارید.

در همین حین درون یک قابلمه کوس کوس و نخود را ریخته و بر روی آن آب جوش بریزید تا روی آن را کامل بپوشاند.
سپس ده دقیقه آن را بر روی حرارت ملایم قرار دهید.
با زدن یک چنگال از نرم شدن بلغور و نخود که مطمئن شدید، زیر شعله را خاموش کرده و آن ها را آبکش کنید.

بلغور و نخود را در ظرف سرو ریخته و سپس کدو، فلفل و گوجه هایی که درون فر بودند را بر روی آن قرار دهید
و با پنیر ماسکار پونه، جعفری تازه آن را تزیین کنید.
ریختن یک قاشق غذاخوری روغن زیتون بر روی سالاد آن را براق و زیباتر می کند. نوش جان

حتما برای اینکه اطلاعات تکمیلی و بیشتری را در خصوص بلغور کوسکوس کسب کنید این قسمت کلیک کنید و مطالعه بفرمایید.

دسته بندی انواع غذاها دانستنی های خوراکی دستورات غذایی غذاهای فرنگی غذای ساده و مقوی وبلاگ
اشتراک گذاری
نوشته های مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

سبد خرید

هیچ محصولی در سبد خرید نیست.

ورود به سایت