مراجعان گرامی در صورت بروز هر گونه مشکل لطفا با شماره 02191016284 یا 09027575425 تماس و یا به شماره 09193639306 از طریق واتساپ پیام بدهید .

طرز تهیه شربت نعنا

رامین مهدیان رادنویسنده: رامین مهدیان راد
بازدید: 278 بازدید
عسل شکوفه ۵۰۰ گرم آرو - aro

شربت نعنا:
یکی از شربت‌ های سنتی اصیل ایرانی است که به دلیل وجود گیاه نعنا خنک‌ کنندگی بیشتری نسبت به دیگر شربت‌ ها دارد. این شربت یکی از مناسب‌ ترین شربت‌ های خانگی برای رفع عطش مخصوصا در تابستان است. گیاه نعنا؛ یکی از سبزیجات پرخاصیت است و به عنوان یک تقویت کننده عالی برای معده و دستگاه گوارش مورد استفاده قرار می‌ گیرد. این شربت به روش‌ های مختلفی تهیه می‌ شود که ما در این مقاله شما را با ساده‌ ترین نوع آن آشنا خواهیم کرد.

مواد لازم:

  • نعنا تازه؛ ۵۰۰ گرم
  • شکر؛ ۱ کیلوگرم
  • آب لیمو ترش؛ ۲ قاشق غذاخوری
  • آب؛ ۳ لیوان
  • عرق نعنا؛ ۱ قاشق غذاخوری

 

طرز تهیه شربت نعنا

برای طرز تهیه شربت نعنا؛ ابتدا برگ‌ های نعنا را جدا نموده و بعد از شستن آن را در صافی ریخته تا آب اضافی آن گرفته شود. سپس شکر را به همراه آب درون یک قابلمه بریزید و روی حرارت ملایم قرار بدهید تا زمانی که شکر درون آب کامل حل شود. بعد از این‌که شربت به غلظت کافی رسید؛ برگ‌ های نعنا را نیز به آن اضافه نموده و اجازه بدهید به مدت ۱۰ دقیقه بجوشد.

شربت نعنا

در مرحله بعد؛ آب لیمو ترش تازه را به همراه عرق نعنا به مابقی مواد اضافه نمایید. ( اضافه نمودن لیمو ترش از شکرک زدن شربت جلوگیری کرده و عطر بهتری به این شربت می‌ بخشد)

مراحل آخر:

سپس قابلمه را از روی حرارت برداشته و یک دمکش روی درب آن قرار بدهید. این کار سبب می‌شود که عطر و طعم نعنا حفظ شود. بعد از گذشت ۱۲ ساعت؛ شربت را از صافی رد کرده و درون یک ظرف شیشه‌ ای بریزید. شربت نعنا شما آماده است؛ آن را نوش جان نمایید.

شما می‌توانید این شربت را برای مدت زمان طولانی درون فریزر نگاه دارید تا کیفیت خوب آن حفظ شود. برای هر بار استفاده از این شربت کافی است که کمی از شربت را داخل یک لیوان بریزید و روی آن را با یخ پر نمایید.

دسته بندی اسانس دانستنی های خوراکی مقالات جذاب و خواندنی
اشتراک گذاری
نوشته های مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

سبد خرید

هیچ محصولی در سبد خرید نیست.

ورود به سایت