مراجعان گرامی در صورت بروز هر گونه مشکل لطفا با شماره 02191016284 یا 09027575425 تماس و یا به شماره 09193639306 از طریق واتساپ پیام بدهید .

انواع غذاهای آسیای جنوب شرقی

modirنویسنده: modir
بازدید: 377 بازدید
غذا های آسیای شرقی

غذا های آسیای شرقی:
بدون شک برای بسیاری از گردشگرانی که به جنوب شرق آسیا سفر می کنند، چشیدن غذا های متنوع از جاذبه های گردشگری محسوب می شود. همه افرادی که به سفر و جهانگردی علاقه دارند این حقیقت را دریافته اند که غذا ها بیانگر بخش مهمی از هویت یک ملت محسوب می شود.

در دنیای امروز هنر آشپزی تنها برای رفع نیاز جسم نیست. فرهنگ غذایی هر جامعه متأثر از محل جغرافیایی، سبک زندگی، سنت ها، آداب و رسوم، مناسبت ها و رویداد ها و بسیاری از عوامل دیگر شکل گرفته است. در واقع هنر آشپزی در شناسایی و هویت یک ملت نقش اساسی ایفا می کند. کشور های جنوب شرق آسیا به طور معمول برای پخت غذا از مواد اولیه تازه استفاده می کنند. از این رو رواج بازار های سنتی با تازه ترین مواد غذایی در این کشور ها بیش از دیگر کشور ها است.

آنچه در این مطلب خواهید خواند:

  • انواع غذا های آسیای جنوب شرقی
  • انواع غذا در کشور های مختلف
  • سخن آخر

 

انواع غذا های آسیای جنوب شرقی

همانطور که می دانید دوست داشتن طعم و مزه غذا تا حد بسیار زیادی به عادات غذایی و ذائقه افراد بستگی دارد. اما به جرأت می توان گفت کمتر کسی است که بتواند از خوراکی ها و غذا های بی نظیر جنوب شرقی آسیا چشم بپوشد.

مردمان این سرزمین ها با مواد اولیه تازه و بازی با ادویه ها و چاشنی ها و حتی دیزاین متفاوت، طعم بی نظیری به غذا ها می بخشند که در جای دیگر نمی توان تجربه کرد.

انواع غذا در کشور های مختلف

  • کشور تایلند

تایلند یکی از کشور های جنوب شرق آسیا است که با گذشت سال ها همچنان اصالت غذا های خود را حفظ کرده است. طعم منحصر به فرد و در عین حال تند و تیز غذا ها باب میل بسیاری از گردشگرانی است که به این کشور سفر می کنند.

پد تای(Pad Thai) یکی از غذا های لذیذ تایلندی است که کافی است یک بار آن را امتحان کنید. پد به زبان تایلندی به معنای برنج است. این غذا ترکیبی از نودل برنج است که همراه با تخم مرغ، تکه های توفو، تمبر هندی، میگو، گشنیز تازه و ادویه های فراوان دیگر در کنار سس مخصوص تهیه می شود.

تام یام گونگ (Tom Yum goong) نیز از سوپ های بی نظیر تایلند است که با میگو و قارچ و ادویه هایی مانند موسیر، فلفل، سنبل هندی و … طبخ می شود. این سوپ هم در بین تایلندی ها و هم در بین مسافرانی که به این کشور سفر می کنند بسیار طرفدار دارد.

سالاد پاپایا که در زبان محلی به آن som Tam می گویند، سالادی کم کالری و در عین حال کم چربی است. در ترکیب این سالاد علاوه بر پاپایای سبز از سس ماهی، گوجه فرنگی، فلفل تند، لیموی تازه و بادام استفاده می شود. اما به یاد داشته باشید این سالاد مزه بسیار تندی دارد. بنابراین اگر گمان می کنید که به دلیل میوه پاپایا با سالاد شیرینی روبرو خواهید شد، باید گفت تصور اشتباهی است.

غذا های آسیای شرقی

  • کشور مالزی

غذای مالزی را می توان ترکیبی از طعم و رنگ و مزه دانست. با گذر از خیابان های مالزی و دیدن رنگ، شکل و بوی خوشایند غذا، تمایل به چشیدن و لذت بردن از این تجربه وسوسه انگیز افزون می شود.

  • ناسی لمک (Nasi Lemak)از آن دسته غذا های مالزی است که در بیشتر رستوران ها و حتی اغذیه فروشی های خیابانی نیز به چشم می خورد. این غذای خوشمزه از برنج، خمیر میگو، شیره نارگیل و هم چنین تخم مرغ آب پز و نوعی سس فلفل آماده می شود. ویژگی مثبت این غذا در این است که در هنگام طبخ پس از ترکیب مواد با یکدیگر به شیوه بخارپز آماده می شود. از این رو خاصیت مواد غذایی آن به خوبی حفظ می شود.
  • آسام لاکسا (Asam Laksa) از جمله سوپ هایی است که بیشتر در مناطق ساحلی مالزی یافت می شود. رشته فرنگی، برنج، ماهی و تمبر هندی از مهم ترین ترکیبات این سوپ مقوی و البته کمی تند محسوب می شود.
  • کشور اندونزی

اندونزی کشوری با 17 هزار جزیره و 33 استان، یکی از بزرگترین کشور های جهان محسوب می شود. وجود جاذبه های گردشگری فراوان سبب شده است سالانه میلیون ها نفر به این کشور هزار جزیره سفر کنند. در این کشور بیش از پنج هزار غذای سنتی وجود دارد. بنابراین به طور حتم می توان ادعا کرد با هر ذائقه ای که باشید غذایی باب میل شما یافت خواهد شد.

ناسی گورنگ از جمله غذا های معروف اندونزی است که با ذائقه ما ایرانی ها نیز سازگاری دارد. این غذای پر طرفدار و خوشمزه از برنج سرخ شده به همراه کچاپ مانیس (نوعی سس سویای شیرین) و سبزیجات تهیه می شود. البته در کنار برنج این غذا انواع گوشت، مرغ، میگو، ماهی نمک سود یا تخم مرغ سرو می شود.

یکی دیگر از غذا های پر طرفدار اندونزی باکپائو (Bakpao) است که در هر جایی به راحتی یافت می شود. این غذای لذیذ از خمیر نرم که داخلش با گوشت پر شده باشد، تهیه می شود.

  • کشور فیلیپین

غذا های مردم فیلیپین از سبک پخت و پز محلی و هم چنین کشور های اسپانیا، چین، مالزی و هند تأثیر گرفته است. آدوبو مشهورترین غذای فیلیپینی محسوب می شود و از گوشت خوک، گوشت گاو یا مرغ تهیه می شود. البته گوشت قبل از پخته شدن در روغن تفت داده می شود و سپس در سس سویا، سرکه، سیر و فلفل سیاه جوشانده می شود. این غذا به همراه برنج طعم خوشایندی در ذهن شما به یادگار می گذارد.

لومپیا (Lumpia) از دیگر غذا های فیلیپینی است که اصلیت آن به کشور چین بر می گردد. این غذا که در بیشتر مهمانی ها و جشن ها مورد استقبال مهمان ها قرار می گیرد، همان رول گوشت و سبزیجات است که در روغن سرخ می کنند تا به حالت ترد و شکننده تبدیل شود.

  • کشور ویتنام

آنچه غذای ویتنامی ها را در جهان به شهرت رسانده است، طعم خاص و عطر خوشایند آن است. استفاده از سبزیجات تازه و گیاهان معطر و هم چنین ادویه های خاص سبب شده است تا مزه غذا های ویتنام متفاوت از دیگر مکان ها باشد.

سوپ فو (Pho) از معروف ترین غذا های این کشور است. در ترکیب این سوپ نودل برنج، گوشت، هویچ، سبزیجات تازه مانند گشنیز و ریحان و … وجود دارد. برای تزئین روی سوپ از جوانه گندم، حلقه های پیاز و لیمو ترش استفاده می کنند و آن را به همراه سس ماهی یا سس چیلی سرو می کنند.

گای کوئن دست پیچ بهاری (Goi Cuon) نوعی دیگر از غذای ویتنامی است که ارزش امتحان کردن را دارد. نودل های ورمیشلی نازک به همراه ورقه های گوشت، ریحان، کاهو و میگو در کاغذ برنج نیمه شفاف پیچیده می شود.

  • کشور سنگاپور

سنگاپور، کشوری با مساحت کم ولی جمعیت زیاد است. این کشور از برترین قطب های اقتصادی دنیا است که در حال حاضر توانسته زمینه فعالیت تاجران و سرمایه گذاران بزرگ دنیا را فراهم کند. از طرفی دیگر آداب و رسوم خاص در کنار تنوع غذا های محلی نیز به جذب هرچه بیشتر گردشگران کمک کرده است.

باکوته اسم غذایی است که مردم سنگاپور به آن علاقه زیادی دارند. در طبخ این غذا گوشت دنده را با ادویه هایی مانند میخک، سیر، رازیانه، دارچین و یک گیاه بومی به نام دنگ گویی ترکیب و سپس می پزند.

ساتای (Satay) از دیگر غذا هایی است که در بین گردشگران خارجی بسیار محبوب است. تکه های گوشت را با ادویه های مخصوص ترکیب می کنند و سپس آن را با سیخ های چوبی کباب می کنند. این غذا همراه با سس شیرین بادام زمینی و سبزیجات تازه طعم بی نظیری دارد.

غذا های آسیای شرقی

  • کشور لائوس

لائوس کشوری با مناظر طبیعی و جاذبه های فرهنگی و تاریخی فراوان است. مردم این کشور به غذا خوردن و آشپزی بسیار اهمیت می دهند پس فرصت غذا خوردن در رستوران های لائوس را از دست ندهید.

خائونیا (Khao Niaw) یا برنج چسبناک از غذا هایی است که به نوعی هویت ملی و فرهنگ غذایی مردم لائوس را نشان می دهد. برنج چسبناک از اصلی ترین غذا های مردم لائوس است که هر زمان اراده کردید می توانید در رستوران ها آن را بیابید. روش سنتی تهیه برنج چسبناک به این صورت است که ابتدا آن را در سبد های حصیری از جنس بامبو بخارپز کرده و با همان ظرف نیز سرو می کنند. برنج چسبناک را می توان در کنار اکثر غذا های گوشتی، گوجه، بادمجان و … سرو کرد.

موک پا (Mok Pa) غذایی است که با ماهی بخارپز تهیه می شود. برای آماده سازی این غذا ماهی را با مقدار زیادی فلفل چیلی و سس ماهی مزه دار کرده و سپس مانند دلمه در برگ موز کاملاً بخارپز می کنند.

از آنچه گفته می شود می توان نتیجه گرفت آشپزی و پخت غذا بخش جدایی ناپذیر فرهنگ یک کشور را شکل می دهد. بنابراین اگر کشور های جنوب شرق آسیا را به عنوان مقصد گردشگری خود انتخاب کرده اید، باید بدانید که امتحان این غذا های سنتی سفر شما را لذت بخش تر خواهد نمود.

سخن آخر

در این مطلب سعی کردیم با معرفی انواع غذا های آسیای شرقی اطلاعات شما را در این زمینه افزایش دهیم. غذا های معروف تک تک کشور ها را به صورت جداگانه نام بردیم و در موردشان توضیح داده ایم تا بیشتر با آنها آشنا شوید.

دسته بندی وبلاگ
اشتراک گذاری
نوشته های مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

سبد خرید

هیچ محصولی در سبد خرید نیست.

ورود به سایت