مراجعان گرامی در صورت بروز هر گونه مشکل لطفا با شماره 02191016284 یا 09027575425 تماس و یا به شماره 09193639306 از طریق واتساپ پیام بدهید .

کره بادام زمینی و خواص آن

modirنویسنده: modir
بازدید: 334 بازدید
بادام زمینی

کره بادام زمینی و خواص آن
کره بادام زمینی به خاطر داشتن عطر و طعم دلپذیرش در بین بزرگسالان و کودکان طرفداران زیادی دارد. بسیاری از خواص مفید این آجیل را می توان در کره آن نیز یافت. کره آن به خاطر داشتن مواد مغذی برای سلامت قلب و کاهش وزن مفید بوده و باعث بهبود سطح قند خون است. ولی نباید فراموش کنیم که این غذای خوشمزه کالری و چربی بالایی دارد و در مصرف آن احتیاط باید کرد. با خرید این کره می توانید علاوه بر داشتن یک میان وعده یا صبحانه خوشمزه از مزایای سلامتی آن هم استفاده کنید.

آنچه در این مقاله درباره خواهید خواند:

  • بادام زمینی و فواید
  • کره بادام زمینی
  • بادام زمینی بو داده
  • روغن

 

کره بادام زمینی

مانند بسیاری از غلات گیاهی، در هر 2 قاشق غذاخوری کره بادام زمینی هم حدوداً  16 گرم چربی، 190 کالری، مواد مغذی  و مقدار بالایی انرژی وجود دارد. به طور کلی آجیل ها و کره ها منابع عالی فیبر، پروتئین، ویتامین ها، مواد معدنی هستند.

بادام زمینی

کره بادام زمینی از آسیاب شده و تفت داده شده ی این آجیل درست می شود و سپس به صورت خمیر غلیظ در می آید. این محصول به خودی خود خوشمزه و سالم است و نیازی به مواد افزودنی مانند شکر و مواد نگهدارنده ندارد. این محصول طبیعی دارای فواید و خواصی هم می باشد.

خواص

در ترکیبات مفید این کره می توان موادی مانند اسید های چرب اشباع نشده، پروتئین، منیزیم، سدیم، کربوهیدرات، کلسیم، انواع ویتامین ها (ای، ث، آ، ب3، ب5، ب6)، زینک، منگنز، آهن، فسفر، تیامین، کوپر، ریبوفلاوین، سلنیم را یافت.

در چند سال گذشته با رشد دوستداران کره بادام زمینی، خط تولید این فراورده در کارخانه ها رو به افزایش رفت. امروزه هم به خاطر پی بردن افراد به مقوی بودن آن در بیشتر غذا ها مانند اسنک پنیر خامه ای، کلوچه فندقی، شکلات چیپسی، بستنی و … استفاده می شود.

در بین همین طرفداران عده دیگری هم هستند که به شدت به کره این آجیل حساسیت دارند و دچار شوک آنافیلاکتیک می شوند و حتی می توانند بر اثر آن بمیرند. بنابراین این افراد باید از خوردن هر گونه ماده غذایی حاوی بادام زمینی به شدت خودداری کنند.

بادام زمینی و فواید

کره این آجیل فواید زیادی مانند تقویت سیستم ایمنی بدن، تاثیر بر بدنسازی ، تقویت انرژی و… دارد. هر فردی طبق رژیم خود می تواند از آن به مقدار مناسب در وعده های غذایی و میان وعده های مختلف استفاده کند. در اینجا به چند مورد دیگر همراه با توضیحات اشاره می کنیم.

  • کاهش کلسترول

کاهش کلسترول را می توان یکی از خواص این آجیل برشمرد. به اعتقاد برخی افراد این روغن دارای چربی های خوب و بد می باشد، اما میزان چربی های خوب موجود در آن بسیار بیشتر است. همین چربی خوب از افراد در برابر بیماری های قلبی محافظت می کند.

فیتوسترول های موجود در این چربی ها سطح کلسترول خون بالا را نیز کاهش می دهند. مصرف روزانه دو قاشق غذاخوری از این کره برای افرادی که رژیم غذایی کم چرب دارند مفید است.

  • از بین بردن سلول ها و تومور های سرطانی

مصرف این کره می تواند از سرطان سینه، سرطان روده بزرگ، سرطان پروستات و … جلوگیری کند. این کره به خاطر داشتن آنتی اکسیدان های زیاد باعث بالا رفتن مقاومت بدن در برابر رادیکال های آزاد شده و توقف رشد تومور ها و انتشار سلول های سرطانی در سراسر بدن را در پی دارد.

فواید دیگر
  • پایین آوردن بیماری دیابت

علاوه بر این، چربی غیراشباع موجود در این کره می تواند سطح انسولین خون را کاهش دهد. به همین دلیل مصرف آن به صورت متعادل برای افراد دیابتی ها نیز توصیه می شود. بدیهی است که این ماده مغذی بیشتر در درمان بیماران مبتلا به دیابت نوع 2 تأثیر می گذارد.

  • درمان سنگ صفرا

مواد تشکیل دهنده این ماده غذایی مانند فیتوسترول ها، منیزیم و فیبر نیز می تواند از تشکیل سنگ کیسه صفرا در مردان و زنان جلوگیری کند.

  • ترمیم سلول های آسیب دیده بدن

کره بادام زمینی سرشار از پروتئین و ویتامین است. پروتئین های موجود در این مواد مغذی قابل تجزیه شدن به اسید های آمینه مختلف در بدن بوده، به طوری که اسید های آمینه به ترمیم سلول های آسیب دیده کمک می کند و روند بهبودی آن را سریع تر می کند.

  • تقویت عضلات و استخوان ها

این غذا سرشار از مواد معدنی مانند کلسیم، فسفر و منیزیم است. این ترکیبات می توانند در تقویت مفاصل، دندان ها، استخوان ها و همچنین تقویت سیستم ایمنی و ماهیچه ها موثر باشند.

  • بهبود بیماری های گوارشی

این ماده غذایی با وجود داشتن نیاسین، پتاسیم، فیبر می تواند بر سیستم گوارش افراد مختلف تأثیر بگذارند و سطح مایعات بدن را متعادل کند.

با متعادل کردن سطح مایعات در بدن، افراد در برابر بیماری های گوارشی محافظت می شوند. برای جلوگیری از یبوست و بهبود هضم و تاثیرات مثبت مصرف این ماده غذایی در روی سیستم گوارشی استفاده از آن بسیار توصیه می شود.

  • کاهش وزن

این ماده غذایی به خاطر داشتن پروتئین زیاد به افراد بعد از خوردن احساس سیری دست داده و اشتهای کمتری نسبت به غذا های مختلف پیدا می کنند. این ماده مغذی همچنین با سرعت دادن متابولیسم باعث کاهش وزن می شود.

بادام زمینی

بادام زمینی بو داده

بادام زمینی نوعی آجیل است که از رشد دانه ها در غلاف و پوسته ها در زیر زمین رشد می کند. امروزه می توانید بسیاری از فرآورده های آن را در بازار مشاهده کنید که یکی از شناخته شده ترین آنها کره آن و بادام زمینی بو داده است. از این آجیل پوست کنده می توانید به عنوان یک میان وعده مغذی استفاده کنید. برخی معتقدند که به خاطر داشتن چربی بالا برای آکنه و جوش مضر است، در صورتی که اصلاً این حرف منطقی نیست و زمانی می توان به این استدلال یقین داشت که در خوردنش زیاده روی کنیم.

نکات مهم در زمان مصرف این آجیل بو داده به این ترتیب است که:
  • کسانی که به انواع مغز ها حساسیت دارند باید از خوردن بادام زمینی خودداری کنند. هنگامی که فردی به صورت ناآگاهانه در مصرف این آجیل زیاده روی کرد، باید با پزشک مشورت کند.
  • اگر می خواهید برای کمک به کنترل علائم فشار خون بالا بادام زمینی بو داده بخورید، توصیه می شود آن را بدون نمک بخورید. زیرا ممکن است طعم بهتری داشته باشد اما حاوی سدیم بیشتری است و باعث بیماری های قلبی عروقی می شود. در نتیجه ممکن است وضعیت شما را بدتر کند.
  • بادام زمینی محرک بسیار خوبی برای انرژی است، اما مصرف بیش از حد آن می تواند منجر به مشکلات معده مانند سوزش سر دل و نفخ شود.

اگر می خواهید بادام زمینی بوداده را به رژیم غذایی روزانه خود اضافه کنید، مهم است که نکات بالا را در مورد خوردن این آجیل بخوانید تا از عوارض جانبی این آجیل های بو داده آگاه باشید.

روغن بادام زمینی

روغن بادام زمینی که با نام روغن آراچی نیز شناخته می شود، یک روغن گیاهی است که برای تهیه آن از دانه های خوراکی گیاه این آجیل استفاده می کنند. جالب است بدانید که گل دهی در این گیاه در روی ساقه انجام می شود ولی دانه های خوراکی یا بادام زمینی در زیر زمین رشد می کنند.

بادام زمینی را بیشتر در طبقه مغز های درختی مانند گردو و بادام قرار می دهند، اما در واقع نوعی حبوبات از خانواده نخود و لوبیا است. بسته به نوع درمان، روغن بادام زمینی می تواند طیف گسترده ای از طعم ها از نرم و شیرین تا قوی داشته باشد.

در یک دسته بندی انواع روغن بادام زمینی در چهار بخش روغن بادام زمینی تصفیه شده، روغن گورمت، روغن بو داده و روغن تقطیر شده طبقه بندی می شود.

دسته بندی انواع تنقلات دانستنی های خوراکی مقالات جذاب و خواندنی
اشتراک گذاری
نوشته های مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

سبد خرید

هیچ محصولی در سبد خرید نیست.

ورود به سایت