مراجعان گرامی در صورت بروز هر گونه مشکل لطفا با شماره 02191016284 یا 09027575425 تماس و یا به شماره 09193639306 از طریق واتساپ پیام بدهید .

طرز تهیه استانبولی پلو

بازدید: 522 بازدید
Istanbul Plu

طرز تهیه استانبولی پلو
استانبولی پلو
؛ یکی از غذا های ساده و خوشمزه است که در شهر های مختلف دنیا با مواد متنوعی تهیه می‌شود. با این وجود سیب‌ زمینی، گوجه‌ فرنگی و برنج از مواد اصلی این غذا در همه جای دنیا هستند. نام دیگر استانبولی؛ دمی گوجه است و می‌ توان آن را یکی از محبوب‌ ترین غذا های ایرانی دانست.

مواد لازم برای تهیه استانبولی پلو

  • برنج؛ ۴ پیمانه
  • پیاز؛ ۱ عدد متوسط
  • گوجه‌ فرنگی؛ ۴ عدد
  • سیب‌ زمینی؛ ۲ عدد
  • گوشت چرخ کرده؛ ۲۰۰ گرم
  • رب گوجه‌ فرنگی؛ ۳ قاشق غذا خوری
  • روغن، نمک، زردچوبه؛ به میزان لازم

Istanbul Plu

طرز تهیه

ابتدا پیاز ها را به صورت نگینی خرد کرده و سپس در روغن تفت بدهید تا کمی طلایی رنگ شود. سپس زرد چوبه را به آن اضافه نموده با پیاز تفت بدهید. حالا زمان آن رسیده که گوشت را نیز با پیاز تفت داده تا بوی تند گوشت گرفته شود. سپس گوجه‌ ها را خرد کرده و به همراه رب، نمک و فلفل به مابقی مواد اضافه نمایید. درب ماهی‌تابه را گذاشته و ۵ دقیقه به آن زمان بدهید تا حسابی جا بیفتد.

۴ پیمانه آب را داخل قابلمه ریخته و آن را بر روی حرارت قرار بدهید. سپس سیب‌ زمینی‌ها را پس از پوست‌ کندن، به صورت نگینی خرد کرده و به برنج اضافه نمایید. در این مرحله سسی را که از قبل در ماهی‌ تابه آماده نموده‌اید را به برنج اضافه نموده و سپس شعله زیر آن را زیاد کنید تا آب به جوش بیاید.

بعد از جوش آمدن آب؛ شعله را کمتر نموده و درب قابلمه را نیمه باز بگذارید تا آب آن کاملا تبخیر شود و برنج شما شفته نشود. بعد از تبخیر آب؛ درب قابلمه را گذاشته و یا از دمکش استفاده نمایید. ۴۰ دقیقه زمان لازم است تا استانبولی شما آماده شود؛ بعد از این زمان استانبولی پلو شما آماده است، می‌توانید آن را به همراه سالاد شیرازی و یا ماست سرو نمایید.

دسته‌بندی وبلاگ
اشتراک گذاری
نوشته های مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

سبد خرید

هیچ محصولی در سبد خرید نیست.

ورود به سایت