مراجعان گرامی در صورت بروز هر گونه مشکل لطفا با شماره 02191016284 یا 09027575425 تماس و یا به شماره 09193639306 از طریق واتساپ پیام بدهید .

طرز تهیه سالاد اندونزی

هست مارکتنویسنده: هست مارکت
بازدید: 610 بازدید
سالاد اندونزی

طرز تهیه سالاد اندونزی
سالادها؛ یکی از آن خوراکی‌های خوشمزه‌ای هستند که به عنوان یکی از مخلفات سفره شناخته می‌شوند. امروزه سالادها؛ گاهی به تنهایی به عنوان یک غذا محسوب می‌شوند و دارای انواع مختلفی هستند. سالادها؛ از خوراکی‌های خوشمزه‌ای هستند که کالری اندکی دارند و سرشار از مواد مغذی هستند. بنابراین به راحتی می‌توان از سالادها به عنوان یک وعده غذای روزانه استفاده کرد.

برخی سالادها مانند سالاد شیرازی و یا سالاد فصل به عنوان یک پیش غذا یا همراه غذا استفاده شده. و برخی همانند سالاد سزار یه عنوان یک وعده غذایی استفاده می‌شوند. سالاد زیتون، سالاد خیار، سالاد فصل، سالاد کلم، سالاد ماکارانی، سالاد هندوانه یونانی، سالاد روسی و سالاد اندونزی تنها بخش کوچکی از انواع سالاد هستند.

سالاد اندونزی؛ یکی از انواع سالادهای خوشمزه است که می‌تواند سفره شما را رنگین‌تر بسازد. این سالاد؛ یکی از محبوب‌ترین و معروف‌ترین سالادهای کشور اندونزی است که دارای طعمی جذاب است.

آنچه در این مقاله درباره طرز تهیه سالاد اندونزی خواهید خواند:

  • سالاد اندونزی
  • طرز تهیه سالاد اندونزی ساده
  • نکات مهم در تهیه سالاد اندونزی
  • انواع مختلف سالاد اندونزی

 

سالاد اندونزی

این سالاد ؛ یکی از محبوب‌ترین سالادها در دنیا است که ریشه در کشور اندونزی دارد، با این وجود در سرتاسر دنیا طرفداران زیادی دارد. یکی از ویژگی‌هایی که سبب معروفیت این سالاد شده‌است؛ ترکیب مقوی آن است که می‌تواند به راحتی با سلول‌های سرطانی مبارزه کند. هویج، خیارشور، کالباس ، کلم‌قرمز، کلم سفید، نخود فرنگی و سس مایونز از مواد تشکیل دهنده این سالاد هستند. با این وجود انواع مختلفی از سالاد اندونزی وجود دارد؛ سالاد با کشمش، با سیب‌زمینی، با ژامبون مرغ، با قارچ و.. از انواع مختلف این سالاد هستند. همانند دیگر سالادها؛ شما می‌توانید هر ادویه و یا سسی را که دوست داشتید به این سالاد اضافه کنید.

طرز تهیه سالاد اندونزی ساده

مواد لازم برای تهیه سالاد اندونزی ساده( مناسب برای ۴ نفر)

  • هویج؛ ۲ عدد
  • خیارشور؛ ۴ عدد
  • ذرت؛ نصف پیمانه
  • کالباس؛ نصف پیمانه
  • کلم برگ قرمز؛ ۱ پیمانه
  • کلم برگ سفید؛ ۲ پیمانه
  • نخود فرنگی؛ نصف پیمانه
  • سس مایونز؛ نصف پیمانه
  • کشمش پلویی؛ به اندازه دلخواه
  • نمک، فلف سیاه؛ به مقدار لازم

طرز تهیه سالاد اندونزی

طرز تهیه سالاد اندونزی ساده

مرحله اول:

ابتدا هویج‌ها را بخار پز کرده تا فیبر موجود در آن حفظ شود. سپس برگ کلم‌های سفید و قرمز را شسته، خرد کرده و با رنده درشت، رنده کنید.

مرحله دوم:

نخودفرنگی‌ها را پس از شستن؛ درون یک قابلمه با کمی آب و نمک بریزید و اجازه بدهید ده دقیقه با حرارت متوسط خوب پخته شود. ذرت را نیز به همین شیوه در آب ریخته و بگذارید پخته شود.

مرحله سوم:

یک کاسه بزرگ را انتخاب کرده و در آن کلم سفید، قرمز، ذرت و نخودفرنگی را بریزید. سپس هویج‌های پخته شده را روی مواد رنده کنید. بعد از این‌که خیارشورها را در ظرفی جداگانه با رنده متوسط و یا بزرگ رنده کردید، آب اضافی آن را گرفته و سپس به بقیه مواد اضافه نمایید.

مرحله چهارم:

در این مرحله کالباس را نیز همانند خیارشور با رنده درشت رنده کنید و به همراه کشمش پلویی به مواد سالاد اضافه نمایید. حالا زمان آن رسیده که نمک، فلفل سیاه و سس مایونز را با مواد حسابی مخلوط کنید نا حسابی به سس آغشته شود.

مرحله پنجم:

تقریبا سالاد اندونزی شما آماده است! در مرحله آخر؛ مواد سالاد را در ظرف مخصوصی که انتخاب کرده‌اید ریخته و روی آن را یک سلفون بکشید. سپس سالاد را به مدت ۱ الی ۲ ساعت در یخچال قرار بدهید تا خنک شود و بعد از گذشتن این زمان می‌توانید سالاد خود را میل نمایید.

سالاد اندونزی را می‌توانید با شوید و جعفری تازه نیز تهیه نمایید. همچنین به جای کلم سفید؛ می‌توان از کلم بروکلی و گل‌کلم نیز استفاده کرد.

برای داشتن یک سالاد سالم‌تر؛ استفاده از مرغ ریش‌ریش شده به جای کالباس پیشنهاد می‌شود.

در صورت تمایل؛ می‌توانید کمی سرکه نیز به سالاد خود اضافه نمایید.

پنیر چدار؛ از دیگر موادی است که اضافه کردن آن به سالاد اندونزی بسیار سلیقه‌ای است.

بعد از آماده کردن سالاد؛ بهترین زمان برای ماندن در یخچال بین ۲ تا ۶ ساعت ات تا حسابی سس به خورد مواد برود.

نکات مهم در تهیه سالاد اندونزی

شما می‌توانید از مرغ به جای کالباس در سالاد استفاده کنید. اما برای خوش طعم‌ترشدن مرغ کافی است به جای آب آن را با استاک، ساقه کرفس، هویج و پیاز بپزید تا طعمی متفاوت و دلچسب را امتحان کنید. ( استاک همان آب گوشت است)

بسیاری از افراد و مخصوصا کودکان؛ از بوی کلم سفید بیزار هستند. برای رهایی از این موضوع می‌توانید بعد از این‌که کلم‌ها را خرد کردید، به مدت ۱۵ دقیقه داخل آب یخ قرار بدهید و بعد داخل صافی ریخته و اجازه بدهید آب آن کامل کشیده شود. با به کار بردن این ترفند ساده؛ بوی بد کلم از بین خواهد رفت.

از آن جایی که سس مایونز؛ دارای کالری بسیار بالایی است، می‌توانید به جای آن از ماست استفاده کنید.

اندونزی

انواع مختلف سالاد اندونزی

اگر می‌خواهید سالاد اندونزی رژیمی تهیه کنید؛ کافی است برای تهیه این سالاد مواد پر کالری را حذف و یا جایگزین نمایید. به عنوان مثال به جای سس مایونز از ماست کم چرب و یا آب لیموترش تازه استفاده کنید. کشمش نیز از آن موادی است کالری نسبتا بالایی دارد؛ پس می‌توانید آن را از سالاد اندونزی خود حذف کنید.

برای تهیه سالاد  قالبی؛ که از دیگر انواع سالاد اندونزی است. می‌توانید کمی آب به ته قالب خود بپاشید و سپس یک کیسه فریزر باز کرده و داخل آن قرار بدهید. سالاد را به آرامی درون قالب ریخته و با پشت قاشق آن‌را فشار بدهید و در یخچال قرار بدهید تا شکل بگیرد.( نم‌دار کردن قالب باعث شده؛ کیسه فریز به قالب بچسبد و در زمان اضافه کردن مواد سالاد تکان نخورد)

سالاد اندونزی با کشمش؛

همانند سالاد اندونزی ساده است، با این وجود بهتر است بدانید که در طرز تهیه سالاد اندونزی اصلی کشمش وجود ندارد. می‌توانید از کشمش پلویی در دستور آن استفاده کرده؛ به شرطی که کشمش‌ها را به مدت ۲۰ دقیقه در آب خیسانده باشید. ( در کنار کشمش می‌توانید کمی مغز گردو را به مواد اضافه نمایید)

سالاد اندونزی با فلفل دلمه‌ای؛

باعث می‌شود سالاد خوشرنگ‌تری داشته باشید. برای اضافه کردن فلف دلمه‌ای به این سالاد؛ کافی است فلفل دلمه‌ای‌ها را مانند کلم به صورت نواری خرد کنید.

اگر از طرفداران پروتئین هستید؛ سالاد اندونزی با قارچ برای شما بهترین گزینه است! شما می‌توانید قارچ را به صورت حلقه‌ای به مواد سالاد اضافه کرده و یا بعد از تفت دادن به بقیه مواد اضافه نمایید. سالاد اندونزی با قارچ نیز؛ بسیار پرطرفدار است.

سالاد اندونزی با سیب‌زمینی و یا ماکارانی؛

از محبو‌ب‌ترین نوع سالاد‌های اندونزی هستند. ابتدا سیب‌زمینی و ماکارانی را بپزید و سپس سبزیجات را خرد کرده و به آن اضافه نمایید. گوجه‌فرنگی را نیز به مواد این نوع سالاد اضافه کنید. ( بهتر است ماکارانی شما فرمی باشد)

سالاد اندونزی با شوید؛

از دیگر انواع سالاد اندونزی است و دستور تهیه بسیار راحتی دارد. کافی‌است مقداری شوید تازه را ریز کرده و به مواد سالاد خود اضافه نمایید.

کافی است سالاد اندونزی را خب تزیین کنید تا به عنوان یک سالاد مجلسی و هیجان‌انگیز میان سفره مهمانی شما بدرخشد. برای تهیه سالاد مجلسی، ایده‌های مختلفی وجود دارد. به عنوان مثال می‌توانید مواد را به صورت لایه‌ای چیده و طبقه طبقه مانند یک هرم بچینید. ورقه‌های تخم‌مرغ پخته شده نیز از دیگر تزییناتی است که برای تهیه این سالاد مجلسی می‌توانید به کار ببرید.

سخن آخر:

همان‌طور که گفته شد؛ سالاد اندونزی از کشور اندونزی به کشور ما آمده است. با این وجود یکی از محبوب‌ترین سالادها در میان ایرانیان است. می‌توانید این سالاد را همراه غذاهای گرم و گوشتی و یا به عنوان یک شام سبک و رژیمی سرو کنید.

دسته بندی انواع غذاها دستورات غذایی غذاهای فرنگی
اشتراک گذاری
نوشته های مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

سبد خرید

هیچ محصولی در سبد خرید نیست.

ورود به سایت