فهرست مطالب
طرز تهیه شیرینی بادامی
دستور تهیه این شیرینی بادامی را به هیچ عنوان از دست ندهید.
اگر از طرفداران رژیم غذایی کتوژنیک هستید.
اگر فکر می کنید در این رژیم غذایی محدودیت های غذایی زیادی دارید.
حتما میپرسید مگر شیرینی بادامی چه ویژگی خاصی دارد که باعث شده آن را به شما معرفی کنیم؟
شیرینی بادامی علاوه بر اینکه طعم خوشمزه ای دارد، طرز تهیه آسانی دارد و از بسیار سریع نیز آماده می شود.
خبری از ترکیبات پیچیده و تکنیک های سخت شیرینی پزی یا وسایل تخصصی در دستور شیرینی بادامی نیست.
بنابراین تمامی افراد به راحتی قادر به درست کردن آن در کسری از زمان هستند.
همچنین این شیرینی کاملاً باب میل افرادیست که از رژیم کتوژنیک پیروی می کنند.
استفاده از بادام در این شیرینی، آن را به یکی از خوارکی های مقوی برای تمام گروه های سنی، تبدیل کرده است.
بادام
بادام در شیرینی بادامی منبعی غنی از فیبر، پروتئین و سرشار از ویتامین های گروهB و E است.
سلنیوم، زینک، کلسیم، منیزیم و اسید فولیک دارد.
مواد لازم برای تهیه شیرینی بادامی :
برای تهیه این شیرینی بادامی مقوی احتیاج به :یک لیوان آرد بادام، ۵۰ گرم کره، یک قاشق غذاخوری کره بادام، یک قاشق چای خوری بیکینگ پودر و یک قاشق چای خوری پودر شیرین کننده استویا دارید.
اگر هنوز با شیرین کننده استویا آشنا نیستید خوب است بدانید که استویا یک شیرین کننده بدون کالری است که از نوعی گیاه تهیه می شود.
استویا بسیار شیرین تر از قند و شکر معمولی است بنابراین تنها یک قاشق چای خوری از آن در این شیرینی کافی است.
استویا محصولی کاملا مناسب برای افراد مبتلا به دیابت است چرا که منجر به افزایش سطح قند خون در آن ها نمی شود.
افراد کتوژنیک نیز بدون داشتن دغدغه مصرف قند و شکر می توانند از طعم شیرین این خوراکی لذت ببرند.
اگر اطلاعی از این رژیم کتوژنیک ندارید، قبل از توضیح طرز تهیه این شیرینی، مختصری درباره آن توضیح می دهیم.
رژیم کتوژنیک :
نوعی رژیم کاهش وزن است که در آن مصرف کربوهیدرات به حداقل رسیده و در عوض مصرف چربی بالاست. احتمالاً عجیب به نظر می رسد که چگونه یک رژیم غذایی حاوی چربی زیاد، چگونه منجر به کاهش وزن می شود؟ در حالیکه همیشه برای لاغری توصیه بر حذف چربی و کاهش آن بوده است.
از آنجا که کربوهیدرات ها (مانند قند و شکر، برنج، نان، سیب زمینی و سایر مواد نشاسته ای) منبع اصلی تامین انرژی بدن هستند، مصرف آن به حداقل می رسد. حال بدن برای تامین انرژی لازم به سراغ چربی ها می رود و شروع به سوزاندن ذخایر چربی بدن برای تامین سوخت می کند. مصرف چربی های بدن برای تولید انرژی منجر به کاهش وزن و لاغری می شود.
اکنون که به خوبی از خواص این شیرینی آگاه شده اید، وقت آن رسیده طرز تهیه آن را نیز به خوبی فرابگیرید.
طرز تهیه شیرینی بادامی :
ابتدا تمام مواد گفته شده را در ظرفی ریخته و به خوبی با هم مخلوط کنید تا یکدست شود. نتیجه باید یک خمیر بسیار نرم باشد. روی ظرف را کاملا بپوشانید. و برای مدت زمان یک ساعت در یخچال قرار دهید تا خمیر به اصطلاح استراحت کند. پس از یک ساعت، مواد را از یخچال خارج کنید.
کف سینی فر را کاغذ روغنی پهن کرده و خمیر را به وسیله قاشق به سینی فر منتقل کنید. فر را ۱۵ دقیقه زودتر روشن کنید و اجازه دهید با درجه حرارت ۱۹۰ درجه سانتی گراد گرم شود. شیرینی ها را به مدت ۱۵ دقیقه با همان درجه حرارت در فر قرار دهید و اجازه دهید پخت آن ها کامل شود.
اکنون شیرینی بادامی شما آماده است.
نوش جان