مراجعان گرامی در صورت بروز هر گونه مشکل لطفا با شماره 02191016284 یا 09027575425 تماس و یا به شماره 09193639306 از طریق واتساپ پیام بدهید .

فوندانت چیست ؟

بازدید: 1,878 بازدید
فوندانت چیست

فوندانت
کیک‌ها؛ این خوشمزه‌های دوست‌داشتنی که بیشتر یادآور لحظات خوشی مانند عروسی، تولد، سالگرد ازدواج و .. هستند از خانواده بزرگ شیرینی‌ها به شمار می‌روند. امروزه علاوه بر طعم بی‌نظیر کیک؛ آنچه برای افراد اهمیت دارد زیبایی و تزیین کیک است. این امر سبب شده‌ است بازار رقابت حسابی داغ شود و قنادان و تولید کنندگان کیک و شیرینی تمامی تلاش خود را به کار بگیرند تا خود را به روز کرده و جذابیت‌های ظاهری محصولات خود را افزایش بدهند. فوندانت چیست ؟ فوندانت؛ نوعی تزیین خوراکی است که چند سالی است در ایران گسترش پیدا کرده‌است و در صنایع ساخت کیک  شیرینی کاربرد زیادی دارد.

آنچه در این مقاله درباره فوندانت خواهید خواند:

  • فوندانت چیست؟
  • خمیر فوندانت چیست؟
  • فوندانت کیک
  • فوندانت قابل خوردن است؟
  • فوندانت چگونه درست می‌شود؟
  • طرز تهیه فوندانت صنعتی
  • فوندانت آماده

 

فوندانت کیک

فوندانت چیست؟

آیسینگ فوندانت؛ که معمولا با نام فوندانت شناخته می‌شود، یک آیسینگ خوراکی است که برای تزیین، شکل دادن و مجسمه سازی با کیک و شیرینی مورد استفاده قرار می‌گیرد. از این آیسینگ  همچنین برای تزیین لایه‌های رویین کیک و تزییناتی مانند گل و عروسک‌های فانتزی که بر روی کیک قرار می‌گیرد، استفاده می‌شود. فوندانت؛ از آب، قند، ژلاتین و گلیسرول تشکیل شده‌است.

خمیر فوندانت چیست؟

خمیر فوندانت؛ یک نوع روکش خمیری نرم و خوراکی است که که به دلیل قابلیت شکل‌پذیری بالا برای تزیین انواع کیک و شیرینی محبوبیت بسیاری دارد. خمیر فوندانت به آسانی شکل گرفته و قابلیت جذب رنگ بالایی دارد.

از آن جایی که این ماده به آسانی فاسد نمی‌شود؛ نسبت به سایر مواد استفاده شده برای تزیین کیک و شیرینی از ماندگاری بالاتری برخوردار است. ویژگی‌های بی‌شمار این خمیر سبب شده است که فوندانت کشی و تزیین کیک با فوندانت از رایج‌ترین تزیینات برای انواع کیک باشد. فوندانت‌ها به لحاظ خصوصیات فیزیکی به سه دسته فوندانت مایع، فوندانت خمیری و فوندانت مجسمه‌سازی تقسیم می‌شوند.

فوندانت کیک

همان‌طور که گفته شد فوندانت کیک یا کیک فوندانت؛ امروزه یکی از زیباترین و البته رایج‌ترین نوع روکش برای تزیین کیک است. در واقع بیشترین کاربرد فوندانت؛ فوندانت کشی روی کیک است. از این خمیر برای تزیین و مجسمه‌سازی بر روی انواع کیک استفاده می‌شود.

فوندانت کشی روی کیک؛ همان تزیین کیک با فوندانت است که امروزه بسیار رایج شده است و رنگ‌های مختلفی نیز دارد. فوندانت کشی روی کیک؛ با استفاده از ابزار فوندانت صورت می‌گیرد که سبب شده کار با آن بسیار ساده‌تر شود. خبر خوش آن که طرز تهیه خمیر فوندانت در منزل بسیار آسان است و در این مقاله طرز تهیه آن را به شما آموزش خواهیم داد.

 

فوندانت قابل خوردن است؟

خمیر فوندانت از مواد ساده‌ای مانند آب، پودر قند، ژلاتین و گلیسرین ساخته شده‌است و طرز تهیه آن بسیار راحت و آسان است. همه مواد اولیه خمیر فوندانت خوراکی هستند و در روند تولید آن‌ها نیز استاندارد کاملا رعایت شده‌است؛ بنابراین می‌توان فوندانت را یک خمیر خوراکی دانست. و از آن جایی که خمییر فوندانت از مواد سازگار با بدن ساخته شده‌است؛ خوردن آن مانعی ندارد و مسمومیتی در بدن ایجاد نخواهد کرد. تنها نکته‌ای که باید در نظر گرفت؛ این است که درصد شکر در خمیر فوندانت بسیار زیاد است؛ بنابراین خوردن آن برای کودکان و افراد دیابتی پیشنهاد نمی‌شود.

فوندانت چگونه درست می‌شود؟

برای تهیه فوندانت روش‌های مختلفی وجود دارد؛ در قدیم از بادام و شکر و امروزه استفاده از مارشملو در ترکیب آن استفاده می‌شود. فوندانت مارشمالو، فوندانت نشاسته، فوندانت حرفه‌ای ژلاتینی از انواع فوندانت هستند. ترکیب شکر، آب، کره و گلیسیرین خمیری سفت، سفید رنگ و شیرین به نام فوندانت می‌شود که قابلیت شکل‌پذیری دارد و یکی از رایج‌ترین مواد برای تزیین روی کیک است.

فوندانت

طرز تهیه فوندانت صنعتی

مارشمالو؛ یک محصول صنعتی است که در دسته شیرینی و شکلات قرار می‌گیرد و بهترین نوع خمیر فوندانت، خمیری است که با مارشمالو تهیه می‌شود. این خمیر نسبت به فوندانت‌های گلیسرینی نرم‌تر و خوشمزه‌تر است. در نهایت می‌توان گفت که خمیر فوندانت با مارشمالو و خمیر فوندانت خانگی دو روش خوب و ساده برای تهیه خمیر فوندانت است که در ادامه با آن بیشتر آشنا خواهید شد.

طرز تهیه خمیر فوندانت با مارشمالو

مواد لازم برای تهیه خمیر فوندانت با مارشمالو

  • مارشمالو؛ نیم کیلو
  • پودر شکر یا پودر قند؛ یک کیلو
  • کره؛ یک چهارم پیمانه
  • آب؛ سه قاشق غذاخوری
  • عصاره وانیل؛ یک قاشق چای‌خوری

طرز تهیه خمیر فوندانت با مارشمالو

مرحله اول:

کره را داخل یک کاسه کوچک بریزید. مارشمالوها را در ظرفی ریخته و سه قاشق آب را به آن اضافه نمایید. سپس مواد را با هم خوب بزنید و داخل مایکرویو قرار بدهید. حالا هر سی ثانیه ظرف را بیرون آورده و هم بزنید تا زمانی که تمامی مارشمالوها ذوب شوند. (قاشقی را که برای هم زدن انتخاب کرده‌اید را با کمی روغن چرب کنید تا فوندانت به آن نچسبد)

مرحله دوم:

در این مرحله مارشمالو ذوب شده را به پودر قند و یا شکر، عصاره وانیل و آب را اضافه نمایید.( پودر قند را الک کرده تا خمیر یکدست‌تری داشته باشید) اول با قاشق و سپس با دست مواد را با هم خوب میکس کنید. بعد از آن که خمیر فوندانت آماده شد؛ آن را داخل کیسه فریزر قرار بدهید تا خشک نشود.

نکته: اگر خمیر فوندانت شما سفت شد؛ می‌توانید یک قطره روغن گلیسیرین خوراکی به آن اضافه نمایید تا دوباره نرم شود.

فوندانت آماده

ما شما را با طرز تهیه فوندانت صنعتی آشنا ساختیم؛ با این وجود ممکن است تهیه خمیر فوندانت سخت و زمان‌بر باشد. شما می‌توانید با خرید فوندانت آماده از فروشگاه‌های معتبر در کمترین زمان و با سهولت بسیار کیک خود را با فوندانت تزیین کنید.

امروزه خمیر فوندانت؛ به صورت آماده و با کیفیت بالا در دو نوع ایرانی و خارجی در بازار وجود دارد. خمیر فوندانت آماده؛ در مدل‌های فلورا، رنگی، دلسا و آیسان در بازار به فروش می‌رسد. همچنین این خمیر در رنگ‌های گوناگون سفید، مشکی، طلایی، آبی، قهوه‌ای، صورتی و شکلاتی در بازار موجود است.

فوندانت چیست

سخن آخر:

تزیین کیک با فوندانت؛ یکی از تخصصی‌‌ترین شاخه‌های شیرینی پزی است و برای این کار تخصصی نیاز به وسایل و ابزارهای خاصی خواهید داشت. به عنوان مثال، کاتر فوندانت، مالد فوندانت، اتو فوندانت، چسب فوندانت، تپانچه فوندانت برخی از ابزارهای کار با فوندانت است که بهتر است برای قدم اول ابتدا با آن‌ها آشنا شده و سپس تزیین کیک با فوندانت را امتحان کنید.

دسته‌بندی چیستان دانستنی های خوراکی وبلاگ
اشتراک گذاری
نوشته های مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

سبد خرید

هیچ محصولی در سبد خرید نیست.

ورود به سایت