مراجعان گرامی در صورت بروز هر گونه مشکل لطفا با شماره 02191016284 یا 09027575425 تماس و یا به شماره 09193639306 از طریق واتساپ پیام بدهید .

پخت کیک با مایکروفر

هست مارکتنویسنده: هست مارکت
بازدید: 426 بازدید

تهیه کیک خوشمزه:
یادگیری پخت کیک با مایکروفر بسیار آسان و در عین حال لذت بخش است. کافی است نحوه کار با مایکروفر را بدانید و بتوانید درجه و مدت زمان آن را تنظیم کنید. در سال های اخیر، توسعه تکنولوژی در زمینه تجهیزات آشپزخانه پیشرفت های زیادی با خود به همراه داشته است. فر یکی از این تجهیزات پرکاربرد است که روز به روز با مدل های متنوعی طراحی و ساخته می شود. در این میان استفاده از مایکروفر رواج بیشتری یافته است. دستگاه مایکروفر برای پخت غذا از گرما و دما استفاده می کند. البته مایکروفر های جدید قابلیت هایی همچون حرارت سه بعدی، کانوکشن و گریل نیز دارند.

آنچه خواهید خواند:

  • پخت کیک با مایکروفر چگونه است؟
  • آیا برای پخت کیک در مایکروفر نیاز به ظرف خاصی داریم؟
  • تفاوت پخت در فر و مایکروفر

 

پخت کیک با مایکروفر چگونه است؟

دستگاه مایکروفر مدت زمان آماده سازی غذا را به حداقل می رساند. از این رو اگر یک روز پر مشغله را سپری کرده اید، اکنون وقت آن رسیده تا با پخت کیک در مدت زمان کوتاه، لحظات خوشایندی را برای خانواده به ارمغان آورید. امروزه افراد زیادی تمایل دارند بیاموزند، چطور می توان با مایکروفر کیک خوشمزه ای را آماده کرد. به همین خاطر مراحل زیر به شما کمک می کند تا پخت به نحو مطلوبی صورت پذیرد.

  • برای پخت کیک قبل از قرار دادن مواد، داخل مایکروفر آن را گرم کنید.
  • سه پایه فلزی را داخل آن قرار دهید و دکمه کانوکشن را فشار دهید.
  • درجه دما را به درستی تنظیم کنید. این درجه به طور معمول در مایکروفر معمولی و کانکشن ۱۸۰ درجه است.
  • حالا دکمه استارت را فشار دهید.
  • هنگامی که دمای مایکروفر به حد نصاب دمای تنظیم شده برای پخت کیک رسید مواد کیک را در ظرف مناسب روی سه پایه فلزی قرار دهید.
  • در این مرحله دکمه استاپ را زده و بعد از آن مجدداً دکمه کانوکشن را فشار دهید.
  • در مرحله آخر دما و زمان پخت کیک را با توجه به نوع کیک خود تنظیم کنید و دکمه استارت را بزنید.

نکته ای که در پخت کیک بهتر است بدانید این است که مدت زمان آماده سازی به طور معمول برای کیک اسفنجی ساده در مایکروفر معمولی ۵ تا ۷ دقیقه و در مایکروفر کانوکشن بین ۸تا ۹ دقیقه خواهد بود. علاوه بر آن به یاد داشته باشید طعم کیک و مواد اولیه آن روی این مدت زمان اثر گذار خواهد بود. به طور مثال زمان آماده سازی کیک با طعم قهوه ۱۵ تا ۱۷ دقیقه و کیک با طعم آناناس بین ۱۷ تا ۱۹ دقیقه برآورد شده است.

آیا برای پخت کیک در مایکروفر نیاز به ظرف خاصی داریم؟

سوال متداول این است که ظرف مناسب مایکروفر کدام است؟ مناسب ترین ظرف برای پخت کیک با مایکروفر، ظرف های سیلیکونی است. اگر از دکمه کانوکشن استفاده می کنید می توانید از پایه فلزی و ظرف فلزی هم استفاده کنید. در غیر این صورت  قرار دادن ظرف های فلزی یا استیل اصلا توصیه نمی شود.

تفاوت پخت کیک در فر و مایکروفر

شاید شنیده باشید که غذا در مایکروفر از درون به بیرون پخته می شود. مزیت دستگاه مایکروفر در این است که تمام قسمت های غذا به طور یکنواخت حرارت می بینند. امواج رادیویی سبب حرکت مولکول های آب و چربی در غذا می شود و تمام قسمت های بیرونی و درونی با هم برانگیخته می شوند. در نتیجه پخت کیک به نحو مطلوبی صورت می پذیرد.

در مقابل پخت در فر به آرامی و در مدت زمان بیشتری انجام پذیر خواهد بود. اگر به فرآیند پخت در فر توجه کرده باشید متوجه خواهید شد که از قسمت های بیرونی دچار دگرگونی می شود و سپس بخش های درونی آن می پزد. در نتیجه ممکن است گاه قسمت بیرونی کیک بسوزد در صورتی که درون کیک هنوز به خوبی پخته نشده است.

دسته بندی دانستنی های خوراکی دستورات غذایی شیرینی و کیک ها مقالات جذاب و خواندنی
اشتراک گذاری
نوشته های مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

سبد خرید

هیچ محصولی در سبد خرید نیست.

ورود به سایت