شیرینی:
شیرینی میکادو یکی از شیرینی های نوستالژیک است که شباهت زیادی به ویفر دارد و تمامی افراد مخصوصا کودکان به آن علاقه خاصی دارند. این شیرینی؛ ماندگاری بالا و طرز تهیه آسانی دارد. بنابراین میتواند یکی از بهترین انتخاب ها برای تهیه شیرینی خانگی باشد. همچنین یک شیرینی خوش خوراک و خوشمزه و طرز تهیه آسانی دارد. در ادامه مقاله با شیرینی میکادو و طرز تهیه آن بیشتر آشنا خواهیم شد.
فهرست مطالب
میکادو ساده
میکادو؛ یک شیرینی لایه لایه خوشمزه است که جزو شیرینی های سنتی ایران به شمار می رود. میشکا یا میکادو؛ از نان مخصوص و خمیری حلوا مانند تشکیل شده است. طرز تهیه این شیرینی بسیار آسان است. مواد تشکیل دهنده آن نیز قابل دسترس است.
مواد اولیه برای تهیه
- نان میکادو؛ ۶ ورق
- آرد نخودچی؛ ۱ پیمانه
- آرد سفید قنادی؛ یک دوم پیمانه
- پودر قند الک شده؛ ۱ پیمانه
- پودر کاکائو؛ ۴ قاشق غذاخوری
- کره مارگارین؛ ۱۰۰ گرم
- روغن مایع آفتابگردان؛ سه چهارم پیمانه
طرز تهیه شیرینی
- ابتدا یک تابه با لبه های بلند انتخاب نموده و آرد سفید قنادی را داخل آن بریزید و آن را روی حرات قرار بدهید. آرد را خوب تفت داده تا بومی خامی آن گرفته شود.
- سپس ۱ پیمانه آرد نخودچی را به آن اضافه نموده و به مدت یک دقیقه دیگر تفت بدهید. ( آرد باید مرتبا هم بخورد)
- در مرحله بعد پودر کاکائو را به مابقی مواد اضافه نمایید؛ آرد و کاکائو را به خوبی مخلوط نمایید تا مواد کاملا یکدست شوند.
- ۱۰۰ گرم کره گیاهی و روغن آفتابگردان را به در این مرحله به مواد داخل ماهی تابه اضافه نمایید و مواد را بار دیگر با هم مخلوط نمایید تا مایعی نسبتا غلیظ بدست آید.
- سپس تابه را از روی حرارت برداشته و پودر قند را به مواد اضافه نمایید و اجازه بدهید مواد کمی خنک شودند.
- در این مرحله؛ یک ورق از نان میکادو را داخل سینی فر قرار داده و با کمک یه کاردک آن را بر روی نان بمالید. سپس ورق دیگری از نان میکادو را بر روی آن قرار داده و مجددا مخلوط را روی آن پخش نمایید. این کار را تا تمام شدن مواد و نان های میکادو تکرار کنید.
در نهایت
یک جسم سنگین را بر روی شیرینی میکادو قرار بدهید تا لایه ها بر روی هم فشرده شوند. بعد از گذشت دو ساعت؛ میتوانید شیرینی میکادو را به دلخواه خود در ابعاد و اشکال مختلف برش بدهید.
می توانید از پودر پسته و یا خلال پسته نیز برای تزیین روی شیرینی استفاده نمایید.