مراجعان گرامی در صورت بروز هر گونه مشکل لطفا با شماره 02191016284 یا 09027575425 تماس و یا به شماره 09193639306 از طریق واتساپ پیام بدهید .

خواص گوشت بلدرچین

هست مارکتنویسنده: هست مارکت
بازدید: 378 بازدید
گوشت بلدرچین

خواص گوشت بلدرچین:
این روز ها بیشتر از گذشته؛ درباره اهمیت رژیم غذایی سالم صحبت می‌شود. چرا که داشتن رژیم غذایی سالم در تقویت سیستم ایمنی بدن بسیار موثر است و با توجه به شیوع ویروس کرونا این موضوع بیش از بیش اهمیت پیدا کرده‌است. مصرف میوه و سبزیجات، شیر و لبنیات، حبوبات و غلات و البته گوشت از گروه‌ های غذایی مهمی هستند که توصیه می‌شوند. گوشت بلدرچین؛ یکی از بهترین انواع گوشت است که دارای خواص بسیاری نیز می‌ باشد. خواص  این گوشت چیست؟ آیا این گوشت برای درمان کرونا مفید است یا نه؟ در ادامه مقاله با مجله هست مارکت همراه باشید تا با این گوشت بیشتر آشنا شده و به سوال‌ هایتان پاسخ داده شود.

آنچه در این مقاله خواهید خواند:

  • آشنایی با گوشت بلدرچین
  • خواص فراوان آن
  • بلدرچین برای کرونا
  • این گوشت گرم است یا سرد

 

آشنایی با گوشت بلدرچین

گوشت بلدرچین؛ یک بمب قوی برای جذب ویتامین است! چرا که این خوراکی خوشمزه دارای مواد مغذی بسیاری مانند، پروتئین، فسفر، چربی، کلسیم، آهن و..  است که برای سلامتی بدن بسیار مفید هستند. بلدرچین؛ یک پرنده ریزجثه از خانواده قرقاول‌ ها است که گوشتی سفید، شیرین و ظریف دارد. از آن جایی که گوشت آن دارای ارزش غذایی و درمانی بالایی است؛ این روزها بسیار مورد توجه عموم قرار گرفته‌ است و بازار فروش آن حسابی داغ است. این گوشت در درمان بسیاری از بیماری‌ ها مانند؛ فشارخون، تشنج، آسم، ضعف اعصاب، بی‌خوابی و ناراحتی‌ های روانی بسیار مفید است.

گوشت بلدرچین

خواص فراوان آن

گوشت بلدرچین؛ سرشاز از ریز مغذی‌ ها، پروتئین‌ ها و اسید های آمینه است و همچنین حاوی مواد معدنی بسیاری مانند، فسفر، آهن، روی، مس، مینزیم و سلنیوم است. مواد معدنی ذکر شده در این گوشت؛ می‌توانند در رشد سلول‌ ها، تقویت استخوان‌ ها و عملکرد بهتر کلیه تاثیر بسزایی داشته باشند. اما این‌ ها تنها مواد مفید در بلدرچین نیستند!

گوشت بلدرچین ویتامین‌ های زیادی مانند ویتامین گروه بی، ویتامین سی، ویتامین کا، ویتامین ایی، فولات، تیامین و … را دارد. این ریز مغذی‌ها به کلاژن سازی پوست کمک کرده و می‌ توانند به عنوان یک آنتی‌اکسیدان و دفع کننده سموم برای بدن عمل کنند.

در ادامه با برخی از خواص بی‌شمار بلدرچین آشنا خواهیم شد؛ با ما همراه باشید.
  • در کم‌خونی: وجود آهن در آن سبب شده‌ است که این گوشت برای درمان کم‌خونی بسیار مفید باشد.
  • در بینایی بینایی: از آن جایی که گوشت بلدرچین؛ حاوی مقدار زیادی ویتامین آ است، می‌تواند تاثیرات زیادی در مراقبت از بینایی چشم داشته باشد.
  • در پوست: ویتامین E به عنوان یک معجزه‌گر برای پوست و البته جوانسازی آن شناخته می‌شود. این گوشت حاوی مقدار زیادی از این ویتامین است که می‌تواند در پیشگیری از پیری زودرس پوست نقش بسزایی داشته باشد.
  • در تقویت استخوان‌ ها: این گوشت حاوی مقادیر زیادی از فسفر و کلسیم است. این دو ماده به عنوان مراقبت کننده از استخوان‌ ها عمل می‌کنند. بنابراین عصاره گوشت می‌ تواند یکی از بهترین مواد برای تقویت استخوان‌ ها باشد.
  • در تقویت دستگاه عصبی بدن: ویتامین D موجود در بلدرچین؛ باعث تقویت دستگاه عصبی بدن شده و کمک کرده تا رشد استخوان‌ ها به درستی انجام شود.
  • سلامت و تنظیم دستگاه گوارش، سلامت قلب، بهبود حافظه، سلامت چشم، ترمیم بافت‌ های آسیب‌ دیده و …. از دیگر خواص بی‌شمار گوشت بلدرچین هستند.

گوشت بلدرچین برای کرونا

این روزها که کرونا تبدیل به یک بیماری همه‌گیر در سرتاسر جهان شده‌است؛ راهکار های متفاوتی برای مقابله با آن انجام می‌شود و شاید مهم‌ ترین این راهکار ها تقویت سیستم ایمنی بدن است؛ اما چطور؟ جالب است بدانید که یکی از خوراکی‌ های تقویتی برای مقابله با کرونا؛ گوشت بلدرچین است. چرا که آن از خواص زیادی برخوردار است و در بالا بردن سیستم ایمنی بدن و کمک به بهبودی حال بیماران کرونایی تاثیر بسزایی دارد. ضعف ناشی از بیماری را نیز تا حدود زیادی کم می‌کند. در ادامه مقاله با خواص این گوشت برای کرونا بیشتر آشنا خواهیم شد.

یکی دیگر از خواص این گوشت کمک به بهبود زخم است. این گوشت می‌تواند در بازسازی سلول‌ها و بافت‌ های بدن موثر باشد. همچنین می‌تواند مشکلات سیستم تنفسی را برطرف نماید و از آن جایی که کرونا سبب بروز مشکلات تنفسی می‌شود، می‌تواند در درمان آن تاثیر داشته باشد. البته به شرطی که این بیماری زیاد پیشرفتی نکرده باشد و بتوان آن را با دارو های خانگی رفع کرد.

گوشت بلدرچین

یکی دیگر از راه‌ کار هایی که برای مقابله با بیماری کرونا پیشنهاد می‌شود؛ تقویت سیستم ایمنی بدن است. مصرف مرتب این گوشت می‌تواند به تقویت سیستم ایمنی بدن بسیار کمک نماید.

کرونا می‌تواند باعث ایجاد لخته‌ های خونی در قلب شود و شاید بهترین راه کار برای در امان ماندن از این قضیه استفاده از گوشت بلدرچین باشد. چرا که این گوشت نسبت به دیگر گوشت پرنده‌ ها چربی کمتری دارد و در کاهش کلسترول خون و بهبود بیماری‌ های قلبی و عروقی موثر است.

گوشت بلدرچین گرم است یا سرد

حال سوالی که قبل از مصرف این گوشت مطرح می‌شود این است که آیا گوشت بلدرچین گرم است یا سرد؟

طبع گوشت بلدرچین گرم و خشک است؛ بنابراین بهتر است در روغن کنجد و یا زیتون سرخ شده و همراه با ترشی مصرف شود. البته که خشکی این گوشت از گرمی آن بیشتر است و به دلیل طبعی که دارد مصرف آن به تندرستی کمک کرده و می‌تواند باعث نرمی پوست شود. توجه داشته باشید که مصرف بیش از حد آن ممکن است باعث ایجاد سردرد شود.

لذا حتما اعتدال را در مصرف آن رعایت نمایید. با این وجود از آن جایی که این گوشت طبعی گرم دارد؛ مصرف آن برای افرادی که مدام سردیاشان می‌شود توصیه می‌گردد. بهتر است این گوشت را به جای کبابی کردن در روغن سرخ نمایید تا ارزش غذایی بالای آن حفظ شود.

سخن آخر: حال که با خواص بسیار گوشت بلدرچین آشنا شدید؛ بهتر است مصرف این گوشت را در سبد غذایی روزانه خود قرار بدهید. جالب است بدانید که در طب سنتی نیز مصرف این گوشت بسیار تاکید شده‌ است و از آن به عنوان گوشت لطیف نام برده می‌شود. گوشت لطیف؛ گوشتی است که دارای هضم ساده و خوبی در بدن افراد مختلف از جمله کودکان و سالمندان دارد و میزان مواد زائدی که در بدن تولید می‌کند بسیار کم است.

دسته بندی دانستنی های خوراکی غذای ایرانی مقالات جذاب و خواندنی
اشتراک گذاری
نوشته های مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

سبد خرید

هیچ محصولی در سبد خرید نیست.

ورود به سایت