مراجعان گرامی در صورت بروز هر گونه مشکل لطفا با شماره 02191016284 یا 09027575425 تماس و یا به شماره 09193639306 از طریق واتساپ پیام بدهید .

ژله بستنی هندوانه

بازدید: 1,092 بازدید
ژله بستنی هندوانه

ژله بستنی هندوانه

یکی از دسرهای محبوب و پرطرفدار شب یلدا، ژله بستنی هندوانه است که به راحتی می توان آن را تهیه نمود.

پس با هست مارکت همراه باشید تا طرز تهیه و ترفندهای اصلی درست کردن ژله بستنی هندوانه را با هم ببینیم.

برای درست کردن ژله بستنی هندوانه به مواد زیر نیاز خواهیم داشت:

ژله انار یک بسته

ژله آلوئه ورا یک بسته

ژله لیمو یک بسته

شکلات اشکی

بستنی وانیلی سه لیوان

شکلات اشکی

حال به سراغ طرز تهیه این ژله بستنی هندوانه خوشمزه و جذاب می رویم.ژله بستنی

ابتدا ژله انار را با یک لیوان آبجوش مخلوط و بر روی حرارت آن را بن ماری کنید.

برای بن ماری کردن ژله کافیست ان را داخل یک ظرف با آبجوش مخلوط کرده. و ظرف را بر روی کتری در حال جوش بگذارید و مرتب هم بزنید تا ژله کاملا حل شود.

اینکار باعث شفافیت هرچه بیشتر ژله خواهد شد. سپس آن را کناری بگذارید تا کاملا سرد شود.

یک لیوان بستنی را نیز از فریزر خارج کنید و اجازه دهید با محیط هم دما شود. سپس آن را به آرامی به ژله مخلوط در آب بیفزایید. داخل قالب ریخته و در یخچال بگذارید تا نیم بند شود.

در این فاصله ژله آلوئه ورا را مثل مرحله ی قبل آماده کنید و آن را با ملاقه بر روی ژله نیم بند شده انار داخل قالب بریزید.

این کار را به آرامی انجام دهید تا ژله آلوئه ورا با لایه قبلی مخلوط نشود و ظاهر ژله تان را خراب نکند.

مجددا قالب را داخل یخچال گذاشته تا لایه دوم ژله نیز نیم بند شود. سپس ژله لیمو را مثل مراحل قبل آماده کرده و بر روی ژله آلوئه ورا بریزید و در یخچال بگذارید. بعد از گذشت ۴ ساعت ژله شما آماده ست.

نکته:

نکته ی قابل توجه که یک ترفند در درست کردن ژله بستنی هندوانه محسوب می شود، اینست که :

برای مخلوط کردن بستنی با ژله ی حل شده در آب عجله نکنید. و زمانی بستنی را به ژله بیفزایید که از خنک شدن آن و آب شدن بستنی مطمئن شده باشید. در صورتی که ژله داغ باشد یا بستنی به صورت کامل آب نشده باشد، بافت ژله را خراب کرده و دانه های سفیدی در ژله ایجاد می کند.

زمانی که خواستید ژله را از قالب جدا کنید لازم است تا صبر کنید تا ۵ دقیقه از بیرون ماندن ژله از یخچال بگذرد.

سپس اطراف ژله را چاقوی تیز آزاد کنید. و با تکان دادن قالب سعی کنید تمام طرفین ژله را از ظرف به خوبی جدا نموده و آن را داخل یک دیس مرطوب برگردانید.

اگر باز هم ژله از قالب جدا نشد کافیست آن را به مدت تنها ۳ ثانیه درون آب گرم بگذارید.

اگر زمانی بیش از ۳ ثانیه ژله را در آبگرم قرار دادید، بافت ژله خراب خواهد شد. سپس ظرف را تکان دهید و آن را داخل دیس برگردانید.

و اما یک ترفند دیگر برای خارج شدن راحت ژله از قالب اینست که پیش از ریختن لایه های ژله درون قالب، آن را چرب کنید و داخل آن را آب بریزید. و دور تا دور ظرف بچرخانید.

سپس آب اضافی را بیرون ریخته و قالب خالی را به مدت ده دقیقه درون فریزر قرار دهید تا برای ریختن مواد آماده باشد.

اینکار در نهایت به جدا شدن راحت لایه های ژله کمک زیادی می کند.

در نهایت ژله بستنی هندوانه را با شکلات اشکی به شکل دانه های هندوانه تزیین کنید و در اندازه های دلخواه برش بزنید یا اینکه به همان صورت سرو نمایید.ژله بستنی

دسته‌بندی انواع دسرها دستورات غذایی دسرها
اشتراک گذاری
نوشته های مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

سبد خرید

هیچ محصولی در سبد خرید نیست.

ورود به سایت