مراجعان گرامی در صورت بروز هر گونه مشکل لطفا با شماره 02191016284 یا 09027575425 تماس و یا به شماره 09193639306 از طریق واتساپ پیام بدهید .

طرز تهیه سیب زمینی و مرغ خامه ای

ادیتورنویسنده: ادیتور
بازدید: 1,006 بازدید
خوراک سیب زمینی و مرغ خامه ای

طرز تهیه سیب زمینی و مرغ خامه ای

در سفره ی ما ایرانی ها در بین غذاهای دوست داشتنی و پر طرفدار، مرغ با طرز تهیه های متفاوت همیشه بوده و هست.

شاید گاهی از طبخ مرغ به شیوه های معمول خسته شوید و بخواهید ، مرغ را به روشی جدید و البته خوشمزه درست کنید.

پیشنهاد هست مارکت به شما مرغ خامه ای است. پس بی درنگ به سراغ طرز تهیه این غذای لذیذ میرویم.

 

مواد لازم برای طرز تهیه طرز تهیه سیب زمینی و مرغ خامه ای را در ادامه می بینیم:

  • ۴۰۰ گرم سینه مرغ
  • ۵۰۰ گرم سیب زمینی کوچک
  • ۱۵۰ گرم خامه
  • ۳ یا ۴ حبه سیر
  • ۱ قاشق غذاخوری ریحان خرد شده
  • ۳/۲ فنجان آب مرغ یا آب سبزیجات
  • ۲ قاشق غذاخوری آرد
  • ۵۰ گرم کره
  • ۱ قاشق چای خوری آویشن
  • نصف قاشق چای خوری پودر پاپریکا
  • نمک و فلفل به مقدار لازم

طرز تهیه 

ابتدا سیب زمینی ها را شسته و در اندازه های دلخواه خرد کنید و آن ها را کمی در آبجوش بپزید.

زمان ۲۰ تا ۳۰ دقیقه برای اینکه سیب زمینی ها مغز پخت شوند، کافیست.

سپس سیب زمینی ها را در روغن سرخ کنید تا طلایی شود. حال وقت اضافه کردن چاشنی هاست.

همان طور که درمواد لازم دیدید، برای این غذا به ادویه پاپریکا نیاز دارید.

ادویه پاپریکا سانتاماریا یا ادویه پاپریکا ناتکو را می توانید از سایت هست مارکت تهیه کنید.

ضمن اینکه ما برایتان برندهای دیگری مثل کادیا، بایارا و یا مک کورمیک را در لیست محصولات متنوع هست مارکت نیز قرار دادیم.

ادویه پاپریکا، پودر آویشن، نمک و فلفل را به سیب زمینی ها افزوده و سپس سیر را نیز اضافه کنید و بر روی حرارت ملایم کمی تفت دهید.

برای پودر آویشن نیز می توانید از پودر آویشن مک کورمیک استفاده نمایید که از سایت هست مارکت به راحتی قابل سفارش است.

پیشنهاد دیگری که برایتان داریم استفاده از پودر ریحان کنور می باشد که می تواند طعم و عطری دلچسب به غذایتان بیفزاید.

پودر سس پستو (ریحان) کنور را نیز از هست مارکت می توانید سفارش دهید.خوراک مرغ خامه ای

در این مرحله باید کره را داخل تابه ریخته و به آن آرد را اضافه کنید و تفت داده تا بوی خامی آرد گرفته شود و تغییر رنگ دهد.

خامه را با آبجوش کمی رقیق کرده و آب مرغ یا سبزیجات را نیز افزوده و هم بزنید تا نشانه ای از جوشیدن آب داخل تابه ببینید.

و اما به سراغ مرغ می رویم. آن را در قطعات کوچک تر خرد می کنیم و داخل یک تابه جداگانه سرخ می کنیم.

پس از آنکه مرغ ها به میزان دلخواهتان سرخ شدند و رنگ طلایی پیدا کردند. آن را به مخلوط خوشمزه ای که در مرحله ی قبل آماده کردید، اضافه نمایید. و در ظرف را بسته و بگذارید به مدت بیست دقیقه بپزد و سسی که تهیه کردید، غلظت پیدا کند.

در نهایت تابه را از روی شعله گاز برداشته و مرغ خامه ای را در ظرف دلخواهتان بریزید و آن را با ریحان تازه تزیین کنید. امیدواریم طرز تهیه سیب زمینی و مرغ خامه ای برای شما مفید باشد و دلچسب باشد،نوش جان.

دسته بندی انواع غذاها دستورات غذایی غذای ایرانی غذای ساده با سیب زمینی غذای ساده و مقوی
اشتراک گذاری
نوشته های مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

سبد خرید

هیچ محصولی در سبد خرید نیست.

ورود به سایت