طرز تهیه سوپ تام یام:
در سراسر جهان، کلمه “تام یام” از دو کلمه تایلندی آمده است: “آب پز” و “یام”.
غذاهای لائویی و تایلندی ترش و تند هستند، بنابراین “تام یام” نوعی ادویه کاری تایلندی است که تند و ترش است.
این سوپ خوشمزه از سوپهای معروف تایلند است که مواد تشکیل دهنده آن یک طعم خوبی به آن داده است که آن را
باعث بیرون کردن سم های بدن و بلغم را برطرف میکند.
این سوپ کاملا تند و اتشین هست .
این غذای خوشمزه با انواع گیاهان و انواع گوشت مانند میگو، صدف، ماهی، می باشد که برای تهیه غذاهای تام یام خوردن با برنج میتواند جذابیت ایجاد کند.
در تهیه سوپ تام یام غذایی غنی از مواد معدنی، پروتئین ها و کربوهیدرات ها با چربی کمتری است.
می تواند به عنوان پیش غذا مهمون های خود را شگفت زده کنید.
همچنین میتوانید در افطار خود استفاده کنید زیرا بسیار پرخاصیت و مقوی است.
مواد لازم برای تهیه سوپ تام یام :
- ادویه سبزیجات معطر کنور: ۵ فنجان
- فلفل چیلی سبز یا قرمز (عمودی بریده بشه) : ۱ عدد
- قارچ تازه (خرد شده): ۱۰ عدد
- گل کلم (نیم پز شده) : ۱۰ تا ۱۲ عدد
- برگ مو خرد شده: ۱ قاشق غذاخوری
- آبلیمو:۱ قاشق چایخوری
- نمک طعم دار معطر بدریشنهالر : برای مزه دار کردن
طرز تهیه :
ابتدا ادویه سبزیجات کنور را در قابلمه بریزید و بگذارید روی حرارت تا به جوش بیاد.
بعد به آن برگ مو ریز شده، فلفل چیلی، گل کلم، و نمک طعم دار معطر بدریشنهالر را اضافه کنید و بگذارید تا دو تا سه دقیقه جوش بخورد و بپزد.
در چند دقیقه آخر آبلیمو را اضافه کنید و به صورت داغ سرو کنید.
اگر دوست داشته باشید میتوانید به مواد سوپ تام یام میگو یا مرغ خرد شده و یا هر نوع سبزی دیگری را که دوست دارید اضافه کنید.
فقط باید حواستان باشد در صورت اضافه شدن مرغ و میگو، سوپ باید بیشتر بجوشه تا خوب پخته شود.
میتوانید برای اینکه سوپ تام یام مطابق میلتان باشد هر سیزیجات که دوست دارید اضافه کنید
سوپ تام یام دارای فواید فراوانی می باشد. ازجمله:
حاوی آنتی بیوتیک است.
باعث تقویت استخوانها میشود و کمبود ویتامین دی را جبران میکند.