مراجعان گرامی در صورت بروز هر گونه مشکل لطفا با شماره 02191016284 یا 09027575425 تماس و یا به شماره 09193639306 از طریق واتساپ پیام بدهید .

خمیر باقلوا و انواع آن

هست مارکتنویسنده: هست مارکت
بازدید: 3,689 بازدید
خمیر باقلوا

خمیر باقلوا

خیلی از ما علاقه‌ی زیادی به شیرینیجات و خوراکی‌های شیرین داریم.
یکی از خوشمزه‌ترین انواع این خوراکی‌ها، باقلوا است.
باقلوا در طرح‌ها و انواع مختلفی درست می‌شود
و طعم و مزه‌ی شیرین دلپذیری دارد که می‌توانید در کنار لیوان چای عصرانه‌ی خود میل کنید و از طعم آن لذت ببرید.

آیا تا به حال به این فکر کرده‌اید این خوراکی خوشمزه را در منزل درست کنید؟
برای تهیه‌ی این شیرینی شما باید خمیر باقلوا داشته باشید که طعم و مزه‌ی باقلوا به خمیر باقلوا بسیار بستگی دارد.
در این مقاله قصد داریم درباره تهیه‌ی خمیر باقلوا با شما صحبت کنیم و مطالبی را به اشتراک بگذاریم.
با ما در هست مارکت همراه باشید و در پایان سوالات و نظرات خود را می‌توانید از ما بپرسید.

خمیر باقلوا چیست؟خمیر باقلوا

همانطور که گفتیم یکی از اصلی‌ترین اجزا و مواد اولیه برای تهیه باقلوا، خمیر باقلوا است.
این خمیر، خمیری نازک و به صورت چند لایه است که بر روی یکدیگر قرار گرفته‌اند و شما با پر کردن مواد اولیه در میان خمیر و همچنین شربت و شهد مخصوص می‌توانید باقلوای خانگی تهیه کنید.

در این مطلب قصد داریم طرز تهیه خمیر باقلوای خانگی را به شما آموزش دهیم و در انتها بهترین خمیر باقلوا آماده را به شما معرفی کنیم.

خمیر مخصوص باقلوا خمیری نازک است که شباهت زیادی به خمیر یوفکا و خمیر فیلو داشته و برای درست کردن انواع باقلوا مورد استفاده قرار می گیرد.
با درست کردن این خمیر به صورت خانگی و تهیه خمیر باقلوا آماده می توانید انواع باقلوا را با عطر و طعم فوق العاده به راحتی درست کنید.
این خمیر با توجه به نوع باقلوا معمولا به دو شکل ساده و رشته ای تهیه می شود.

تاریخچه این شیرینی بی نظیر

در ابتدا بهتر است کمی با تاریخچه‌ی این شیرینی خوشمزه و اصیل آشنا شویم.
دانستن تاریخچه‌ی خوراکی‌ها می‌تواند هنگام پختن و خوردن بسیار تاثیرگزار باشد.
باقلوا یکی از خوراکی‌های بسیار قدیمی و اصیل جهانی است که تاریخچه‌ی کاملا” مشخصی دارد.
شکل کنونی آن برای اولین بار در آشپزخانه کاخ توپکاپی در استانبول درست شده است.
به نظر می‌رسد پادشاهان عثمانی رسم داشته‌اند که در روز پانزدهم ماه رمضان صفوف تشریفاتی به نام باقلوای علایی به راه می‌انداختند.

به دو قرن قبل از میلاد مسیح برمی‌گردیم.
در دوران روم باستان دستور پخت یک نوع دسر بسیار مشابه به باقلوای امروزی وجود داشته است.
دسری با لایه‌های خمیری و با پوشش عسل که توسط سرآشپزخان مخصوص پخته می‌شدند.
شاید به خاطر همین است که ترک‌ها و یونانیان مدام در اصالت ترکی یا یونانی دادن به باقلوا رقابت دارند و در کش و قوس هستند.
البته نباید فراموش کرد که غذاها و شیرینی‌های هر دو کشور ریشه‌های مشترک بسیار زیادی دارد.

باقلوا ترکیخمیر باقلوا ترکی چین دار

خمیر باقلوا ترکیه ای یکی از انواع خمیرهای باقلواست که به روشی خاص تهیه می شود.

برای درست کردن خمیر باقلوای ترکیه،
در یک ظرف ۱ عدد تخم مرغ، ۱ استکان روغن زیتون، ۱ استکان شیر، ۱ بسته بکینگ پودر و ۱/۲ قاشق سرکه را ریخته و هم بزنید.
سپس ۳ پیمانه آرد را کم کم اضافه کنید تا خمیری به دست آید.
اگر خمیر به دست چسبید، آرد بیشتری اضافه کنید.
خمیر را به ۶ قسمت مساوی تقسیم کنید.

سپس هر کدام از چانه ها را به ۱۰ قسمت مساوی تقسیم کرده  و در دست گرد کنید.  به هرکدام از گلوله ها مقداری آرد بپاشید و با وردنه ی مخصوص باقلوا  آن را باز کنید. روی خمیر گردوی خرد شده بریزید و با کمک وردنه مخصوص باقلوا خمیر را دور وردنه بپیچید.

هر دو طرف را با دست نگه داشته و به طرف وسط چین دهد.
سپس خمیر را از وردنه آرام آرام جدا کرده  و به اندازه ی ۳ انگشت برش بزنید.
در سینی فر کمی روغن بریزید و باقلواها را داخل آن بچینید.

و در انتها :

در یک تابه کره را ذوب کنید  و اجازه دهید تا گرم شود.

سپس آن را روی باقلواها بریزید.
۵ دقیقه صبر کنید تا کره جذب شود.
سپس سینی فر را در دمای ۱۷۰ درجه ی فر که از قبل گرم شده، قرار دهید تا زمانی که روی باقلوا طلایی شود.
پس از پخته شدن باقلوا، آن را از فر بیرون آورید و زمانی که هنوز ولرم است شربت سرد را روی آن بریزید.

اگر چه درست کردن این خمیر بسیار آسان است اما برای درست کردن این باقلوا می توانید خمیر آماده باقلوا ترکیه را از فروشگاه های قنادی تهیه کنید.
خمیرهای آماده امروزه توسط برندهای مطرح با بهترین کیفیت در فروشگاه های معتبر عرضه می گردد و کار شما را برای پخت این شیرینی خوشمزه آماده می کند.

خمیر باقلوا استانبولی

نوع دیگر از باقلوای ترکی نیز به نام باقلوای استانبولی یا باقلوای بورما وجود دارد.
بخش های میانی باقلوا استانبولی از پسته و گردو و گاها بادام و فندق پر شده و طعم فوق العاده ی آن طرفدارهای بسیاری دارد.

دستور خمیر باقلوا استانبولی شباهت زیادی به خمیر ترکی دارد با این تفاوت که در طرز تهیه خمیر باقلوا استانبولی  از پودر نشاسته، روغن مایع، پودر دارچین، ماست یا شیر، کمی نمک و وانیل نیز استفاده می شود.
در دستور خمیر این باقلوا از بیکینگ پودر استفاده نمی شود.
لذا خمیر باقلوای استانبولی شباهت بسیاری به خمیر یوفکا و فیلو دارد.

سری به ایران بزنیم، خمیر باقلوا یزدی

خمیر باقلوای یزدی بافتی شبیه به نان لواش دارد.
برای طرز تهیه باقلوا یزدی به ۲ عدد زرده س تخم مرغ، ۱/۲ قاشق مرباخوری بکینگ پودر،
۳ قاشق سوپ خوری روغن مایع، ۱ استکان شیر، ۱۰۰ گرم کره، کمی نمک، کمی گلاب و مقدار کافی آرد سفید نیاز دارید.
برای مواد داخل باقلوا یزدی ابتدا پودر بادام یا پسته را با پودر قند و هل کاملا ترکیب کنید و در ظرفی آماده بگذارید.

طرزتهیه:باقلوا یزدی

بیکینگ پودر و نمک را در شیر حل کنید.
سپس روغن و زرده های تخم مرغ را با هم مخلوط کرده و به مخلوط شیر اضافه نمایید. همه ی مواد را خوب با هم مخلوط کنید.
آرد را در کاسه ای جداگانه الک کرده و آن را آرام آرام به مواد قبلی اضافه کنید تا گلوله نشود.
همه ی مواد را هم بزنید تا خمیری به دست آید که به دست نچسبد.
خمیر را در کیسه فریزر بگذارید و به مدت ۱ تا ۲ ساعت به آن استراحت دهید.

از خمیر گلوله هایی به اندازه ی کف دست بردارید و با وردنه آن قدر پهن کنید تا نازک نازک شود.
لایه ای دیگر را درست کنید و روی لایه ی قبلی قرار دهید.
سپس مایه ی داخل باقلوا را که از قبل آماده کرده اید روی خمیر بریزید و با دست فشار دهید تا منسجم شود.
سپس کمی گلاب روی آن بپاشید.
مجددا یک لایه دیگر را با وردنه پهن و نازک کنید و روی مواد باقلوا قرار دهید.
دور تا دور خمیرها را با استفاده از کارد ببرید و صاف کنید.
می توانید آن را به صورت لوزی یا مربعی ببرید.

و در انتها :

کره را داغ کنید و روی باقلوا یزدی بریزید تا جذب شود.
سپس سینی فر را در قسمت پایین فر که با دمای ۳۵۰ درجه گرم کرده اید قرار دهید.
بعد از آن که باقلوا حدود ۱۰ الی ۱۵ دقیقه پخت، آن را در طبقه ی بالای فر قرار دهید تا روی این شیرینی یزدی نیز طلایی رنگ شود.
پس از خارج کردن باقلوا از فر شربت آن  را که از قبل با آب و شکر و گلاب آماده کرده اید
و اکنون خنک  شده، روی باقلواهای ولرم بریزید تا جذب شیرینی ها شود.

خمیر آماده باقلوا

مراحل آماده سازی خمیر باقلوا گاهی سخت و خسته کننده می‌شود.
گاهی یک اشتباه در ترکیب کردن مواد اولیه می‌تواند کیفیت خمیر شما را به طور چشمگیری کاهش دهد
و موجب گردد که شیرینی شما طعم و مزه و رنگ دلخواه را به دست نیاورد.
بهترین کاری که می‌توانید انجام دهید و با خیال راحت اقدام به پخت یک باقلوای خوشمزه کنید، تهیه و خرید خمیر باقلوای آماده ‌است.

هست مارکت با عرضه‌ی بهترین انواع این نوع خمیر و با کیفیت‌ترین محصولات معتبرترین برندهای جهانی
این امکان را برای شما فراهم کرده‌است تا با خیالی آسوده اقدام به خرید خمیر دلخواه خود کنید.
از جمله برندهای عرضه شده توسط هست مارکت می‌توان به خمیر باقلوای ۵۰۰ گرمی هومینا،
خمیر باقلوای هاستل و خمیر باقلوای ای دو؛ اشاره کرد.
همین حالا برای خرید و تهیه محصول مورد نیاز خود باز وبسایت هست مارکت دیدن کنید.

دسته بندی انواع غذاها دانستنی های خوراکی دستورات غذایی دسرها سایر نوشته ها شیرینی و کیک ها غذای ساده و مقوی وبلاگ
اشتراک گذاری
نوشته های مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

سبد خرید

هیچ محصولی در سبد خرید نیست.

ورود به سایت