فهرست مطالب
املت اسفناج و پنیر و سیب زمینی یک وعده غذای ساده برای شام
املت اسفناج یکی از غذاهای مقوی و خوشمزه و راحتی است که می توان درست کرد و نوش جان کرد.
این غذا آنقدر راحت است که دانشجویان عزیز و یا زن و شوهری که از سر کار خسته به خانه برگشتند
و در خانه غذایی آماده ندارند تا برای شام صرف کنند و راحت باشد بسیار مناسب است.
مواد لازم برای تهیه املت اسفناج و سیب زمینی برای دو نفر :
- سیب زمینی نگینی خرد شده ۲ عدد
- سیر له شده ۱ حبه
- ادویه پاپریکا ۱ قاشق غذاخوری
- کره ۲ قاشق غذاخوری
- گوجه فرنگی نگینی خرد شده ۱ عدد
- تخم مرغ ۴ عدد
- بیبی اسفناج تازه ۱۰۰ گرم
- پنیر پارمزان نگینی خرد شده به اندازه دلخواه
- ماست ساده ۲ قاشق غذاخوری
- تخم گشنیز کمی
- نمک به میزان لازم
طرز تهیه
کره را در تابه ریخته و روی حرارت ملایم قرار می دهیم تا آب شود .
سپس سیب زمینی را که نگینی خرد کرده بودیم به آن اضافه می کنیم و به مدت ۷ تا ۱۰ دقیقه تفت می دهیم تا رنگ آن طلایی شود .
در این مدت زمان سیب زمینی را مدام هم می زنیم تا نسوزد و همه ی قسمتهای سیب زمینی یکنواخت تفت داده شود.
وقتی رنگ سیب زمینی طلایی شد گوجه فرنگی را که پوست کنده بودیم و نگینی خرد کرده بودیم به آن اضافه می کنیم.
سیر و ادویه پاپریکا را هم اضافه می کنیم.
طعم ادویه پاپریکا فوق العاده ست حتما از هست مارکت بخرید و در غذاهایتان استفاده کنید.
بیبی اسفناج را هم می توانیم به همان شکل درسته استفاده کنیم و یا اینکه کمی خرد کنیم.
آن را داخل ظرف دیگری ریخته و روی حرارت ملایم قرار می دهیم تا بپزد و نرم شود.
وقتی اسفناج نرم شد به آن پنیر پارمزان و ماست و تخم گشنیز و کمی نمک و ادویه پاپریکا را به آن اضافه می کنیم.
تخم مرغها را در ظرفی می شکنیم و در آن نمک و فلفل می ریزیم و هم می زنیم و روی مخلوط سیب زمینی می ریزیم تا یکدست شود.
دو طرف آن را مثل کوکو می پزیم تا سفت شود .
کمی دیگر هم کره به تابه اضافه می کنیم زمانی که دوطرف را می خواهیم سرخ کنیم .
تخم گشنیز دلخواه است. اگر دوست داشتید استفاده کنید طعم خوبی به املت اسفناج می دهد.
مرحله سرو کردن :
اکنون املت اسفناج را در ظرفی که می خواهیم سرو کنیم انتقال می دهیم .
مخلوط اسفناج را که آماده کرده بودیم روی آن می ریزیم و دو طرف آن را روی هم می آوریم تا مواد داخل املت قرار بگیرد.
املت ما آماده است و در کوتاهترین زمان و سریع به مدت تقریبا ۲۰ دقیقه یک غذای دو نفره و یک شام و غذای ساده و راحت را آماده کرده ایم .
برای تزیین این املت خوشمزه می توانیم از چند برگ ریحان و چند عدد گوجه گیلاسی و کمی سس گوجه تزیین کنیم .
نکته آخر :
املت اسفناج را هم می توانیم به این شکل و به شکل قرار دادن مواد داخل املت سیب زمینی آماده کنیم .
هم اینکه می توانیم کل مواد را با هم مخلوط کنیم و تخم مرغ را به آن اضافه کنیم.
نوش جان