خورشت کاری با مرغ و قارچ:
خورشت کاری؛ یکی از خورشت های بینالمللی است که طرفداران زیادی دارد و به روش های مختلفی نیز تهیه می شود. این خورشت همان طور که از نامش پیداست؛ ادویه محبوبی به نام ادویه کاری دارد و یکی از خورشت های خوشمزه و پرطرفدار هندی است.
ادویه کاری؛ یکی از ادویه جات مخصوص آشپزی است که از ترکیب چند ادویه دیگر به دست می آید و تقریبا طعم تندی دارد. بنابراین اگر به غذا های تند علاقه دارید؛ حتما خورشت کاری با مرغ و قارچ را در برنامه غذایی هفتگی خود بگنجانید. با آموزش آشپزی و طرز تهیه این خورشت همراه ما باشید.
مواد لازم
- سینه مرغ خرد شده؛ 20 تکه
- قارچ؛ 500 گرم
- سیب زمینی 1 عدد
- پیاز؛ 1 عدد
- فلفل قرمز؛ 1 عدد
- ادویه کاری؛ 1 قاشق مربا خوری
- سیر؛ 1 حبه
- روغن؛ به میزان لازم
- نمک، زردچوبه و زعفران دم کرده؛ به مقدار لازم
طرز تهیه خورشت کاری مرغ با قارچ
برای تهیه خورشت کاری مرغ با قارچ ابتدا پیاز و سیر را پوست کرده و به صورت نگینی خرد کنید. سپس قابلمه را روی حرارت گذاشته و پیاز و سیر را با کمی روغن سرخ نمایید تا حسابی تفت بخورد و طلایی شود. سپس تکه های مرغ را به پیاز اضافه نموده و دوباره خوب تفت بدهید و نمک و زردچوبه را به آن اضافه نمایید. در مرحله بعد 2 لیوان آب به آن اضافه نموده و بگذارید مرغ کاملا مغز پخت شود.
در مرحله بعد؛ قارچ را شسته و به شکل ورقه ای آن را برش بدهید. سپس درون ماهی تابه کمی روغن ریخته و زمانی که حسابی داغ شد، قارچ را به آن اضافه نمایید. زمانی که آب اضافی قارچ گرفته شد؛ آن را به مرغ نیم پز اضافه نمایید. حالا سیب زمینی را پوست کنده و خلالی آن را برش بدهید و سپس در روغن سرخ کنید.
مراحل نهایی:
در این مرحله نمک، زردچوبه و ادویه کاری را به قارچی که داخل تابه تفت داده بودید، اضافه نموده و سپس تمامی مواد را با هم تفت بدهید. سپس مواد را به خورشت اضافه نموده و به آن کمی زمان بدهید تا خورشت شما جا بفیتد. در نهایت زمانی که خورشت آماده شد و به روغن افتاد؛ آن را درون ظرف ریخته و با سیب زمینی های سرخ شده آن را تزیین نمایید.
از خورشت کاری مرغ با قارچ خود لذت ببرید.