مراجعان گرامی در صورت بروز هر گونه مشکل لطفا با شماره 02191016284 یا 09027575425 تماس و یا به شماره 09193639306 از طریق واتساپ پیام بدهید .

انواع سیروپ و موارد استفاده از آن

بازدید: 1,177 بازدید
سیروپ

سیروپ:
سیروپ یک ماده شیرین و چسبناک است که در مصارف آشپزی مورد استفاده قرار می گیرد. کاربرد آن در عرصه شیرینی پزی در مراحل مختلف تهیه کیک، پنکیک، شیرینی و… متداول است. استفاده از آن برای تهیه روکش کیک و شیرینی های براق بسیار بالا است. به همین خاطر در سال های اخیر، طعم های مختلفی از این ماده را ارائه کرده اند.

سیروپ یک ماده یک دست و یکنواخت است که از حرارت دیدن شکر و آب و افزایش غلظت این محلول به دست می آید. شما می توانید، مدل های خانگی سیروپ را نیز در منزل آماده کنید. اما مطمئنا مدل های صنعتی و کارخانه ای با کیفیت بیشتری ارائه می شوند. این مواد با استفاده از طعم دهنده های مختلف، ساخته شده و در مدل های متنوعی ارائه می شوند. سیروپ های کاراملی، سیروپ افرا، سیروپ وانیلی و… در این میان جای می گیرند. سیروپ های ساده نیز یکی از مدل های پر کاربرد این مواد هستند که کاربرد های بسیار زیادی در عرصه های کیک پزی و شیرینی پزی دارند.

آنچه در مورد سیروپ خواهیم خواند:

  • سیروپ چیست؟
  • آشنایی با سیروپ کارامل
  • آشنایی با سیروپ افرا
  • خواص سیروپ افرا چیست؟
  • کاربرد سیروپ چیست؟

سیروپ چیست؟

سیروپ ها، مواد مهمی در عرصه شیرینی پزی و قنادی محسوب می شوند که ظاهری شفاف و براق دارند. استفاده از آن بر زیبایی مواد غذایی شما می افزاید. از این ماده در تزیین دسر ها نیز استفاده می شود. به طور کلی این مواد به دو دسته مهم تقسیم بندی شده و هر یک از آن ها با خصوصیات ویژه ای به مرحله تولید می رسند.

سیروپ های معمولی و ساده، ابتدایی ترین مدل این محصولات محسوب می شوند. این ماده تنها از شکر و آب تشکیل شده اند. نام دیگر آن ها شهد است که از دیرباز تا کنون در منزل بسیاری از مردم کشور ما به صورت دست ساز و خانگی آماده می شد. در تهیه انواع سس های میوه ای از این مدل سیروپ ساده استفاده می کنند که هم مزه فوق العاده ای در این سس ها ایجاد می کند و هم کیفیت آن ها را افزایش می دهد.

سیروپ های طعم دار نیز دسته بندی دیگر این مواد غذایی هستند که در فرایند تولید آن ها از یک عامل طعم دهنده استفاده شده است. به این ترتیب طعم و مزه آن ها با مدل های ساده متفاوت می باشد. این مواد به صورت ترکیبی نیز تولید می شوند. انواع سیروپ های معطر نیز در این دسته بندی جای می گیرند و با مقادیر مشخصی به سیروپ های ساده افزوده می شوند. این مدل سیروپ برای سرو پنکیک و بستنی انتخاب بهتری است و مزه این خوراکی ها را مطلوب تر می کند.

انواع مدل های شکلاتی، عسلی، تمشکی، پرتقالی و… این مواد نیز در دسته مدل های طعم دار سیروپ جای می گیرند. نوع ذرت آن نیز یکی از مدل های محبوب و پر استفاده این مواد غذایی است که از نشاسته ذرت به دست می آید. این ماده در واقع یک شربت غذایی محسوب می شود. مقادیر بالای مالتوز یا قند ساده در این مدل سیروپ، از مشخصات ساختاری آن محسوب می شود. این ماده برای جلوگیری از افزایش حجم کریستالیزاسیون شکر در غذاهای مختلف به کار می رود.

سیروپ کاراملی

آشنایی با سیروپ کارامل:

سیروپ یا شربت کاراملی یک مایع خوش طعم و خوشمزه است که به وفور در تهیه دسر های خوشمزه خانگی و کافی شاپی مورد استفاده قرار می گیرد. شما می توانید، در تهیه کوکتل های خوشمزه خود نیز از این مدل سیروپ استفاده کنید. برخی نیز آن را با قهوه روزانه خود مخلوط کرده و یک نوشیدنی خوش طعم برای خود آماده می سازند.

سیروپ کاراملی کاربردهای خارق العاده ای برای مزه دار کردن انواع چای دارد. شما می توانید، بدون محدودیت آن را با هر نوشیدنی ای ترکیب کرده و با استفاده از آن یک میان وعده خوش طعم تهیه کنید. تهیه این ماده به صورت خانگی نیز میسر می باشد. برای تهیه آن به ابزار های پیچیده آشپزی نیازی ندارید. به همین خاطر در این بخش رسپی خانگی آن را ارائه می دهیم.

برای تهیه آن به یک فنجان شکر دانه ریز، یک دوم فنجان آب و یک قاشق چای خوری عصاره خالص وانیل نیاز دارید. در ابتدای کار شکر و آب را در یک قابلمه کوچک حرارت دهید؛ تا زمانی که شکر در آب حل شود این ترکیب را هم بزنید. سپس روی قابلمه را بپوشانید و محلول حاضر را به مدت سه دقیقه بجوشانید. در ادامه باقی مانده آب را نیز به محلول اضافه کنید. در مرحله بعدی قابلمه را از روی حرارت برداشته و عصاره وانیل را نیز اضافه کنید. پس از سرد شدن این مایع، آن را درون یک ظرف درب بسته بریزید و به مدت یک هفته در یخچال نگهداری کنید.

شما می توانید، از این مایع خوش طعم در بسیاری از غذاهای خود استفاده کنید. اگر می خواهید، سیروپ شما رقیق تر شود، مقدار آب مورد استفاده را افزایش دهید. همچنین در حین حرارت دادن مواد، شعله آتش را کنترل کنید.

آشنایی با سیروپ افرا:

سیروپ افرا از مایع درخت افرا تهیه می شود. برای تهیه این مایع، به شیره اصل و طبیعی این درخت احتیاج داریم. در ابتدای کار، روزنه ای بر درخت مورد نظر ایجاد می کنیم تا شهد افرا از آن خارج شود. سپس شیره خارج شده را درون ظرفی ریخته و حرارت می دهیم. شربت غلیظ حاصل در بسیاری از غذاها قابل استفاده است که تهیه سیروپ از این شربت یکی از کاربرد های مهم آن محسوب می شود.

سیروپ افرا دارای ۶۶ درصد ساکاروز است و طعم آن کمی مشابه با عسل می باشد. از این ماده به عنوان شیرین کننده انواع پنکیک، وافل و دسر استفاده می کنند. طرز تهیه سیروپ افرا مشابه با نمونه های معمولی است. در این رسپی برای افزایش طعم افرا، کمی وانیل نیز به مواد موجود اضافه می کنند. سیروپ افرا برای سلامتی بدن نیز خواص بی نظیری دارد که در ادامه به آن ها اشاره می کنیم.

خواص سیروپ افرا چیست؟

این ماده با بیماری های التهابی مبارزه می کند. ترکیبات گیاهی موجود در شربت افرا، سبب کاهش استرس در بدن می شوند. مواد آنتی اکسیدانی موجود در این ماده غذایی نیز بر خاصیت درمانی آن افزوده اند و فواید آن را بیشتر از پیش کرده اند. شما می توانید، از این مایع برای پیشگیری از انواع بیماری های آرتروز، بیماری های قلبی و روده ای استفاده کنید.

این شربت به پیشگیری از سرطان نیز کمک خواهد کرد و در زمینه رفع این بیماری نیز تاثیر گذار خواهد بود. فواید افرا در بهبود پوست و سلامت آن نیز بسیار مورد توجه قرار گرفته است. شما می توانید، از این شربت به صورت موضعی بر پوست خود استفاده کنید؛ به این ترتیب به سهولت قادر به نگهداری و محافظت از پوست خود خواهید بود. شما می توانید، با استفاده از چند ماده ساده و ترکیب آن ها با شربت افرا، یک ماسک مراقبتی برای پوست خود بسازید. از ماسک جوانه گندم، عسل، شربت افرا و جو دو سر در راستای آب رسانی به پوست بدن استفاده می شود.

شما می توانید، این ماده را به سادگی جایگزین قند مصرفی خود کنید. به این ترتیب مضرات مصرف قند های مصنوعی به بدن شما منتقل نشده و سلامت شما تامین خواهد شد. با استفاده از این ماده، ویتامین ها و مواد معدنی مورد نیاز بدن نیز به خوبی تامین می شوند. موادی مانند ملاس، شکر و شکر قهوه ای نیز مزه و طعمی مانند این شربت دارند. اما از نظر فواید و خواص، با این ماده با ارزش قابل قیاس نخواهند بود.

سیروپ هرشیز

کاربرد سیروپ چیست؟

سیروپ مونین و هرشیز از برندهای مطرح این مواد غذایی پر کاربرد محسوب می شوند که در طعم ها و مدل های مختلفی ارائه می شوند. این سیروپ های شکلاتی برند هرشیز از محبوب ترین محصولات این برند هستند. سیروپ کاربرد های متعددی دارد که در این بخش برخی از آن ها را شرح می دهیم.

تهیه نوشیدنی های خنک و سرد با استفاده از سیروپ، بسیاری متداول است. از جمله این نوشیدنی ها، می توان به موهیتو اشاره کرد که یک نوشیدنی خنک و گاز دار است که با وجود شربت یا سیروپ مزه فوق العاده ای خواهد داشت.

شما می توانید، با استفاده از این ماده غذایی، لیموناد های خوشمزه خانگی را نیز با بهترین کیفیت آماده سازی کنید. در نظر داشته باشید که برای تهیه هر یک از نوشیدنی های گرم و سرد از نوع خاصی از این شربت استفاده می کنند.

به طور مثال شربت یا سیروپ فو، بیشتر برای نوشیدنی های گرم مانند قهوه و چای به کار می رود. این شربت با طعمی میوه ای تولید می شود و در ساخت آن از هیچ ماده شیرین کننده مصنوعی استفاده نشده است. ماندگاری بالای عطر و طعم آن نیز از مهمترین ویژگی های آن به شمار می روند.

مدل های مونین نیز برای گیاه خواران قابل استفاده هستند. این مدل سیروپ کاربرد چند منظوره ای دارد و از آن هم در نوشیدنی های گرم و هم در نوشیدنی های سرد استفاده می کنند. کالری کم این شربت، نظر و توجه مشتریان را جلب کرده است. شرکت مونین برای ساخت این مدل شربت، از ادویه جات مختلفی نیز استفاده می کند. به همین خاطر مزه محصولات آن ها منحصر به فرد است.

دسته‌بندی انواع نوشیدنی ها چیستان دانستنی های خوراکی
اشتراک گذاری
نوشته های مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

سبد خرید

هیچ محصولی در سبد خرید نیست.

ورود به سایت