عصاره غذایی
هست مارکت قصد دارد در این مقاله شما را با یکی از فوت و فن های آشپزی آشنا سازد! استفاده از عصاره های غذایی؛ یکی از آن شگرد هایی است که میتوانید به وسیله آن در کمترین زمان، غذایی خوشمزه را تهیه نمایید. ماده غذایی که با هدف تنوع بخشیدن به سبد غذایی خانواده ها اضافه شده اند؛ در مدت زمان کمی توانستند رضایت مشتری ها را جلب نمایند. عصاره ها در بهبود طعم غذا نقش بسزایی دارند و میتوانند کیفیتی فوقالعاده به غذای شما ببخشند. در ادامه مقاله با هست مارکت همراه باشید تا با عصاره غذایی و انواع آن بیشتر آشنا شویم.
فهرست مطالب
آنچه در این مقاله خواهید خواند
- عصاره غذایی چیست
- عصاره در صنایع غذایی
- انواع
عصاره غذایی چیست
عصاره های غذایی؛ طعم دهنده هایی هستند که که بسته بندی به شکل قرص های کوچک دارند. این عصارهها از نظر تغذیه ای دارای ارزش کمی هستند و عصاره واقعی گرفته شده از گوشت و یا مرغ هستند. از آن جایی که این عصاره ها؛ حاوی مقادیر بالایی از سدیم هستند مصرف آن ها برای کسانی که دارای فشارخون بالا هستند توصیه نمی شود. با این وجود ژلاتینی که در این عصارهها وجود دارد؛ برای استخوانها و غضروف های بدن نیز بسیار مفید است.
در صنایع غذایی
روش عصاره گیری صنعتی از گوشت و مرغ در کارخانه ها با روش سنتی آن کاملا تفاوت دارد. در روش صنعتی آن؛ گوشت های سفید یا قرمز درجه دو را که برای مصارف خانگی قابل استفاده نیست را می پزند و عصاره آن را می گیرند. سپس به آن کمی مواد افزودنی مانند سدیم گلوتامات اضافه نموده و روانه بازار میکنند. عصاره در صنایع غذایی؛ جایگاه ویژهای دارد و خیلی زود توانسته است جایگاه خود را پیدا کند.
انواع عصاره
این عصاره ها انواع مختلفی دارند. عصاره بره، عصاره گوساله، عصاره مرغ، عصاره سبزیجات، قارچ، پیاز، سیر و … از انواع عصاره غذایی هستند.
سخن آخر: توجه داشته باشید که مصرف بیش از حد این عصاره ها مشکل ساز خواهد شد. چرا که این عصاره ها ارزش غذایی پایینی دارند و نمی توانند جایگزین مناسبی برای گوشت و یا مرغ باشند.