طرز تهیه فسنجان

هست مارکتهست مارکت
49 بازدید

فسنجان:
طرز تهیه فسنجان در قسمت های مختلف کشور متفاوت است. در واقع این خوراکی از آن دسته غذا هایی است که بعضی افراد شیرین یا ملس می پسندند و بعضی دیگر ترش را ترجیح می دهند. سعی کنید حتماً طرز تهیه فسنجان را یاد بگیرید. زیرا این غذا یکی از اصلی ترین خورشت های ایرانی محسوب می شود و همیشه طرفداران خود را دارد.

مواد مورد نیاز خورشت فسنجان:

  • گردو: ۳۰۰ گرم
  • سینه یا ران مرغ : ۲ عدد
  • رب انار ترش یا ملس : ۲ قاشق غذا خوری
  • پیاز: ۱ عدد بزرگ
  • شکر: ۲ قاشق غذا خوری
  • روغن مایع به مقدار لازم
  • نمک و فلفل و زردچوبه به مقدار لازم

فسنجان

طرز تهیه:

  1. ابتدا روی تکه های مرغ کمی نمک و فلفل و زردچوبه بپاشید و بعد از چند دقیقه آن ها را درون روغن سرخ کنید و کنار بگذارید.
  2. در مرحله بعد پیاز رنده شده را کمی تفت دهید تا از خامی در آمده و کمی طلایی شود. سپس گردوی خرد شده و آسیاب شده را به پیاز در حال تفت اضافه کنید و اجازه دهید کمی با پیاز ها سرخ شود. الان موقع آن رسیده رب انار را به آن اضافه کنید و خوب با مواد مخلوط کنید.
  3. تکه های مرغ را به همراه این مواد داخل قابلمه ریخته و مقدار کمی آب به آن اضافه کنید. برای این که خورشت شما بهتر به روغن بیفتد سعی کنید کم کم آب سرد به آن اضافه کنید. در مرحله آخر نمک و فلفل را اضافه کنید.
  4. فسنجان حداقل به ۳ ساعت زمان نیاز دارد تا خوب جا بیفتد و به اصطلاح روغن پس دهد. بنابراین اجازه دهید با شعله ملایم و به آرامی پخته شود. در ده دقیقه آخر می توانید بنا بر ذائقه خود دو قاشق شکر را در آب حل کرده و به خورشت اضافه کنید.

چند نکته طلایی که باید در طرز تهیه فسنجان بدانید:

  • خورشت فسنجان با گوشت قلقلی، بوقلمون و گوشت مرغابی و مرغ می توان آماده نمود. در بسیاری از شهر های شمالی کشور از گوشت مرغابی در تهیه آن استفاده می کنند که طعم بی نظیری به فسنجان می دهد.
  • برای آن که فسنجان روغن بیشتری پس دهد در چند مرحله تکه های یخ به آن اضافه کنید.

دسته بندی وبلاگ
اشتراک گذاری

نوشته های مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نمادهای ما

logo-samandehi
سبد خرید

سبد خرید شما خالی است.

ورود به سایت
کمک لازم دارید؟ چت آنلاین