مراجعان گرامی در صورت بروز هر گونه مشکل لطفا با شماره 02191016284 یا 09027575425 تماس و یا به شماره 09193639306 از طریق واتساپ پیام بدهید .

چگونه پاستیل خانگی درست کنیم؟

هست مارکتنویسنده: هست مارکت
بازدید: 511 بازدید
پاستیل خانگی

پاستیل:
تهیه پاستیل خانگی خوشمزه و خوشرنگ به قدری می تواند جذاب باشد که پیشنهاد می کنیم حتماً آن را امتحان کنید. در واقع پاستیل از تنقلات محبوب بسیاری از افراد به خصوص کودکان  محسوب می شود. این خوراکی پر طرفدار از شکر، ژلاتین و مواد طعم دهنده تهیه می شود. ژلاتین ماده ای است که به تنهایی طعم و رنگ خاصی ندارد، به همین دلیل با طعم دهنده ها و اسانس های مختلف به آن رنگ و مزه می دهند.

پاستیل های امروزی در اندازه، شکل، رنگ و طعم های متنوعی عرضه می شوند. بدون شک همین تنوع بالا از دلایل اصلی محبوبیت آن به شمار می رود. زیرا برای هر سلیقه و ذائقه ای، گزینه مناسبی وجود دارد. تهیه پاستیل به روش خانگی، کار سختی نیست. سعی کنید این خوراکی خوشمزه را در خانه تهیه کنید تا از سلامت آن مطمئن باشید.

آنچه در مورد پاستیل خانگی خواهید خواند:

  • مواد لازم برای تهیه پاستیل خانگی
  • چطور پاستیل خانگی خوشمزه درست کنیم؟
  • نکاتی که هنگام تهیه پاستیل خانگی باید به یاد داشته باشید

 

مواد لازم برای تهیه:

  • پودر ژله: به رنگ ها و طعم های دلخواه یک بسته
  • ژلاتین: ۲ قاشق غذاخوری
  • آب جوش: نصف لیوان
  • گلوکز مایع: ۲ قاشق غذاخوری

چطور پاستیل خانگی خوشمزه درست کنیم؟

ابتدا آب جوش را در ظرفی ریخته و سپس پودر ژله را به همراه ژلاتین به آن اضافه کنید. ظرف را روی حرارت بخار آب قرار دهید و به روش بن ماری (حرارت غیر مستقیم با بخار آب)، مواد را هم بزنید تا خوب حل شود.

پاستیل خانگی

در مرحله بعد گلوکز را به مواد بالا اضافه کنید و دوباره هم بزنید. گلوکز همان ماده ای است که سبب کشدار شدن پاستیل می شود پس حتماً آن را به مواد اضافه کنید. در این مرحله به یاد داشته باشید اگر روی آب مقداری کف جمع شد، با دقت آن را بردارید. باقی ماندن کف روی مواد سبب می شود پاستیل خانگی شما به رنگ کدر درآید و شفاف نباشد. وقتی این مواد به طور کامل حل شدند، یک ظرف سلیکونی انتخاب کنید. با روغن مایع کمی دیواره های ظرف را چرب کنید.

در مرحله پایانی مواد آماده شده پاستیل خانگی را به آرامی درون ظرف سیلیکونی منتقل کنید و به مدت ۲۰ تا ۳۰ دقیقه آن را داخل فریزر قرار دهید تا خوب ببند. اگر قالب مناسبی در دسترس نیست، نگران نباشید. می توان روی سینی، سلفون یا پلاستیک کشید و مواد را روی آن ریخت. پس از بسته شدن مواد داخل فریزر آن را به اندازه دلخواه برش زد.

نکاتی که هنگام تهیه پاستیل خانگی باید به یاد داشته باشید:

  • برای اینکه پاستیل خانگی خوش رنگ و خوش مزه داشته باشید، از ژله های مختلف در قالب های متفاوت استفاده کنید.
  • در هنگام بن ماری کردن مواد پاستیل به هیچ وجه از ظرف پلاستیکی استفاده نکنید. چون به شدت خطر آفرین خواهد بود. ظرف چینی، شیشه ای یا استیل می تواند مناسب باشد مخصوصا استفاده از ظرف استیل در سرعت آماده سازی آن نقش مثبتی دارد.
  • برای ماندگاری بهتر، سعی کنید پاستیل خانگی را درون ظرف درب دار و در یخچال نگه دارید.
  • ممکن است در ابتدا پاستیل شما حالت چسبندگی داشته باشند اما اطمینان داشته باشید اگر مدتی در یخچال بماند، این حالت از بین می رود.
  • پاستیل درون ظرف های در دار و در یخچال به مدت یک ماه بدون این که از نظر مزه یا شکل تغییر کند، قابل نگهداری است.
دسته بندی انواع تنقلات پاستیل دانستنی های خوراکی مقالات جذاب و خواندنی
اشتراک گذاری
نوشته های مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

سبد خرید

هیچ محصولی در سبد خرید نیست.

ورود به سایت