مراجعان گرامی در صورت بروز هر گونه مشکل لطفا با شماره 02191016284 یا 09027575425 تماس و یا به شماره 09193639306 از طریق واتساپ پیام بدهید .

آرد بادام چیست و موارد استفاده از آن

بازدید: 780 بازدید

آرد بادام چیست ؟
بادام؛ از خانواده آجیل‌های خوشمزه است! همانند گردو، پسته و .. بادام نیز از جمله خوراکی‌هایی است که برای سلامتی بدن بسیار مفید است. بادام؛ میوه‌ی درخت بادام است و بیشتر بومی مناطق خاورمیانه، هند و شمال آفریقا است. طعم بادام می‌تواند تلخ و یا شیرین باشد؛ بادام شیرین مصرف خوراکی دارد و از نوع تلخ آن روغن تهیه می‌شود.

معمولا بادام را به صورت خام مصرف می‌کنند؛ با این وجود می‌توان از آن در سالاد و سایر غذاها نیز استفاده کرد. امروزه با پیشرفت علم و بالارفتن آگهی در مورد خواص این آجیل خوشمزه؛ فرآورده‌های زیادی از بادام به بازار عرضه شده‌است. به عنوان مثال شیر بادام؛ نوشیدنی لذیذی است که که جایگزین مناسبی برای شیر گاو می‌تواند باشد. آرد بادام؛ از دیگر فرآورده‌هایی است که مصارف زیادی دارد و خیلی وقت است که به سبد غذایی روزانه افراد اضافه شده‌است.

آنچه در این مقاله درباره آرد بادام خواهید خواند :

  • آرد بادام چیست
  • آرد بادام و موارد استفاده از آن
  • خواص آرد بادام
  • طرز تهیه آرد بادام
  • طرز تهیه شیرینی با آرد بادام

 

آرد بادام چیست ؟

آرد بادام؛ که علاوه بر طعم دلنشین بوی خوبی نیز دارد، در شیرینی‌پزی و آشپزی بسیار کاربرد دارد. آرد بادام؛ منبع غنی از انواع مواد مغذی است و امروزه گزینه بهتری در برابر آرد سفید است. این آرد؛ از بادام‌های پودر شده و سفید بدست می‌آید. آرد بادام؛ در واقع یکی از انواع آرد است که از بادام سفید تهیه می‌شود و دارای خواص بسیاری است. آرد بادام که امروزه جایگزینی برای آرد گندم شده‌است؛ از ۱۰۰ درصد بادام سفید و کوبیده شده تشکیل شده‌است.

آرد بادام چیست و موارد استفاده از آن

با توجه به خواص شگفت‌انگیز آرد بادام؛ این آرد مصارف زیادی دارد. شما می‌توانید تقریبا در هر دستور غذایی آرد بادام را جایگزین دیگر آردها کنید. با این وجود از آرد بادام در کیک‌ها، کیک‌های فنجانی، کوکی‌ها، نان‌ها استفاده شده و همچنین ساخت پوسته پیتزا با این آرد امکان‌پذیر است. همان‌طور که گفته شد؛ شما می‌توانید تقریبا از این آرد در هر خوراکی همانند آرد معمولی استفاده نمایید.

آرد بادام و موارد استفاده از آن

خواص آرد بادام

از آن جایی که بادام؛ یک منبع غنی از مواد مغذی است، مقادیر بالایی از چربی‌های سالم، فیبر غذایی و پروتئین دارد. همچنین بادام؛ یک منبع عالی از کربوهیدارت است و مقدار قابل توجهی ویتامین ای دارد. بهبود سلامت قلب، محافظت از بدن در برابر ابتلا به برخی از سرطان‌ها، کاهش خطر ابتلا به بیماری دیابت، افزایش انرژی و کمک به کاهش وزن از مهم‌ترین خواص آرد بادام است.

با خواص آرد بادام بیشتر آشنا شوید :

  • کمک به تقویت حافظه
  • کمک به شادابی و طراوت پوست
  • کاهش‌دهنده علائم تنفسی
  • کمک به افراد دیابتی به دلیل داشتن فیبر
  • کمک به رشد استخوان‌ها
  • پایین آورنده فشار خون

آرد بادام و بهبود سلامت قلب

چربی‌های غیر اشباع شده در آرد بادام؛ می‌تواند به عنوان یک منبع خوب کلسترول در نظر گرفته شود. به همین علت مصرف آرد بادام؛ می‌تواند به پیشگیری از بروز عوارض قلبی عروقی ناشی از کلسترول بالا، حملات قلبی و سکته قلبی کمک کند.

آرد بادام و سرطان

مصرف روزانه و منظم آرد بادام؛ می‌تواند از ایجاد برخی از سرطان‌ها و گسترش سرطان به سایر قسمت‌های بدن جلوگیری کند.

آرد بادام و افزایش انرژی

آرد بادام؛ یک منبع غنی از کربوهیدرات‌های سالم است که می‌تواند انرژی زیادی را در بدن ایجاد کند.

آرد بادام و لاغری

تراکم مواد مغذی موجود در آرد بادام؛ می‌تواند باعث کاهش وزن سریع و جلوگیری از اضافه وزن شود.

کنترل بیماری دیابت با حذف قندهای ساده از آرد، کمک به فرآیند بهتر هضم، مفید در سلامت استخوان و جلوگیری از پوکی استخوان و کمک به فرآیند رشد و تکامل از دیگر فواید آرد بادام است. این آرد همچنین؛ بهترین گزینه برای افرادی است که به بیماری سلیاک مبتلا هستند. افرادی که به گلوتن نیز حساسیت دارند؛ می‌توانند با خاطری آسوده از این آرد استفاده کنند.

طرز تهیه آرد بادام

  • مرحله اول:

بلانچ‌کردن بادام‌ها است؛ در این مرحله ابتدا داخل یک قابلمه آب ریخته و روی حرارت قرار بدهید. زمانی که آب جوش آمد؛ بادام‌ها را به مدت ده دقیقه در آب جوش بریزید. سپس یک کاسه را پر از یخ کرده و بعد از این‌که بادام‌ها نرم شد، بلافاصله درون کاسه بریزید. حالا می‌توانید به راحتی پوست بادام‌ها را جدا کنید. ( مقدار آب، بستگی به مقدار بادام‌ها دارد )

  • مرحله دوم:

خشک کردن بادام‌ها است؛ شما می‌توانید به دو روش خشک‌کردن بادام‌ها را انجام دهید.

در روش اول؛ بادام را در سینی فر بریزید و به مدت ۱۵ دقیقه در دمای ۱۵۰ درجه سانتی‌گراد قرار بدهید تا بادام‌ها خشک شوند.

در روش دوم؛ می‌توانید بادام‌ها را درون یک سینی ریخته و به مدت دو روز در کنار شوفاژ قرار بدهید تا بادام‌ها کاملا خشک شود.

مرحله سوم: آسیاب کردن بادام است؛ زمانی که مطمئن شدید بادام‌ها کاملا خشک شده‌اند، آن‌ها را داخل غذاساز یا میکسر بریزید تا خوب پودر شود.

نکته: برای این‌که آرد بادام بهتری داشته باشید؛ کافی است که در زمان آسیاب‌کردن بادام‌ها، چند دقیقه وسط آسیاب کردن دستگاه را خاموش کنید و بعد از کمی استراحت دوباره روشن کنید تا بادام حسابی پودر شود.

بادام را خیلی آسیاب نکنید که تبدیل به کره شود. اگر دستگاه آسیاب در خانه ندارید؛ می‌توانید از رنده درشت برای تهیه آرد گندم استفاده نمایید.

شیرینی با آرد بادام

طرز تهیه شیرینی با آرد بادام

حالا که با آرد بادام و خواص بی‌نظیر آن آشنا شدید؛ بهتر است طرز تهیه یک شیرینی خوشمزه با آرد بادام را هم یاد بگیرید.

  • مواد لازم برای تهیه شیرینی با آرد بادام

 

  • آرد بادام؛ ۲۵۰ گرم
  • روغن جامد یا کره؛ ۲۰۰ گرم
  • تخم‌مرغ؛ ۱ عدد
  • پودر بادام درختی؛ ۱۲۵ گرم
  • پودر قند؛ ۱۵۰ گرم
  • وانیل؛ یک چهارم قاشق چای‌خوری
  • خلال بادام برای تزیین؛ به مقدار لازم
  • طرز تهیه شیرینی با آرد بادام

مرحله اول:

ابتدا روغن جامد یا کره را با پودر قند و وانیل مخلوط کرده و با همزن برقی هم بزنید تا کرم مانند شود.

مرحله دوم:

در این مرحله زرده و سفیده تخم‌مرغ را از هم جدا نمایید.

مرحله سوم:

حالا زرده را به مخلوط پودر قند و روغن اضافه کرده و سپس به مدت سه دقیقه هم بزنید. حالا باید آرد را الک کرده و کم‌کم به بقیه مواد اضافه نمایید.

مرحله چهارم:

در مرحله بعد پودر بادام را به آن اضافه نموده و مواد را ورز بدهید تا جایی که خمیری نرم و یکنواخت داشته باشید. سپس مواد را درون کیسه فریز گذاشته به مدت پنج ساعت در یخچال استراحت بدهید.

مرحله پنجم:

بعد از طی این مدت؛ سطح تمیزی را آرد بپاشید و با کمک وردنه خمیر را به قطر سه میلی‌متر باز کنید. حالا با کاتر به اندازه دلخواه آن را برش دهید و در سینی فر که با کاغذ روغنی پوشانده شده‌است با فاصله کمی در کنار هم بچینید.

مرحله ششم:

فر را روی درجه حرارت ۱۸۰ روشن کنید. سفیده تخم‌مرغ را با چنگال خوب هم بزنید تا از حالت لختگی خارج شود، سپس دو قطره زعفران دم‌کرده به آن اضافه نمایید. سفیده‌ها را با قلموی آشپزی بر روی شیرینی‌ها بمالید و بعد روی آن را با یک خلال بادام تزیین کنید.

مرحله هفتم:

سینی فر را در طبقه وسط قرار بدهید و یک ربع به آن زمان بدهید تا شیرینی‌های شما طلایی رنگ شده و پخته شوند. بعد از هشت دقیقه سینی را از فر خارج کرده و شیرینی‌ها را بچرخانید و دوباره در فر قرار بدهید. بعد از این‌که شیرینی‌های شما پخته شد؛ اجازه بدهید کمی خنک شوند؛ سپس روی پنجره سیمی بچینید تا خشک شوند. شیرینی خوشمزه شما با آرد بادام آماده است؛ می‌توانید میل کنید.

سخن آخر:

فواید زیادی از آرد بادام را برشمردیم؛ با این وجود بهتر است بدانید که آرد بادام ممکن است عوارض احتمالی نیز داشته باشد. التهاب، افزایش وزن و سمی بودن از عوارض احتمالی ناشی از مصرف آرد بادام است. بنابراین در مصرف آن اعتدال را رعایت کرده و اگر بیماری خاصی دارید حتما با پزشک خود مشورت نمایید.

دسته‌بندی چیستان دانستنی های خوراکی مقالات جذاب و خواندنی وبلاگ
اشتراک گذاری
نوشته های مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

سبد خرید

هیچ محصولی در سبد خرید نیست.

ورود به سایت