مراجعان گرامی در صورت بروز هر گونه مشکل لطفا با شماره 02191016284 یا 09027575425 تماس و یا به شماره 09193639306 از طریق واتساپ پیام بدهید .

سرکه بالزامیک چیست و خواص آن

بازدید: 793 بازدید
سرکه بالزامیک

سرکه بالزامیک:
اگر به دنبال یک ترکیب ترش و شیرین برای چاشنی غذا های خود هستید سرکه بالزامیک را امتحان کنید و از خواص بی نظیر آن بهره مند شوید. تاکنون مطالب بسیاری در رابطه با خواص سرکه بالزامیک ارائه شده اند. خواص این سرکه از موارد مورد بحث کارشناسان تغذیه است. در سال های اخیر استفاده از این سرکه برای خوشمزه تر کردن غذا ها بیشتر شده است.

خواص سرکه بالزامیک نیز بر میزان استفاده از آن افزوده است. این سرکه با استفاده از انگور سفید تولید می شود. امروزه در بسیاری از سالاد های خوشمزه از این سرکه استفاده می شود. سرکه بالزامیک بر سلامت بیشتر این خوراک می افزاید. در این سرکه چند مدل اسید وجود دارد. اسید بنزوییک یکی از مواد تشکیل دهنده این سرکه است. این ماده غذایی را با استفاده از احیا شدن آب انگور آماده می شود.

خواص سرکه بالزامیک پس از جوشیدن آب انگور و پختن آن به دست می آیند. این سرکه ها فرایند تولید به خصوصی دارند. این محصول غذایی شامل سه نوع می شود، دسته اول این چاشنی در کشور ایتالیا تولید می شود که ساده ترین نوع این سرکه است. دسته دوم سرکه های بالزامیک را نولی می نامند. این نوع سرکه با استفاده از فرایند های صنعتی آماده می شود. نوع سوم این چاشنی از ترکیب دو مدل سرکه نام برده شده به دست می آید.

هر فرد با توجه به سلیقه شخصی خود این مواد غذایی را برای طعم دهی به خوراک ها، سالاد ها و مواد غذایی خود انتخاب می کند. در برخی از مدل های این سرکه از میوه های سیب، گیلاس، زردآلو، گلابی و… نیز استفاده می شود که سبب تولید یک محصول ترکیبی خاص می شوند.

آنچه در مورد بالزامیک خواهیم خواند:

  • خواص سرکه بالزامیک چیست؟
  • خواص سرکه بالزامیک برای کبد
  • معرفی خواص سرکه بالزامیک برای پوست
  • مروری بر خواص سرکه بالزامیک در طب سنتی
  • تهیه سس بالزامیک و عسل

سرکه بالزامیک و خواص آن:

خواص سرکه بالزامیک به دلیل وجود گروه های مختلف غذایی در این محصول ایجاد شده اند. در ساختار این سرکه آنتی اکسیدان های فراوانی وجود دارند که به نام ترکیبات پلی فنولی نیز معروف هستند. این ترکیبات، رادیکال های آزاد موجود در بدن را خنثی می کنند و از پیشروی آن ها جلوگیری خواهند کرد. یکی از مهمترین خواص این سرکه، جلوگیری از سرطان است. سرکه بالزامیک در راستای بهبود سیستم ایمنی بدن نیز مورد توجه قرار گرفته اند.

این سرکه در سلامت سیستم گوارش و هضم غذا ها نیز موثر واقع می شود و استفاده از آن سبب بهبود سیستم گردش خون در بدن خواهد شد. تنظیم سطح قند خون و تنظیم چربی خون نیز از مهم ترین مزایای استفاده از این سرکه محسوب می شود. در میان خواص سرکه بالزامیک، تاثیر گذاری آن بر تقویت استخوان های بدن است که به این ماده برتری می بخشد. شما می توانید، از آن در راستای کاهش درد و التهابات بدن نیز استفاده کنید.

اگر به دنبال راهی برای کاهش عفونت ها و سموم موجود در بدن هستید، از سرکه بالزامیک بهره ببرید. این سرکه در رفع کامل عفونت های واژن تاثیر گذار می باشد. شما می توانید، از آن در رفع کامل گرفتگی بینی نیز استفاده کنید. در کنار مزایای یاد شده در رابطه با خواص سرکه بالزامیک، معایبی نیز در استفاده بیش از اندازه از این ماده وجود دارند که سبب بروز عوارض جانبی پس از مصرف این ماده در بدن می شوند. مصرف بیش از اندازه این سرکه در وعده های غذایی، سبب متورم شدن گلو و سوزش معده خواهد شد. به همین سبب مصرف بیشتر از دو قاشق از این سرکه در روز توصیه نمی شود.

سرکه بالزامیک

بالزامیک برای کبد:

در این سرکه پر فایده، فلانویید های بسیاری وجود دارند که با دارا بودن خاصیت آنتی اکسیدانی، سبب جلوگیری از روند پیری اعضای بدن می شوند. ضد سرطان ها نیز در این میان جای می گیرند. این آنتی اکسیدان ها، به کاهش چربی خون نیز کمک می کنند. شما می توانید، از این سرکه برای پایین آمدن کلسترول خون استفاده کنید. کاهش چربی خون به سلامت کبد در بدن می انجامد.

نکته دیگری که در خواص سرکه بالزامیک وجود دارد، فواید این ماده برای کاهش اشتها نیز مورد توجه قرار گرفته اند. با کاهش اشتها و احساس سیری در افراد، از پرخوری جلوگیری می شود که لاغری و تناسب اندام افراد را در پی خواهد داشت. همان طور که می دانید، یکی از علل مهم ایجاد کبد چرب در بدن، چاقی و اضافه وزن می باشد. به همین خاطر با استفاده از سرکه بالزامیک برای لاغری، از بروز این معضل در کبد جلوگیری خواهد شد.

این سرکه شامل موادی است که سبب اسیدی تر شدن معده می شوند. این مواد جذب عناصری مانند کلسیم و آهن را نیز ساده تر خواهند کرد. به همین خاطر کسانی که به کم خونی و فقر آهن مبتلا هستند، باید از خواص سرکه بالزامیک بهره مند شوند. این سرکه یک ماده ضد گلیسمی برای خون محسوب می شود. برخی از افراد این سرکه را به صورت به طور خالص استفاده می کنند که یک روش غلط برای مصرف سرکه بالزامیک محسوب می شود.

سرکه بالزامیک برای پوست:

خواص سرکه بالزامیک برای سلامت پوست نیز از مهمترین دلایل استفاده از این مواد محسوب می شود. شما می توانید، در راستای داشتن یک پوست شفاف و سالم از این مواد غذایی در کنار وعده های روزانه خود استفاده کنید. این سرکه جوش های عفونی و آکنه های پوستی را به حداقل می رساند. شما می توانید، از سرکه بالزامیک در راستای جلوگیری از ایجاد بیماری های عفونی در پوست نیز استفاده کنید. این سرکه، دارای خواص ضد میکروبی است.

اسید استیک و آنتی اکسیدان های موجود در این سرکه، سبب کند شدن روند پیری پوست می شوند. این ترکیبات به مرور رنگ و روی چهره افراد را دگرگون می کنند و بر زیبایی هر چه بیشتر چهره می افزایند. برخی افراد برای بهره وری از خواص سرکه بالزامیک برای پوست صورت، این ماده را به صورت موضعی به پوست می زنند. این روش استفاده، ممکن است به مرور لکه هایی بر سطح پوست ایجاد کند. به همین خاطر اغلب در روش های درمانی استفاده از این ماده به صورت مستقیم بر سطح پوست توصیه نمی شود.

استفاده از این ماده در چاشنی سالاد ها، به شفافیت پوست صورت شما می انجامد و چهره شما را روشن تر و بشاش تر نشان می دهد. بهره وری از خواص این ماده غذایی در گرو استفاده متداول از آن است. به همین خاطر لازم است، آن ها را به صورت روزانه مورد استفاده قرار دهید.

سرکه بالزامیک در طب سنتی:

خواص سرکه بالزامیک در طب و دیدگاه های سنتی پزشکی مورد توجه قرار دارند. طبع این سرکه در طب سنتی، سرد و خشک است. به همین خاطر افراد سرد مزاج در استفاده از آن جانب اعتدال را رعایت می کنند تا تعادل مزاج آن ها به هم نخورد. این سرکه برای بیماری های دیابتی بسیار مفید می باشد. در طب سنتی استفاده از این سرکه به سالمندان توصیه نمی شود. همچنین افراد ضعیف و لاغر نیز از استفاده از این سرکه منع می شوند.

این سرکه را به عنوان یک نرم کننده طبیعی مو نیز معرفی می کنند. از آن در راستای مرطوب کردن مو های خشک استفاده می شود و به این ترتیب مو های سر شما خوش حالت تر و زیباتر خواهند شد. نرمی و رطوبت در موی سر، از ریزش مو جلوگیری می کند. استفاده از این ماده غذایی، ریسک ابتلا به بیماری های قلبی و عروقی را نیز به حداقل می رساند. شما می توانید، سرکه بالزامیک را به آب جوش نیز اضافه کرده و با استفاده از بخور آن، از گرفتگی بینی جلوگیری کنید.

تهیه سس بالزامیک و عسل:

تهیه سس های مختلف با استفاده از این سرکه، به دلیل فراوانی خواص سرکه بالزامیک، بسیار بیشتر شده است. در حال حاضر رسپی های گوناگونی برای استفاده از این ماده غذایی وجود دارند. یکی از سس های مهمی که در کنار انواع سالاد های ایرانی قابل استفاده می باشد، سس بالزامیک و عسل است. در این سس از ترکیب سرکه بالزامیک با مقادیری روغن زیتون، سیر خرد شده و عسل، فلفل سیاه و آویشن و کمی گلپر استفاده می کنند.

این مواد را با هم ترکیب کنید و در یخچال قرار دهید. پس از سرد شدن سس، امکان استفاده از آن در بسیاری از سالاد ها فراهم می شود. شما می توانید، در دستور تهیه این سس از مقادیری جعفری و خردل نیز استفاده کنید تا طعم و مزه خوشایندتری در این سس به وجود بیاورید. خواص سرکه بالزامیک در این سس بسیار بیشتر است. در کنار این سرکه از عسل برای بهبود مزاج آن استفاده می شود. عسل به این ترکیب غذایی طعم و مزه ای ترش و ملس می دهد.

سس بالزامیک و عسل را برای کباب کردن انواع گوشت و مرغ نیز استفاده می کنند. پیش از باربیکیوی این مواد، این سس را به آن ها می افزایند و با استفاده از آن ها گوشت را مزه دار می کنند. در صورتی که از این سرکه به همراه یک رژیم غذایی مناسب استفاده کنید، فرایند کاهش وزن شما در زمان بسیار کوتاه تری انجام خواهد شد. این سرکه یک عامل قوی چربی سوز برای بدن محسوب می شود و مصرف مداوم آن شما را به اندام ایده آلتان می رساند.

دسته‌بندی انواع چاشنی ها دانستنی های خوراکی سرکه سس مقالات جذاب و خواندنی
اشتراک گذاری
نوشته های مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

سبد خرید

هیچ محصولی در سبد خرید نیست.

ورود به سایت