مراجعان گرامی در صورت بروز هر گونه مشکل لطفا با شماره 02191016284 یا 09027575425 تماس و یا به شماره 09193639306 از طریق واتساپ پیام بدهید .

تاثیر شکلات های تلخ در لاغری

هست مارکتنویسنده: هست مارکت
بازدید: 426 بازدید
شکلات های تلخ

شکلات تلخ:
شکلات تلخ با وجود این که شیرینی اندکی دارد، باز هم یک میان وعده محبوب در بین رده های سنی مختلف محسوب می شود. شما می توانید، شکلات های تلخ را در کنار دسرها و شیرینی جات خود نیز مورد استفاده قرار دهید. تاثیر این شکلات در روند لاغری شما نیز بسیار مطلوب است. اگر به تناسب اندام خود اهمیت می دهید، اگر به دنبال یک میان وعده سالم هستید، استفاده از شکلات تلخ در وعده های غذایی به شما توصیه می شود.

شکلات تلخ یک جایگزین مناسب برای خوراکی های شیرین است. پتاسیم، آهن، منیزیم و کلسیم موجود در این ماده غذایی نیز ارزش غذایی آن را افزایش می دهند. این مواد معدنی در شکلات های تلخ سبب افزایش محبوبیت آن در میان ورزشکاران و کارشناسان تغذیه شده اند. ورزشکاران حرفه ای در طول روز معادل یک انس از این شکلات را با هدف چربی سوزی مورد استفاده قرار می دهند.

یکی از مهمترین اجزای این شکلات، کافئین است. این ماده غذایی، در راستای لاغری و کاهش وزن فواید بی نظیری برای افراد به ارمغان می آورد. این مواد غذایی به روند لاغری شما سرعت می بخشند. همچنین خواص درمانی بسیاری را در ساختار خود جای داده اند. البته این شکلات نیز انواع مختلفی دارد و با درصد های مختلفی ارائه می شود. شکلات تلخی که برای بهبود روند لاغری به کار می رود، باید ۶۹ درصد باشد؛ در غیر این صورت دارای شکر اضافی و مواد شیرین کننده مضر خواهد بود.

آنچه در مورد شکلات های تلخ خواهیم خواند:

  • شکلات تلخ چگونه سبب کاهش وزن می شود؟
  • رابطه شکلات تلخ و دیابت
  • کیفیت شکلات تلخ لینت
  • خواص شکلات تلخ ۵۵ درصد
  • طرز تهیه دسر شکلات تخته ای تلخ

شکلات تلخ چگونه سبب کاهش وزن می شود؟

شکلات های تلخ در وهله اول سوخت و ساز بدن شما را افزایش می دهد. در این شکلات، اسید های اشباع نشده فراوانی وجود دارند که متابولیسم بدن را به میزان بالایی تقویت می کنند. به همین سبب این ماده غذایی در فرایند کالری سوزی تاثیر به سزایی بر جای می گذارد. این ماده غذایی در نحوه سنتز اسیدهای چرب نیز تاثیر گذار می باشد. در سال های اخیر تحقیقات بسیاری در رابطه با این ماده غذایی انجام شده است، که همه آن ها نشان دهنده تاثیر گذاری این مدل شکلات در جلوگیری از جذب کربوهیدرات های مضر می باشند.

شما می توانید، شکلات های تلخ را به منظور کاهش و کنترل اشتهای خود نیز مورد استفاده قرار دهید. این ماده غذایی، اشتهای شما را برای مصرف غذاهای چرب، شیرین و… کاهش می دهد. به این ترتیب در طول روز احساس سیری خواهید داشت و کمتر به سراغ خوراکی های پر کالری و مضر می روید. افرادی که در رژیم غذایی روزانه خود از شکلات تلخ استفاده می کنند، در وعده های ناهار و شام نیز جانب اعتدال را رعایت کرده و کمتر غذا می خورند. به توصیه این افراد، این شکلات باید ۲۰ دقیقه قبل از ناهار و شام میل شود. به علاوه کسانی که این شکلات را در طول رژیم غذایی خود مصرف می کنند، کمتر احساس محرومیت غذایی کرده و با انرژی بیشتری رژیم خود را ادامه می دهند.

شما می توانید، با استفاده از این شکلات، عملکرد ورزشی بهتری نیز داشته باشید و تمرینات خود را با انگیزه بیشتری انجام دهید. این شکلات، حاوی ترکیبات ضد التهابی قوی است که احساس درد ناشی از تمرینات ورزشی را به حداقل می رساند.

شکلات تلخ

رابطه شکلات تلخ و دیابت:

شکلات تلخ خواص دارویی و درمانی بسیاری دارد. اگر این ماده غذایی به اندازه و درست استفاده شود، تا حد زیادی در کنترل دیابت تاثیر گذار خواهد بود. در کمپانی های تولید شکلات در سر تا سر جهان، مدل های متنوع شکلات تلخ با درصد تلخی متفاوت عرضه می شوند. هر یک از آن ها بر کلسترول های بد موجود در بدن تاثیر گذاشته و آن ها را از بین می برند. به این ترتیب میزان ابتلا به بیماری های قلبی و فشار خون به حداقل رسیده است.

شکلات های تلخ یک انتخاب مناسب برای مبتلایان به بیماری دیابت نوع دوم است. این افراد می توانند، شکلات تلخ را جایگزین مواد شیرین مورد استفاده خود کنند. این شکلات ها، حساسیت بدن به ماده انسولین را نیز کاهش می دهند. انسولین یک ماده دارویی برای بیماران دیابتی است که همه آن ها ناگزیر به استفاده از آن هستند.

علاوه بر خواص یاد شده، این مدل شکلات، حاوی منابع آنتی اکسیدانی قوی است، این مواد، در درمان بیماری دیابت نوع دوم تاثیر گذار می باشند. مواد معدنی موجود در این شکلات نیز در بهبود روند درمان این بیماران تاثیر گذار هستند. افرادی که به بیماری دیابت مبتلا هستند، با مصرف شکلات، بر اشتهای کاذب خود غلبه کرده و کمتر غذا می خورند. به این ترتیب از پیشرفت بیماری در بدن آن ها جلوگیری خواهد شد.

برای خرید این شکلات برای افراد دیابتی، باید به نوع آن ها دقت داشته باشید و اطلاعات مربوط به مواد تشکیل دهنده شکلات را بر روی بسته بندی آن کنترل کنید. اغلب درصد دانه های درخت کاکائو بر جلد و بسته بندی این شکلات ها درج می شود. هر چه شکلات شما خالص تر باشد، درصد آن نیز بالاتر است و آثار درمانی آن بیشتر خواهند بود. در این شکلات ها حدودا ۱۵ تا ۲۰ گرم کربوهیدرات و ۸ گرم قند وجود دارد.

کیفیت شکلات تلخ لینت:

شکلات تلخ لینت در میان برترین برند های شکلات تلخ در جهان قرار می گیرد. کیفیت این محصول اولین نکته ای است که آن را از سایر محصولات مشابه، متمایز می کند. در ساخت این شکلات، از درصد های متفاوتی از کاکائو استفاده می شود. مدل ۹۹ درصد این شکلات نیز در بازار های جهانی فروش بالایی داشته است.

شکلات تلخ مارک لینت، محصول کشور سوئیس می باشد که یکی از برترین تولید کنندگان شکلات در سر تا سر جهان محسوب می شود. این ماده غذایی مزه و طعم خوشایندی دارد و با بسیاری از ذائقه ها سازگار است. شکلات تلخ مارک لینت، مخصوص کسانی است که عاشق طعم و مزه تلخی در ترکیب با اندکی شیرینی هستند. کمپانی شکلات سازی لینت، از یک شیرینی پزی کوچک و قدیمی در شهر زوریخ آغاز به کار کرده؛ ولی اکنون به یکی از محبوب ترین سازندگان شکلات در سر تا سر جهان مبدل شده است.

شکلات لینت

خواص شکلات تلخ ۵۵ درصد:

کالری شکلات تلخ ۶۰ درصد و خواص این مدل شکلات ها با درصدهای مختلف، از مهمترین مباحث مورد بحث دانشمندان بوده است. خواص شکلات تلخ خارجی هم بر ابعاد روحی و هم بر ابعاد جسمانی انسان تاثیر گذار می باشند. شکلات های تلخ، روحیه شما را شادتر خواهد کرد و سبب ترشح هورمون های شادی در بدن شما خواهد شد. این شکلات ها در کنار میوه ها و مغزی جات مورد استفاده در میان وعده های روزانه، یک زنگ تفریح غذایی محسوب می شوند.

شکلات تلخ در کاهش استرس نیز موثر است. اغلب کارشناسان تغذیه، استفاده از این ماده را برای کودکان در سنین رشد و دانش آموزان توصیه می کنند. با استفاده از آن پرخوری های عصبی نیز جلوگیری شده و در نتیجه وزن افراد کنترل خواهد شد.

تاثیر شکلات های تلخ، بر عملکرد بهتر بدن نیز یکی از مهمترین خواص آن ها به شمار می رود. منیزیم موجود در این شکلات ها انرژی بدن را به طرز قابل توجهی افزایش می دهد. در نتیجه بازدهی ورزشی بدن نیز مطلوب تر خواهد شد. شما می توانید، در راستای متعادل سازی سطح انسولین خون نیز از این ماده غذایی پر فایده استفاده کنید. مصرف شکلات با درصد تلخی بالا، به سرعت قند خون شما را کنترل می کند.

این ماده غذایی حاوی منابع غنی فیبر و پروتئین است و نیاز بدن به این مواد را نیز برآورده می سازد. شما می توانید، برای دریافت کربوهیدرات های مفید مورد نیاز بدن نیز از این ماده استفاده کنید. مصرف این شکلات در تهیه و آماده سازی بسیاری از خوراکی های خوشمزه و میان وعده های غذایی نیز رایج است.

طرز تهیه دسر شکلات تخته ای تلخ:

دسرها و خوراکی های تهیه شده با شکلات تلخ، همیشه در معرض توجه بوده اند. در میان، پودینگ شکلاتی یک خوراکی خوشمزه برای وعده عصرانه محسوب می شود که با وجود شکلات های تلخ، به یک ماده غذایی پر فایده تبدیل خواهد شد. در تهیه این دسر فرانسوی، به مواد ساده ای از جمله آرد برنج، نشاسته ذرت، پودر کاکائو، شکر، گلاب، خامه صبحانه و البته شکلات تخته ای تلخ نیاز دارید.

پس از الک کردن آرد های مورد استفاده در این دسر و مخلوط کردن آن ها، مقداری آب به ترکیب موجود اضافه می کنیم. به این ترتیب خمیر مخصوص پودینگ تهیه می شود. این خمیر ۴ ساعت در دمای محیط نگهداری می شود. سپس شکر و پودر کاکائو را به خمیر اضافه کرده و با همزن دستی مخلوط می کنیم تا گلوله ای در میان مواد باقی نماند. در ادامه مواد را درون یک قابلمه ریخته و شیر را به آن ها اضافه می کنیم و بر حرارت قرار می دهیم.

در این مرحله گلاب و شکلات تخته ای تلخ نیز به باقی مواد مورد استفاده اضافه می شوند. خامه صبحانه نیز در این مرحله به آن اضافه شده و کل مواد با هم ترکیب می شوند. پس از آماده سازی مواد اولیه، کل مواد را درون ظروف مورد نظر خود بریزید و آن ها را در یخچال قرار دهید. شما می توانید، این دسر را با انواع میوه و آجیل تزیین کنید.

دسته بندی دانستنی های خوراکی شکلات مقالات جذاب و خواندنی
اشتراک گذاری
نوشته های مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

سبد خرید

هیچ محصولی در سبد خرید نیست.

ورود به سایت