مراجعان گرامی در صورت بروز هر گونه مشکل لطفا با شماره 02191016284 یا 09027575425 تماس و یا به شماره 09193639306 از طریق واتساپ پیام بدهید .

تاریخچه پاستیل و خواص آن

هست مارکتنویسنده: هست مارکت
بازدید: 675 بازدید
خواص پاستیل

پاستیل:
در خوشمزه بودن این تنقلات هیچ شکی وجود ندارد. اما بد نیست که کمی هم به خواص پاستیل بپردازیم و با مواد به کار رفته در این محصولات آشنا شوید. در ساخت این محصولات از سه نوع اسید آمینه استفاده می کنند. به همین خاطر نیز خواص متعددی در آن ها وجود دارد. هر یک از این اسید ها، خواص مجزایی در بدن ایجاد می کنند. این مواد خوراکی، ژلاتین مورد نیاز بدن را نیز تامین می کنند. خواص پاستیل در زمینه بهبود مفاصل و استخوان های بدن نیز بسیار مورد توجه قرار گرفته اند.

در سال ۱۹۲۰، یک کارگر ساده در کشور آلمان، به ساخت اولین پاستیل های جهان اقدام کرد. این پاستیل ها با ترکیب اتفاقی ژلاتین با مواد اولیه ساخت و تولید آبنبات ها شروع شدند. شکل و ظاهر این مواد در ابتدا به صورت دایره ای بود. رفته رفته این مواد را در قالب های خرسی کوچک نیز تولید کرده و شکل اولیه پاستیل ها را به صورت فانتزی تری آماده کردند. تولید کننده پاستیل، کارگری فقیر با دستمزدی ناچیز بود که تصمیم گرفت، کسب و کار شخصی خود را راه اندازی کند و با تولید و اختراع پاستیل به شهرت رسید.

خواص پاستیل به نحوه تولید این مواد نیز بستگی دارد. برای تولید این مواد، استفاده از نشاسته نیز ضرورت دارد. پس از قالب زدن پاستیل، آن ها را درون یک سینی مملو از نشاسته غوطه ور می سازند و سپس مایعی داغ بر روی پاستیل های قالب زده شده ریخته می شود. پس از سفت شدن مواد، قالب برداشته شده و نشاسته های باقی مانده بازیافت می شوند. در برخی از پاستیل های امروزی از نوعی ژلاتین گیاهی نیز استفاده می کنند که خواص پاستیل را افزیش می دهند.

آنچه در مورد خواص پاستیل خواهیم خواند:

  • خواص پاستیل برای چاقی صورت
  • خواص پاستیل برای مفاصل
  • خواص و ضرر پاستیل
  • توصیه های ایمنی برای خرید بهترین پاستیل
  • طرز تهیه پاستیل خانگی

پاستیل برای چاقی صورت:

در ساخت و آماده سازی این مواد خوراکی از انواع ژلاتین های حیوانی استفاده می شود. به همین خاطر در میان خواص پاستیل، خواص پوست و استخوان حیوانات نیز وجود دارند. این مواد ژله ای از پوست و استخوان گاو، ماهی، خوک و… تولید می شوند. این ماده غذایی سرشار از پروتئین است و میزان کالری مورد نیاز را در بدن فراهم می کند. به همین خاطر برخی از پزشکان تغذیه در رابطه با خواص پاستیل برای چاقی و جلوگیری از لاغری صحبت می کنند. در ساخت برخی از آن ها اسانس های رنگی و مواد طعم دهنده شیرین نیز به کار می روند.

این مواد خواص پاستیل را کاهش می دهند و به همین خاطر باید به میزان استفاده از این مصنوعات در این تنقلات دقت داشته باشید. در دنیای امروز خوردن پاستیل بزرگ و کوچک نمی شناسد. همه افراد بر اساس ذائقه خود از این تنقلات استفاده می کنند. استفاده از آن برای بدنسازان نیز بسیار متداول است. این افراد به دلیل وجود پروتئین بالا در این مواد، استفاده از آن ها را در رژیم غذایی خود جای می دهند.

خواص پاستیل برای بدنسازی سبب افزایش تولید این مواد شده است. چرا که این روز ها بسیاری از افراد به زیبایی اندام خود اهمیت می دهند. از مواد بسیاری در راستای رسیدن به این هدف استفاده می کنند. اگر به دنبال عضله سازی و برجستگی بدن هستید، حتما پاستیل را در برنامه غذایی خود جای دهید. شما می توانید، با در نظر گرفتن تجویز پزشک تغذیه تان روزانه ده عدد از این مواد را مورد استفاده قرار دهید.

پاستیل

خواص پاستیل برای مفاصل:

خواص پاستیل برای مفاصل بدن نیز یکی از مهم ترین دلایل مصرف این ماده در سر تا سر جهان محسوب می شود. استفاده از گلوکز در ساخت این مواد خوراکی، سبب افزایش کیفیت و فواید آن ها شده است و خواص پاستیل در راستای ترمیم استخوان های آسیب دیده نیز بر میزان محبوبیت آن افزوده است. کسانی که از مشکلات فرسایش استخوان ها رنج می برند، اغلب با خوردن پاستیل، این عوارض را از بین می برند.

خواص پاستیل در هنگام ورزش کردن و پس از آن نیز بسیار مهم تلقی می شود. پس از هر تمرین ورزشی، باید گلیکوژن بدن مجددا بازیابی شود. مصرف پاستیل در راستای رسیدن به این هدف بسیار اهمیت دارد. خواص پاستیل ها برای جذب مطلوب تر کربوهیدرات های مفید نیز بسیار مورد توجه قرار دارند. به همین خاطر استفاده از آن ها پس از انجام فعالیت های سنگین ورزشی بسیار مفید می باشد.

این مواد سطح انسولین بدن را نیز به طرز قابل توجهی افزایش می دهند. این اتفاق ممکن است برای شما دردسر ساز شود. شما باید در رابطه با مصرف یا عدم مصرف این مواد با کارشناس تربیت بدنی و تغذیه خود مشورت داشته باشید.

شکر مورد استفاده در ساخت پاستیل، از نوع دکستروز است. این شکر با مدل فروکتوز تفاوت های اساسی دارد. جذب این مدل شکر بسیار سریع تر از مدل های دیگر است. این مسئله سبب عملکرد مطلوب تر مکمل های ورزشی در بدن شما می شود و عضله سازی را در بدن شما افزایش می دهد. بر اساس نظریات پزشکان تغذیه، استفاده بیش از ۵۰ گرم مواد قندی و شکلاتی در طول روز مجاز نیست. به همین خاطر در استفاده از این اقلام باید جانب اعتدال را رعایت کنید. استفاده بیش از اندازه از این ماده سبب بروز چاقی مفرط در بدن خواهد شد.

خواص و ضرر پاستیل:

تا به این جا با برخی از خواص پاستیل آشنا شدیم. اما هنوز هم استفاده مفرط از این مواد، سبب نگرانی پزشکان تغذیه می شود. مخالفان پاستیل معتقد هستند، خواص پاستیل بیشتر جنبه تبلیغاتی دارند و واقعی نیستند. چرا که این مواد ارزش غذایی صفر دارند. در واقع این مواد، خاصیت بالایی برای بدن ندارند و در عوض کالری بالایی وارد بدن می کنند. از این رو خوردن آن ها مضرات بی شماری برای بدن به همراه می آورد.

خواص پاستیل و میزان پروتئین موجود در آن نیز برای بدن فواید چندانی ندارد. چرا که پروتئین موجود در این مواد، در دسته کم ارزش ترین پروتئین ها جای می گیرد. به علاوه طعم دهنده ها و اسانس های موجود در این مواد نیز بر مضرات این خوراکی جات می افزایند. خواص پاستیل برای کودکان نیز بسیار ناچیز هستند و به همین خاطر مصرف بیش از اندازه از آن ها در میان وعده های غذایی کودک بسیار مضر خواهد بود.

خواص پاستیل

توصیه های ایمنی برای خرید بهترین پاستیل:

پاسخ به سوالاتی نظیر خواص پاستیل چیست؟ چه میزان پاستیل باید در طول روز مصرف شود؟ و… سبب پیشگیری از عوارض این مواد خوراکی می شود. برای خرید این مواد توجه به برخی ویژگی ها و نکات ایمنی نیز در خور توجه می باشد. چربی و شیرینی این مواد در خواص پاستیل تاثیر گذار است. هر چه شیرینی و چربی این مواد بیشتر باشد، مضرات این مواد نیز افزایش می یابند.

در حین خرید این خوراکی جات به میزان چسبندگی آن ها به دندان نیز دقت داشته باشید. پاستیل انتخابی شما نباید خیلی چسبناک باشد. چرا که ویژگی چسبندگی پاستیل، به دلیل استفاده از ژلاتین در آن ها ایجاد می شود. مصرف بی رویه ژلاتین سلامت دندان های شما را به خطر می اندازد. به این جهت باید به این ویژگی ها و خواص پاستیل در حین خرید توجه داشته باشید.

دندان پزشکان اغلب توصیه می کنند، پاستیل را نجوید. این مواد باید آرام آرام در کنار دهان شما خیس بخورند تا آب شوند. به علاوه بهتر است، پس از خوردن این مواد دندان های خود را مسواک بزنید. برخی از تولید کنندگان پاستیل ادعا می کنند، در ساخت این مواد از قند های طبیعی استفاده می کنند. اما باید بدانید که این مسئله تنها یک ادعا است و واقعیت ندارد.

طرز تهیه پاستیل خانگی:

شما می توانید، این خوراکی جات را در منزل نیز آماده کنید. بی شک مدل های خانگی این مواد، مضرات کمتری دارند. مدل های کارخانه این محصولات، طعم و کیفیت بالاتری دارند. اما برخی عوارض موجود در آن ها افراد را در استفاده از آن ها مردد می کند.

برای افزایش خواص پاستیل، توجه به تازگی مواد غذایی نیز از اهمیت بالایی برخوردار می باشد. در ساخت آن ها از مقادیری پودر ژلاتین، ژله رنگی، گلوکز رنگی، آب سرد و سایر طعم دهنده ها استفاده می کنند. برای تهیه این محصولات باید فرایند تولید آن ها را به صورت مرحله به مرحله دنبال کنید. برای این منظور، پودر ژله و ژلاتین را در یک کاسه ترکیب کرده و به این مواد، آب سرد را بیافزایید و مواد را به هم بزنید تا ترکیبی یک دست در ظرف مورد نظر آماده شود.

در صورتی که این تنقلات را با طعم و مزه ای شیرین تر می پسندید، از مقادیر بیشتری شکر استفاده کنید. البته استفاده بیش از اندازه از شکر در ساخت و تولید این مواد، خواص پاستیل را کاهش می دهد. سپس مواد را بر روی بخار کتری قرار داده و به هم بزنید. به این ترتیب پاستیل شما ساختار شفاف تری خواهد داشت. سپس این مواد را درون یک قالب سیلیکونی می ریزیم و به مدت ۳۰ دقیقه در یخچال قرار می دهیم. برخی برای بهبود بافت پاستیل، از کمی روغن برای چرب کردن قابل استفاده می کنند. پس از خارج کردن این قالب ها از یخچال، اگر خاصیت چسبندگی مواد هنوز از بین نرفته بود، مجدداً قالب را در یخچال قرار دهید.

دسته بندی پاستیل دانستنی های خوراکی مقالات جذاب و خواندنی
اشتراک گذاری
نوشته های مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

سبد خرید

هیچ محصولی در سبد خرید نیست.

ورود به سایت