شکر نارگیل:
این روز ها که چاقی و افزایش وزن به یک عامل تهدید کننده جدی برای بشر تبدیل شده است. به ممنوعیت مصرف شیرینی جات و مخصوصا شکر سفید بیش از بیش تاکید میشود. با این وجود خیلی از افراد از خوردن غذا های شیرین لذت میبرند. بنابراین باید جایگزینی مناسب برای شکر سفید وجود داشته باشد! شکر نارگیل؛ محصولی متفاوت و ارگانیک است که امروزه به عنوان یکی از ایدهآل ترین شیرین کننده ها در دنیا شناخته میشود. در حقیقت این شکر؛ یک ماده پروبیوتیکی است که سیستم ایمنی بدن را به خوبی تقویت می کند. اگر مشتاق شدید که از این محصول و خواص آن بیشتر بدانید با بلاگ هست مارکت همراه ما باشید.
فهرست مطالب
آنچه در این مقاله خواهید خواند:
- شکر نارگیل چیست
- خواص
- شکر خارجی
شکر نارگیل چیست؟
شکر نارگیل؛ ماده ای است که از نارگیل تهیه شده و همان خواص نارگیل را دارد. این شکر رنگ کاراملی دارد و بو و مزه اش نیز بسیار دلنشین است. این شکر یا کوکونات نارگیل؛ از گل های درخت نارگیل تهیه شده و نسبت به نارگیل شیرین تر است. میتواند در آشپزی یک جایگزین مناسب به جای شکر سفید باشد؛ اما بهتر است بدانید که ساکارز این شکر نسبت به شکر سفید بیشتر است و شاید بتوان این موضوع را تنها مشکل آن دانست.
با این وجود این شکر؛ یکی از شیرین کننده های سالم گیاهی است که در بسیاری از غذا ها نیز مورد استفاده قرار می گیرد. از این شکر برای طعم دادن و قوام بخشیدن به دسرها، نوشیدنی ها، کیک ها، کلوچه ها، مافین ها، شیرینی ها و .. استفاده میشود.
خواص شکر نارگیل
شکر نارگیل دارای خواص زیادی برای سلامتی است و با داشتن مواد معدنی، اسید های چرب، ویتامین ها و آنتی اکسیدان ها همانند آهن ربا تمامی کسانی که به سلامتی خود اهمیت میدهند را به خود جذب می کند. شاید به همین دلیل است که افراد ترجیح می دهند به جای خوردن یکی دو قاشق شکر، از یک فنجان شکر نارگیل استفاده کنند تا بتوانند تمامی ویتامین ها و مواد معدنی مورد نیاز بدن خود را تامین نمایند. این شکر دارای یک ماده انرژی بخش است و سرشاز از ویتامین های B1، B2، B3، B6، B8 و B12 است. شما میتوانید از این ماده به عنوان یک مکمل غذایی روزانه استفاده نمایید.
این شکر حاوی یک ماده به نام اینولین است که یک نوع پلیمر فروکتوزی مسحوب می شود. در هر ۱۰۰ گرم شکر ؛ ۴ تا ۵ گرم از این ماده وجود دارد. این ماده سبب تحریک رشد باکتری های مفید در دستگاه گوارش می شود.
شکر نارگیل؛ منبع قندی مناسبی برای بیماران دیابتی است. به دلیل داشتن آنتی اکسیدان، ویتامین ها و مواد معدنی می تواند یک منبع تغذیه ای خوب برای این افراد باشد.
شکر نارگیل خارجی
شکر نارگیل خارجی؛ یک ماده بدون شکر است که با برند های مختلفی مانند امریکن گرین و .. در بازار موجود است. این شکر مناسب افرادی است که رژیم غذایی کتوژنیک دارند و یا گیاه خوار است. همچنین افرادی که قصد کاهش وزن را دارند و همچنین ورزشکاران نیز می توانند از این شکر استفاده نمایند.
سخن آخر: به طور کلی باید گفت که این شکر نسبت به دیگر شکر ها از درجه سلامت بالاتری برخوردار است. با این وجود توجه داشته باشید که اعتدال را در مصرف آن رعایت نمایید؛ چرا که مصرف بیش از اندازه آن سبب افزایش اضافه وزن خواهد شد.