مراجعان گرامی در صورت بروز هر گونه مشکل لطفا با شماره 02191016284 یا 09027575425 تماس و یا به شماره 09193639306 از طریق واتساپ پیام بدهید .

طرز تهیه شیرینی دانمارکی

هست مارکتنویسنده: هست مارکت
بازدید: 330 بازدید

طرز تهیه شیرینی دانمارکی:
شیرینی دانمارکی
؛ یکی از شیرینی‌ های پرطرفدار و البته خوشمزه است که طرز تهیه آسانی نیز دارد. این شیرینی در بین ایرانیان محبوبیت خاصی دارد و یکی از پرطرفدارترین شیرینی‌ ها است. در ادامه با مواد و طرز تهیه شیرینی دانمارکی آشنا خواهیم شد.

مواد لازم

  • آرد؛ سه و نیم لیوان
  • روغن؛ یک سوم لیوان
  • شکر؛ ۴ قاشق غذا خوری
  • خمیر مایه؛ دو قاشق چای‌ خوری
  • شیر؛ دو سوم لیوان
  • تخم‌ مرغ؛ ۲ عدد
  • کره؛ ۲۰۰ گرم
  • نمک؛ یک قاشق چای‌ خوری
  • زرده تخم‌ مرغ؛ ۱ عدد
  • پودر قند، کرم شیرینی، وانیل؛ به مقدار لازم
  • آب، یک سوم لیوان
  • آبلیمو؛ یک قاشق چای‌ خوری

طرز تهیه شیرینی دانمارکی

ابتدا شیر را کمی گرم نمایید. سپس خمیر مایه، نمک، یک قاشق چای‌ خوری شکر و یک قاشق غذا خوری آرد را با هم مخلوط کنید. به مواد ۱۰ دقیقه استراحت بدهید تا حسابی پف کند. بعد از این زمان؛ تخم‌ مرغ‌ ها را به مواد اضافه نمایید. در مرحله بعد آرد، شکر و وانیل را با همدیگر خوب هم زده و به مابقی موادتان اضافه نمایید. مواد را کاملا با هم مخلوط نمایید تا کاملا یکدست شود.

شیرینی دانمارکی

حالا زمان آن رسیده که روغن را به مواد اضافه نمایید. در این مرحله خمیر را خوب ورز دهید تا یکدست بشود. زمانی که مطمئن شدید؛ مواد به دستان نمی‌چسبد، روی آن را پوشانده و در مکان گرمی قرار بدهید. بعد از آن که حجم خمیر دو برابر شد؛ با وردنه آن را پهن نموده و کره نرم شده را روی سطح آن بمالید. حالا خمیرتان را لوله کنید؛ دوباره با وردنه آن را صاف کرده و درون کیسه فریزی قرار بدهید.

بعد از گذشت ۱۰ دقیقه؛ مراحل ذکر شده را سه بار دیگر تکرار نمایید، این کار سبب می‌شود شیرینی دانمارکی تردی داشته باشید.

مرحله نهایی:

در نهایت و بعد از اتمام این مراحل؛ خمیر را با کمک وردنه پهن نموده و به صورت دایره بزرگی اطراف آن را ببرید. سپس خمیر را به ۸ قسمت مساوی تقسیم نمایید و داخل هر تکه پودر قند و کرم شیرینی ریخته و آن را به شکل دلخواه بپیچید. حالا مواد را درون سینی فر که از قبل چرب نموده‌ اید؛ با فاصله بچینید و آن‌ ها را به مدت ۳۰ دقیقه کنار بگذارید. سپس زرده تخم‌ مرغ را هم زده و روی مواد بمالید و شیرینی‌ ها را به مدت ۲۰ دقیقه درون فر قرار بدهید.

شکر، آب و آبلیمو را با هم مخلوط کرده و روی حرارت قرار بدهید تا مواد کاملا بجوشد و به غلظت برسد. سپس زمانی که شیرینی‌ ها را از فر خارج نمودید؛ شیره را با قلم مو روی سطح آن بمالید و بعد از خنک شدن آن را سرو نمایید.

دسته بندی خانه و آشپزخانه دانستنی های خوراکی دستورات غذایی مقالات جذاب و خواندنی
اشتراک گذاری
نوشته های مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

سبد خرید

هیچ محصولی در سبد خرید نیست.

ورود به سایت