طرز تهیه کوفته ترکی با بلغور ریز :
یکی از کوفته های بسیار لذیذی ترکیه ای است.
کسانی که می خواهند یک میز ضیافت برپا کنند، در مورد یادگیری کوفته ترکی بسیار مشتاق هستند.
کوفته ترکی با بلغور با نام های مختلفی مانند “کوفته گوشتی فله ، کوفته سیر، “کوفته Bulgur” و “Zeyitli Köfte” شناخته شده است.
کوفته ترکی بسیار پرخاصیت می باشد ازجمله حاوی ویتامین های ب۱به دلیل وجود بلغور موجود در آن یک وعده غذایی با فیبر بالایی می باشد.
همچنین دارای ویژگی کاهش چربی در خون است. دارای مقدار کربوهیدرات کم و پروتئین زیادی است.
این دستور کوفته خوشمزه طعم و مزه خود در کام شما باقی خواهد ماند.
فهرست مطالب
مواد لازم برای کوفته ترکی با بلغور ریز
- بلغور ریزتک : ۱ لیوان
- آب جوش: ۱ لیوان
- آرد سمولینا صفا :نصف لیوان
- تخم مرغ: ۱ عدد
- رب گوجه فرنگی اونچو: ۱قاشق غذا خوری
- نمک: ۱ قاشق چای خوری
- ادویه پاپریکا دودی شیرین تسکو: ۱ قاشق چای خوری
- آب لیمو تازه: ۱ قاشق غذا خوری
- آرد ارمیک ( ایرمیک ) آنکارا: ۳ قاشق غذا خوری
مراحل طرز تهیه کوفته بلغور
بلغور تک رو درون یک کاسه ریخته و آب جوش رو اضافه کنید و هم بزنید وبه مدت یک ساعت کنار بگذارید تا آب جذبش بشود و حجیم تر بشود.
با قاشق ذرات بلغور رو از هم جدا کرده و نمک وتخم مرغ و آرد سمولینا صفا و آرد سفید تک و رب گوجه فرنگی اونچو و پودر پاپریکا دودی شیرین تسکو و لیمو ترش رو بهش اضافه وبا دست حدود ده دقیقه ورز دهید.(ورز دادن بسیار مهم است سعی کنید به خوبی انجام دهید.)
بعد مواد به اندازه یک اسکوپ یا به اندازه یک قاشق غذا خوری بردارید و با دست کمی مرطوب گرد کنید و ته گردی ایجاد کرده و مرکز کوفته رو فشار داده و گود کنید.
یک قابلمه آب رو جوش آورده و کوفته ها رو بریزید و بزارید ۲۰ دقیقه جوش بخورد.
مواد لازم برای سس
- روغن زیتون بدون بو(مخصوص سرخ کردنی)میلانو: نصف لیوان
- رب ۵ گوجه فرنگی اونچو: قاشق غذا خوری
- نمک نصف قاشق چای خوری
- ادویه پودر سیر سانتاماریا :نصف قاشق چای خوری
- پودر فلفل سیاه بایارا: نصف قاشق چای خوری
- نعنا خشک ۱ قاشق چای خوری
- فلفل قرمز پولبیبر ییلبا: نصف قاشق چای خوری
- دانه تخم گشنیز سرخودآسیاب کیچن رز : نصف قاشق چای خوری
- زردچوبه ۱ قاشق چای خوری
تهیه سس کوفته ترکی با بلغور ریز
تابه رو روی حرارت بزارید و روغن میلانو و تمام مواد ذکر شده غیر از گشنیز رو اضافه کرده وهم میزنیم .
پنج دقیقه سرخ شده و بعد ۳ قاشق غذا خوری آب اضافه وده دقیقه اجازه میدهیم تا بجوشد ودر آخر گشنیز رو بیافزایید و کوفته ها رو که آبکش کردید
داخل سس بریزید و هم بزنید تا تمام کوفته ها آغشته به سس شود وداخل ظرف سرو ریخته و اماده خوردن می باشد.
میتوانید برای سرو کوفته ترکی با بلغور ریز از گشنیز تازه و ماست چکیده استفاده کنید .