مراجعان گرامی در صورت بروز هر گونه مشکل لطفا با شماره 02191016284 یا 09027575425 تماس و یا به شماره 09193639306 از طریق واتساپ پیام بدهید .

طرز پخت کیک تولد حرفه ای و رعایت نکات آن

رامین مهدیان رادنویسنده: رامین مهدیان راد
بازدید: 283 بازدید

پخت کیک تولد:
کیک تولد
از مهم ترین و جذاب ترین ترین بخش های جشن تولد است. دانستن روش آماده سازی کیک و رعایت فوت و فن های آن به شما کمک می کند تا کیک بی نظیری برای جشن خود تهیه کنید. کیک تولد با توجه به سن افراد، جنسیت و علاقه آن ها متفاوت خواهد بود. البته امروزه تم تولد نیز از دیگر گزینه هایی است که در این انتخاب نقش دارد و بر اساس آن رنگ و تزئین کیک را انتخاب می کنند.

آنچه خواهید خواند:

  • طعم و ظاهر
  • روش آماده سازی کیک تولد
  • چگونه کیک تولد حرفه ای تری داشته باشیم؟

 

طعم و ظاهر کیک تولد

دنیای پر از رنگ و مزه امروز، به تنوع و زیبایی کیک افزوده است. انتخاب مدل ظاهری و رنگ کیک به خصوص برای بچه ها همراه با ذوق و شوق فراوان خواهد بود. کیک ها در اندازه و اشکال مختلفی چون دایره، مربع، مستطیل، قلبی و هم چنین تزئینات متناسب با شخصیت افراد تهیه می شود. علاوه بر شکل ظاهری طعم و مزه کیک تولد نیز از معیار های مهم انتخاب محسوب می شود. در میان انواع کیک ها طعم های وانیلی، شکلاتی، میوه ای، کاکائویی و نسکافه ای به گونه ای است که مورد پسند همگان قرار می گیرد.

کیک تولد

روش آماده سازی کیک تولد

با اندکی خلاقیت می توانید کیک تولد حرفه ای و خاصی تهیه کنید و خاطره به یاد ماندنی برای عزیزان خود رقم بزنید. کیک اسفنجی با بافت نرم و لطیفی که دارد برای خامه کشی کیک مناسب است. بنابراین برای پیاده کردن ایده های خود ابتدا به فکر درست کردن یک کیک اسفنجی عالی باشید. کیک در زمان خامه کشی باید سرد باشد پس سعی کنید آن را در روز قبل آماده کنید. خامه را در دمای محیط قرار دهید تا در هنگام استفاده نرم و قابل فرم دهی باشد.

کیک اسفنجی را دو یا سه لایه برش بزنید و هر سطح را قبل از عمل خامه کشی با شیر، شیر کاکائو یا انواع شربت های میوه ای خیس کنید. این کار هم روی مزه کیک تأثیر دارد و هم عمل خامه کشی راحت تر صورت می گیرد. در بخش های میانی کیک می توانید از موز، سیب، انواع مغز های دلخواه، شکلات چیپسی و … استفاده کنید و به خوشمزگی آن بیافزایید.

برای لایه های بعدی هم دوباره آن را مرطوب کرده و این مراحل را تکرار کنید. وقتی همه لایه ها روی هم قرار گرفت شروع به آستر کشی می کنید. آستر کشی به این معنا است که یک لایه نازک خامه روی تمام سطح آن می کشید تا خرده های کیک وارد مراحل بعدی آن نشود. بعد از آستر کشی کیک را به مدت چند ساعت در یخچال بگذارید تا برای خامه کشی نهایی آماده شود.

چگونه کیک تولد حرفه ای تری داشته باشیم؟

مرحله آخر آماده سازی کیک تولد خیلی مهم است. خامه باید به طور یکنواخت به همه قسمت های آن برسد. با کمک رنگ های خوراکی می توانید خامه خود را رنگ دهید. ترافل های رنگی، تاپر ها، بیسکوییت و شکلات های جذاب، ژلاتین و خمیر های فوندانت از جمله مواردی هستند که برای خاص تر کردن کیک بکار می رود. شکلات آب شده، نوتلا، پودر پسته و نارگیل، میوه های فصل و هم چنین نوشته خاص هم از ایده های جذابی هستند که امروزه طرفداران زیادی دارد.

دسته بندی دانستنی های خوراکی دستورات غذایی مقالات جذاب و خواندنی
اشتراک گذاری
نوشته های مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

سبد خرید

هیچ محصولی در سبد خرید نیست.

ورود به سایت