مراجعان گرامی در صورت بروز هر گونه مشکل لطفا با شماره 02191016284 یا 09027575425 تماس و یا به شماره 09193639306 از طریق واتساپ پیام بدهید .

طرز تهیه رشته فالوده

رامین مهدیان رادنویسنده: رامین مهدیان راد
بازدید: 393 بازدید

تهیه رشته فالوده:
رشته فالوده یکی از خوشمزه ترین و لذیذترین خوراکی ها است که با ذائقه ایرانیان بسیار سازگار است. طعم بی نظیر این فالوده، احساس خوبی به مصرف کنندگان منتقل می کند، به همین خاطر اغلب افراد به دنبال دستور العمل تهیه این فالوده جذاب هستند.

اگر می خواهید رشته فالوده سالم و خوشمزه را در خانه تهیه کنید، حتما در ادامه با ما همراه باشید تا طرز تهیه این رشته های خوشمزه را یاد بگیرید. شما با یاد گرفتن دستورالعمل تهیه رشته فالوده در هر زمان که بخواهید می توانید این دسر خوشمزه و لذیذ را آماده کنید. امروزه رشته های فالوده آماده نیز در بازار به فروش می رسند. بر همین اساس در صورت نداشتن وقت کافی برای پخت این رشته ها می توانید از رشته های آماده استفاده کنید.

آنچه خواهید خواند:

  • مراحل تهیه رشته فالوده
  • طرز تهیه فالوده با استفاده از رشته آماده

مراحل تهیه رشته فالوده

رشته فالوده، دسر بسیار خوشمزه ای است که در فصل تابستان، طرفداران بسیار بیشتری دارد. امروزه شما می توانید به راحتی با ساده ترین روش، این فالوده لذیذ را درست کنید و در کنار عزیزانتان میل کنید. مواد اولیه مورد نیاز برای تهیه رشته فالوده را می توانید با کمترین هزینه تهیه کنید. ابتدا باید ۷۰۰ گرم نشاسته گل و مقداری آب ولرم تهیه کنید، برای خوش طعم تر شدن فالوده حتماً از گلاب نیز استفاده کنید. نشاسته گل را با آب ولرم ترکیب کنید. برای اینکار بهتر است از همزن برقی استفاده کنید تا مواد به خوبی با یکدیگر مخلوط شوند. این کار را تا زمانی که نشاسته کاملاً در آب حل شود، ادامه دهید.

همزدن مداوم مخلوط آب و نشاسته، بسیار مهم است. زیرا در غیر این صورت ممکن است نشاسته به صورت گوله گوله نمایان شود. بر همین اساس بهتر است مخلوط مورد نظر را بر روی شعله اجاق گاز قرار دهید و مجدداً آن را مخلوط کنید. بعد از مدتی مایع نشاسته و آب کمی سفت می شود. در این مرحله شعله را کم کنید و هم زدن را ادامه دهید.

تهیه رشته فالوده
در ادامه تهیه:

مایع آماده شده باید حالت خمیری شکلی پیدا کند و رنگ آن نیز معمولاً کرم رنگ شود. خمیر داغ آماده شده را باید به داخل دستگاه پرس رشته بریزید و سپس خروجی دستگاه را وارد آب سرد کنید تا رشته ها به خوبی شکل بگیرند. برخی از افراد که دستگاه پرس رشته ندارند می توانند از چرخ گوشت استفاده کنند.

بعد از اتمام این مراحل رشته های فالوده آماده است و شما می توانید با استفاده از شربت های مختلف، گلاب، آبلیمو، انواع بستنی و … این رشته های فالوده را میل کنید. تهیه شربت فالوده نیز بسیار آسان است، بهتر است شربت فالوده را از قبل آماده کنید و آن را چند ساعت قبل از سرو رشته فالوده در یخچال نگهداری کنید زیرا با این کار فالوده شما خنک و خوشمزه تر می شود.

شربت فالوده را به خوبی با رشته فالوده مخلوط کنید تا طعم شربت و گلاب به خوبی با رشته فالوده ترکیب شود. این دسر ساده و خوشمزه بهترین انتخاب برای پذیرایی از مهمانان شما خواهد بود. تهیه رشته فالوده خانگی بسیار راحت و آسان است. علاوه بر این کاملاً بهداشتی است و خیال شما را از سالم بودن رشته های فالوده راحت می کند.

طرز تهیه فالوده با استفاده از رشته آماده

اگر وقت کافی برای تهیه رشته فالوده ندارید می توانید از رشته های آماده موجود در بازار استفاده کنید. با استفاده از آن می توانید به راحتی، فالوده شیرازی خوشمزه تهیه کنید. اگر قصد تهیه فالوده با رشته آماده را دارید باید حدود ۱۰۰ گرم رشته آماده خریداری کنید.

ابتدا با ترکیب آب و شکر در کنار گلاب و یا آب لیمو، شربت لذیذی را تهیه کنید. برای اینکار باید ترکیب آب و شکر را بر روی شعله گاز قرار دهید تا با کمک حرارت شعله گاز، شکر به خوبی در آب حل شود و سپس شربت را در داخل یخچال قرار دهید تا خنک شود.

رشته فالوده آماده را در داخل آب جوش قرار داده و به مدت ۱۵ دقیقه آن را بر روی حرارت شعله گاز قرار دهید و صبر کنید تا رشته ها از یکدیگر جدا و نرم شوند. سپس می توانید رشته ها را به کمک آبکش از آب داغ جدا کنید. رشته های فالوده را بعد از انجام این مراحل می توانید با مخلوط شربت و یا بستنی ترکیب کنید. نوش جان

دسته بندی وبلاگ
اشتراک گذاری
نوشته های مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

سبد خرید

هیچ محصولی در سبد خرید نیست.

ورود به سایت