
مربای توت فرنگی:
کره و مربا یکی از صبحانه های محبوب در میان تمامی افراد خانواده است. با این وجود مربای توت فرنگی یکی از محبوب ترین ها در خانواده مربا ها است. این مربای خوشمزه و محبوب؛ یک مربای فصلی است که معمولا در بهار و تابستان تهیه می شود. این مربا علاوه بر داشتن عطر و طعم لذیذ و دلچسب؛ روش تهیه بسیار ساده و آسانی دارد. بهتر است با طرز تهیه آن آشنا شوید تا بتوانید این مربا را در تمامی سال با دستپخت خود تهیه نمایید.
مواد لازم:
- توت فرنگی؛ یک و نیم کیلو
- شکر؛ یک کیلو و ۲۵۰ گرم
- آبلیمو؛ ۲ قاشق غذا خوری
طرز تهیه مربای توت فرنگی
ابنتدا توت فرنگی ها را خوب شسته و سپس داخل آبکش قرار دهید تا آب اضافی آن گرفته شود. برای اینکه مربا زیبایی داشته باشید؛ میتوانید از توت فرنگی های یک شکل و یک اندازه استفاده نمایید. سپس کمی توت فرنگی را داخل یک قابلمه لعابی ریخته و یک لایه شکر روی آن بریزید و این کار را دوباره انجام دهید تا چندین لایه شکر و توت فرنگی داشته باشید. بعد درب ظرف را بگذارید و آن را به مدت یک شبانه روز درون یخچال قرار بدهید.
بعد از این مدت سری به توت فرنگی ها بزنید و اگر آب ننداخته بود؛ میتوانید یک استکان کوچک آب به آن اضافه نمایید. سپس مربا را روی حرارت ملایم قرار و بعد از این که چند جوش زد و کف کرد، کف روی آن را برداشته و هم بزنید.
در مرحله آخر؛
۲ قاشق غذا خوری آبلیمو را به آن اضافه نموده و هم بزنید. بعد از این که مربا به قوام کافی رسید؛ یعنی مربای توت فرنگی شما آماده است. (برای اینکه از قوام مربا مطمئن شوید؛ کافی است کمی از آن را داخل یک بشقاب ریخته بریزیذ. اگر مربا بعد از سرد شدن سفت بود یعنی به قوام کافی رسیده است) بعد از سرد شدن مربا؛ آن را داخل بطری های شیشه ای ریخته و درون یخچال نگهداری نمایید.
زمان پخت مربای توت فرنگی نیم ساعت است و اگر می خواهید مربای خوشرنگی داشته باشید آن را در همین زمان بپزید چرا که بیشتر از آن سبب تیره رنگ شدن مربا میشود.