مراجعان گرامی در صورت بروز هر گونه مشکل لطفا با شماره 02191016284 یا 09027575425 تماس و یا به شماره 09193639306 از طریق واتساپ پیام بدهید .

طرز تهیه تافی با کورن سیروپ

بازدید: 1,330 بازدید
تافی

دستور تهیه تافی با کورن سیروپ دارک

تافی یکی از شیرینی جات خوشمزه و پر طرفدار در بین همه ماست. شکلاتی که از کودکی به آن علاقه داشتیم و همیشه بخشی از خاطرات روزهای کودکی مان بوده است. شاید برایتان جالب باشد که طرز تهیه تافی را بدانید و آن را در خانه به راحتی تهیه کنید.
در این دستور از کورن سیروپ دارک استفاده خواهیم کرد. پیشنهاد ما به شما سیروپ ذرت سیاه کارو هست که می توانید آن را در سایت هست مارکت تهیه نمایید.

روی عکس زیر بزنید و با محصول سیروپ ذرت سیاه آشنا شوید.

 

سیروپ ذرت سیاه

پس به سراغ طرز تهیه تافی با کورن سیروپ دارک می رویم تا پله به پله آن را با هم یاد بگیریم.

  • شکر یک پیمانه
  • نشاسته ذرت یک قاشق غذاخوری
  • کره یک قاشق غذاخوری
  • سیروپ ذرت سیاه دو سوم پیمانه
  • وانیل یک قاشق چای خوری
  • نمک یک قاشق چای خوری
  • آب نصف پیمانه
  • عصاره میوه دلخواه یک قاشق چای خوری

طرز تهیه :

ابتدا نشاسته ذرت را الک کنید. سپس ظرفی را بر روی حرارت قرار دهید. شکر و نشاسته ذرت را باهم ترکیب کنید و هم بزنید. در ادامه کره و سیروپ ذرت سیاه را اضافه نمایید و باز با هم مخلوط کنید.

توجه داشته باشید که سیروپ ذرت سیاه شیرین تر بوده و به لحاظ طعم قوی تر است. اگر نمی خواهید تافی شما طعم شیرینی زیادی داشته باشد می توانید از سیروپ معمولی و روشن استفاده کنید. سیروپ روشن جایگزین شکر و کورن سیروپ دارک می تواند جایگزین کارامل شود.

حال نوبت افزودن نمک، آب و وانیل است. در این قسمت عصاره میوه را هم به این ترکیب اضافه کنید. عصاره میوه می تواند یک شربت غلیظ از میوه دلخواهتان باشد. اینکه تافی را با چه طعمی دوست داشته باشید، به عصاره میوه ای که انتخاب می کنید بستگی دارد. عصاره توت فرنگی، پرتقال، لیمو و یا هرچه که مطابق با ذائقه تان باشد می تواند یک تافی خوشمزه را با این طعم ها برایتان ایجاد کند.

سپس اجازه دهید تا این ترکیب بر روی حرارت ۱۲۰ درجه سانتی گراد به خوبی بجوشد. حال می توانید برای رنگ بهتر تافی، چند قطره رنگ خوراکی اضافه کنید. البته این مرحله کاملا دلخواه است. رنگ خوراکی را می توانید متناسب با طعم میوه ای که انتخاب کردید، در نظر بگیرید. مثلا برای طعم توت فرنگی، رنگ قرمز و برای طعم لیمو، رنگ زرد مناسب خواهد بود.

سپس آن را درون یک ظرف مسطح پیرکس بریزید و اجازه دهید تا کمی خنک شود. مدت زمان ۵ تا ده دقیقه برای خنک شدن تافی شما کافیست.

بعد از خنک شدن آن را با دست ورز دهید و بکشید و آن قدر این کار را ادامه دهید تا رنگ آن کدر شود. سپس آن را به شکل استوانه ای باریک در آورید. درست شبیه یک خمیر بازی می توانید با آن بازی کنید و این طرز تهیه تافی از این جهت هم برایتان جذاب و سرگرم کننده خواهد شد.

حال کافیست بر روی یک سطح صاف کمی اسپری روغن بزنید و بافت به دست آمده را بر روی این سطح قرار دهید و با حرکت دورانی آن را بیشتر به شکل استوانه نزدیک کنید. سپس آن را با یک کارد به قطعات کوچک دلخواهتان تقسیم کنید. قطعات تافی را درون ورقه های کوچک سلفون یا کاغذ دلخواهتان بپیچید و رول کنید. دو سر کاغذها را به شکل شکلات دو سرپیچ بپیچانید. تافی شما آماده ست. می توانید آن را درون هر ظرف شکلات خوری که خواستید بریزید و هر زمان که خواستید از یک تافی خوشمزه خانگی لذت ببرید.تافی خوشمزه

 

دسته‌بندی دستورات غذایی دسرها سایر نوشته ها
اشتراک گذاری
نوشته های مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

سبد خرید

هیچ محصولی در سبد خرید نیست.

ورود به سایت