طرز پخت خوراک میگو عربی
میگو؛ از آن غذاهای خوشمزه و مقوی است که دارای خواص بسیاری است و با آن میتوان غذاهای فراوانی را تهیه کرد. میگو؛ یک منبع غنی از پروتئین است و در عین حال بسیار کم کالری است. بنابراین مصرف آن برای کسانی که میخواهند کاهش وزن داشته باشند و یا از غذاهای سالم استفاده کنند بسیار مفید است.
امگا ۳ فراوان این خوراک دریایی به همراه مقادیر مناسبی از مواد معدنی مانند، آهن، فسفر، منیزیم، سلنیوم و ویتامینهای گروه ب سبب شدهاند، میگو برای بدن بسیار مفید باشد. گریل میگو با آناناس، اسکالپ میگو، کتلت میگو با سس تمر هندی، میگوی کبابی با پسته، میگوی رزماری با اسپاگتی، میگوی اسپایسی با شیر نارگیل و کینوا، خوراک میگوی گریل و … تنها برخی از غذاهایی هستند که با میگو تهیه میشوند.
فهرست مطالب
طرز تهیه خوراک میگو عربی
خوراک میگو؛ غذایی مخصوص کشورهای عربی و حوزه خلیجفارس است و ادویه مخصوص به خود دارد. این خوراک؛ به روشهای مختلفی تهیه میشود و از تنوع غذایی بالایی برخوردار است. خوراک میگو از بهترین و خوشمزهترین غذاهایی است که با میگو تهیه میشود. در ادامه با طرز تهیه خوراک میگو عربی بیشتر آشنا خواهید شد.
مواد لازم برای تهیه خوراک میگو عربی
- میگوی متوسط؛ دو پیمانه
- گشنیز خرد شده؛ یک پیمانه
- سیبزمینی خرد شده؛ یک پیمانه
- قارچ؛ یک دوم پیمانه
- فلفل دلمهای؛ یک دوم پیمانه
- پیاز خلالی؛ یک عدد درشت
- سیر خرد شده؛ سه حبه
- ادویه و روغن؛ به میزان لازم
طرز تهیه :
مرحله اول:
ابتدا سیبزمینیها را پس از خرد کردن سرخ کنید و کنار بگذارید.
مرحله دوم:
سپس پیازها را تفت داده؛ زمانی که نرم شد و رو به سرخ شدن رفت، سیر را که از قبل خرد کردهاید به آن اضافه نمایید و دوباره مواد را با هم تفت بدهید تا سرخ بشوند.
مرحله سوم:
در این مرحله گشنیز خرد شده، فلفل دلمهای و میگوها را به بقیه مواد اضافه کنید و تفت بدهید. بعد از یکی دو دقیقه قارچ را هم به مواد اضافه کرده و اجازه بدهید در حرارت کم سرخ شوند.
مرحله چهارم:
زمانی که میگوها سرخ شدند و کمی پخته شدند؛ ادویه را اضافه کرده و ۱۰ دقیقه دیگر تفت بدهید تا خوراک آماده بشود. در نهایت به آن سیبزمینیهای سرخشده را اضافه کنید.
نکته: شما میتوانید این خورشت را به همراه نان یا پلو سرو کنید.
نکته: میگو؛ هر چه زیادتر بپزد سفتتر خواهد شد؛ پس در پخت آن دقت لازم را داشته باشید.
نکته: زردچوبه، فلفل سیاه، فلفل قرمز، تخم گشنیز، زیره، گرد لیمو، زنجبیل و نمک مواد تشکیل دهنده برای ادویه مخصوص خوراک میگو عربی هستند.