مراجعان گرامی در صورت بروز هر گونه مشکل لطفا با شماره 02191016284 یا 09027575425 تماس و یا به شماره 09193639306 از طریق واتساپ پیام بدهید .

طرز تهیه هویج پلو

modirنویسنده: modir
بازدید: 289 بازدید
هویچ پلو

طرز تهیه هویج پلو:
هویج پلو
؛ یکی از پلو های خوشمزه و مجلسی ایرانی است که از جمله پلو های مخلوط قدیمی نیز به شمار می‌ رود. این غذا که اصالتا شیرازی است؛ کمی طعم شیرین دارد و از پلو های لذیذ ایرانی به شمار می‌ رود. برویم و با طرز تهیه آن بیشتر آشنا شویم.

مواد لازم

  • برنج؛ 3 پیمانه
  • هویج؛ 1 کیلوگرم
  • شکر؛ یک سوم پیمانه
  • زرشک؛ یک دوم پیمانه
  • پیاز متوسط؛ 2 عدد
  • گوشت مرغ؛ 500 گرم
  • خلال بادام؛ یک چهارم پیمانه
  • خلال پسته؛ یک چهارم پیمانه
  • آب لیمو ترش؛ 1 قاشق غذا خوری
  • زعفران ساییده؛ 1 قاشق سوپ خوری
  • خلال پوست پرتقال؛ یک چهارم پیمانه
  • نمک، روغن، زعفران؛ به مقدار لازم

طرز تهیه هویج پلو

ابتدا خلال پسته‌ ها را درون یک کاسه ریخته و روی آن مقدار کمی آب بریزید و اجازه بدهید کمی خیس بخورد. سپس پیاز را پوست کنده و بشویید و نگینی خرد کنید و کنار بگذارید. هویج‌ ها را نیز پس از شستن با رنده درشت، رنده نمایید.

هویج پلو

در مرحله بعد درون یک قابلمه مناسب آب بریزید و روی حرارت قرار بدهید تا کمی جوش بیاید. پیاز دیگری را شسته و از وسط به دو قسمت تقسیم نمایید و همراه با مرغ و کمی زعفران به آب در حال جوش اضافه نمایید. اجازه بدهید مرغ کاملا پخته شود و پس از پختن آن را ریش ریش نمایید.

تابه‌ را روی حرارت قرار بدهید و بعد از ریختن کمی روغن؛ پیاز ها را درون آن بریزید و به مدت دو الی سه دقیقه خوب تفت بدهید. سپس مرغ‌ های خرد شده را به آن اضافه نموده و با هم خوب تفت بدهید.

مراحل پایانی

در این مرحله خلال بادام‌ ها را درون یک آبکش بریزید و اجازه بدهید آب اضافه آن خارج شود. در تابه دیگری هویج‌ ها و بعد از آن که آب هویج‌ ها کاملا گرفته شد؛ کمی روغن و یک قاشق آبلیمو به آن اضافه نموده و بر روی حرارت کم تفت بدهید. زعفران، زرشک و شکر را نیز به مواد اضافه نموده و مرتب هم بزنید تا زرشک نسوزد.

بعد از خاموش کردن حرارت؛ خلال پسته، خلال بادام و پوست پرتقال را نیز به مواد اضافه نموده و خوب مواد را با هم زیرو رو نمایید. در مرحله آخر برای تهیه مواد هویج پلو؛ مرغ و پیاز داغ را اضافه نموده و تمامی مواد را با هم مخلوط نمایید.

این مواد را به صورت لایه لایه درون برنج ریخته و بعد از 40 دقیقه همراه با سالاد شیرازی میل نمایید.

دسته بندی انواع غذاها دانستنی های خوراکی دستورات غذایی غذاهای فرنگی غذای ایرانی مقالات جذاب و خواندنی
اشتراک گذاری
نوشته های مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

سبد خرید

هیچ محصولی در سبد خرید نیست.

ورود به سایت