مراجعان گرامی در صورت بروز هر گونه مشکل لطفا با شماره 02191016284 یا 09027575425 تماس و یا به شماره 09193639306 از طریق واتساپ پیام بدهید .

ادویه پاپریکا دودی

shemiranنویسنده: shemiran
بازدید: 2,549 بازدید
پاپریکا دودی

ادویه پاپریکا چیست؟
ادویه پاپریکا

شاید برای بسیاری از شما میزان تنوع و نوع های مختلف فلفل پاپریکا بسیار گیج کننده باشد.
این ادویه در واقع غالبا از فلفل دلمه ای تهیه می گردد و در بسیاری از زبان ها  به معنی خود فلفل دلمه ای می باشد.
اما این ترکیب می تواند طیف گسترده تری را به خود گیرد و با فلفل تند نیز ترکیب شود.

به طور کلی پاپریکا را فلفلی شیرین می دانند اما می تواند دارای تنوع های متنوعی بر اساس طعم همچون شیرین ،
ملایم و تند می نیز باشد.
ادویه پاپریکا دودی هم که با اسانس دود موجود در خود در طعم دهی غذاها بی نهایت عالی است .
کسانی که طعم و بوی دود را می پسندند از این ادویه می توانند در طبخ غذاهایشان استفاده کنند.
این ادویه در واقع ادویه ای مجارستانی بوده که به سرعت به خاطر طعم و عطر و رنگ دلپذیر خود جهانی گردید.

نحوه تولید:

برای تهیه ابتدا فلفل دلمه ای را خشک می نمایند که فرآیندی زمان گیر می باشد.
سپس فلفل ها را پودر می کنند و با نام فلفل پاپریکا وارد بازار می شوند.

موارد استفاده از ادویه پاپریکا دودی :

از ادویه پاپریکا دودی می توانید برای انواع غذاها، خورشت ها، سالاد ها و … استفاده نمایید.مرغ با پاپریکا دودی
با عطر و طعم عالی خود، می تواند مزه ای جدید و بی نظیر را خلق نماید.
این فلفل به تنهایی تند نیست و مصرف آن منجر به زیبا و خوش رنگ شدن غذاها نیز می شود.

خواص :

منبع بسیار خوبی از ویتامین c، است و تا سه برابر نیاز روزانه شما را می تواند  این ویتامین تامین نماید.
همچنین فلفل دلمه ای حاوی مقادیر بالای از انواع آنتی اکسیدان ها از جمله بیوفلاونیدن ها است که نقشی موثر و جدی در جلوگیری از سرطان و بیماری های قلبی و سلامت سلول های بدن دارد.
از دیگر مواد تشکیل دهنده این فلفل، بتاکاروتن (ماده موجود در هویج برای ساخت ویتامین A)، ویتامین B6، اسید فولیک، فیبر،
کپسایسین (ضد عفونی کننده)، ویتامین P، ویتامین K است.

ادویه پاپریکا دودی :

پاپریکا دودییکی از تنوع های ادویه پاپریکا، پاپریکا دودی است که طرفداران بسیاری را دارد.
این فلفل همان فلفل تهیه شده از فلفل دلمه ای  که طعمی دودی نیز به خود گرفته است.
این فلفل برای انواع گوشت، مرغ،غذاهای دریایی، سیب زمینی و … می تواند گزینه ای بسیار جذاب و ایده آل باشد.

  تاریخچه برند:

سانتاماریا برندی سوئدی، با قدمتی بیش از یک قرن می باشد که سنگ بنای این شرکت بر پایه توسعه محصول و ارایه بهترین کیفیت بنا نهاده شده است.
شرکت سانتاماریا از زیر مجموعه های شرکت بین المللی غذایی پولینگ است که در سال ۱۸۷۶ تاسیس شده است .
حاصل این تجربه با بهره گیری از بهترین و به روزترین دستگاه ها و استفاده و انتخاب بهترین مواد اولیه از هر نقطه ای از دنیا،
منجر به کسب عنوان بزرگترین تولید کننده و ارایه دهنده متنوع ترین و بهترین محصولات ادویه و چاشنی در جهان شده است.

دسته بندی دانستنی های خوراکی وبلاگ
اشتراک گذاری
نوشته های مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

سبد خرید

هیچ محصولی در سبد خرید نیست.

ورود به سایت