مراجعان گرامی در صورت بروز هر گونه مشکل لطفا با شماره 02191016284 یا 09027575425 تماس و یا به شماره 09193639306 از طریق واتساپ پیام بدهید .

طرز تهیه خمیر باقلوا با خمیر یوفکا

modirنویسنده: modir
بازدید: 450 بازدید
تهیه باقلوا

طرز تهیه خمیر باقلوا با خمیر یوفکا:
باقلوا؛ یکی از شیرینی‌ های محبوب در سرتاسر جهان است که ریشه آن به کشور ترکیه باز می‌ گردد. این شیرینی محبوب انواع مختلفی دارد که بدون شک باقلوای ترکی یا استانبولی مشهورترین آن است. در ادامه با طرز تهیه باقلوا با خمیر یوفکا بیشتر آشنا خواهید شد.

مواد لازم:

  • خمیر یوفکا؛ 11 ورق
  • کره؛ 170 گرم
  • گردو؛ به میزان لازم
  • شکر؛ 2 پیمانه
  • آب؛ 2 پیمانه
  • آبلیمو؛ به مقدار خیلی کم
  • روغن؛ به میزان لازم
  • خلال پسته و بادام؛ برای تزیین

طرز تهیه باقلوا با خمیر یوفکا

برای تهیه باقلوا با خمیر یوفکا ابتدا باید شربت مخصوص آن را آماده نمایید. برای این‌ کار قابلمه را روی حرارت گذاشته و آب و شکر را به آن اضافه نموده و بعد از 20 دقیقه آبلیمو را نیز به آن اضافه نمایید. بعد از گذشت 10 دقیقه و زمانی که مواد به قوام آمد؛ قابلمه را از روی حرارت برداشته و کنار بگذارید تا خنک بشود.

حالا زمان تهیه باقلوا است؛ ابتدا کره را آب کنید. سپس خمیر یوفکا را روی یک سطح صاف باز کرده و با برس بر روی آن کره بمالید تا تمام خمیر یوفکا چرب شود. سپس گردویی را که از قبل خرد کرده‌ اید را بر روی خمیر یوفکا بپاشید و با کمک وردنه نازکی از یک طرف خمیر آن را تا زده و رول نمایید.

مراحل نهایی

در مرحله بعد؛ از دو طرف خمیر را گرفته و به داخل جمع کنید تا چروک بشود. زمانی که خمیر کاملا چروک شد؛ وردنه را به آهستگی از خمیر بیرون بیاورید. این کار را برای تمامی خمیر های یوفکا انجام بدهید. ظرفی را که می‌ خواهید در فر قرار بدهید را چرب نموده و رول‌ ها را آهسته در آن بچینید. سپس کمی کره را ذوب کرده و روی خمیر ها بریزید.

قبل از این کار؛ فر را بر روی درجه حرارت 180 سانتی‌گراد قرار بدهید تا کاملا گرم شده و سپس خمیر ها را به داخل آن انتقال بدهید. تقریبا نیم ساعت زمان لازم است تا باقلوا های شما پخته شوند. بعد از این زمان؛ باقلوا ها را از فر خارج کرده و به مدت 10 دقیقه در مکانی بگذارید تا خنک شود.

حالا زمان آن رسیده است که باقلوا ها را برش داده و شربت باقلوایی را که از قبل تهیه نموده‌ اید روی آن‌ ها بریزید. برای تزیین باقلوا ها می‌ توانید از خلال پسته و یا بادام استفاده نمایید. در مرحله آخر نیز باقلوا ها را درون یخچال گذاشته و بعد از حدود نیم ساعت می‌ توانید آن را نوش جان نمایید.

دسته بندی دانستنی های خوراکی دستورات غذایی مقالات جذاب و خواندنی وبلاگ
اشتراک گذاری
نوشته های مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

سبد خرید

هیچ محصولی در سبد خرید نیست.

ورود به سایت