
دستور پخت کوکی با آردنارگیل
با این که شیرینی جات به خصوص انواع کوکی طرفداران زیادی دارد اما اکثراً ترجیح می دهند آنها را به صورت آماده تهیه کنند
و کمتر زمانی را برای تهیه و پخت آن صرف می کنند. شاید به این علت که پخت کوکی، کیک و شیرینی سخت و پر زحمت به نظر می رسد.
و یا وقت کافی برای شیرینی پزی ندارند.
اما شاید این روزها که انتقال بیماری به دلیل شیوع انواع ویروس ها بسیار زیاد و شایع شده است، هوس خوردن یک کوکی خوشمزه کنید و دوست نداشته باشید آن را خارج از منزل تهیه کنید.
دستور پخت کوکی با آردنارگیل که برای شما تهیه کرده ایم نه تنها سخت نیست بلکه در زمان کوتاهی آماده می شود.
به علاوه برای تهیه کوکی با آردنارگیل نیازی به استفاده از فر نیز ندارید. شما میتوانید کوکی با آرد نارگیل را با استفاده از این دستور به آسانی در منزل تهیه کنید چرا که تمام مواد اولیه این کوکی را می توانید به راحتی از فروشگاه اینترنتی هست مارکت تهیه کنید.
برای نوش جان کردن یک عصرانه دلچسب چه چیزی بهتر از این کوکی همراه با یک فنجان چای یا قهوه در کنار عزیزانتان سراغ دارید؟
کوکی با آردنارگیل آنقدر خوشمزه است که میتوانید با اندکی هنر و سلیقه آن ها در اشکال مختلف تهیه کرده و از مهمانانتان به خوبی پذیرایی کنید.
این کوکی یکی از شیرینی های مورد علاقه تمام دوستداران رژیم های کتویی است.
زیرا موادی که برای تهیه این کوکی استفاده می شود کاملاً مطابق با این رژیم است.
مواد لازم برای تهیه کوکی با آردنارگیل :
برای تهیه کوکی با آرد نارگیل شما به یک فنجان آرد نارگیل، یک چهارم فنجان شکر قهوه ای. یک فنجان و نیم کره بادام زمینی، یک قاشق غذاخوری روغن نارگیل، نصف قاشق چای خوری نمک، دو فنجان شکلات چیپسی یا شکلات خرد شده و مقداری عصاره وانیل احتیاج دارید.
خواص آرد نارگیل :
آرد نارگیل علاوه بر طعم فوق العادهای که دارد، فواید زیادی نیز برای سلامتی دارد.
آرد نارگیل سرشار از مواد مغذی مانند پروتئین و آهن است. در درمان بیماریهای قلبی، کاهش وزن، کاهش قند خون، بهبود هضم غذا بسیار مفید است.
کربوهیدرات کمتر آرد نارگیل نسبت به آردهای دیگر، باعث می شود مصرف آن در رژیم های کتوژونیک نیز توصیه شود.
همچنین آرد نارگیل فاقد گلوتن است. و کسانی که منع مصرف گلوتن دارند می توانند با خیالی راحت از این آرد مصرف کنند.
کره بادام زمینی از دیگر مواد اولیه پرخاصیت در این کوکی است که موجب تقویت انرژی می شود.
کاهش وزن، کاهش خطر ابتلا به دیابت و حفظ سلامت ماهیچه های بدن از دیگر خواص کره بادام زمینی است.
اکنون که به خوبی از خواص کوکی با آرد نارگیل اطلاع یافته اید. وقت آن رسیده است که زودتر دست به کار شوید و آن را تهیه کنید.
طرز تهیه کوکی با آرد نارگیل :
کره بادام زمینی، آرد نارگیل، شکر قهوه ای، عصاره وانیل و نمک را در ظرفی ریخته و به خوبی مخلوط کنید.
این عمل را آنقدر ادامه دهید تا تمام مواد نرم و یکدست شود. سپس یک سینی را با کاغذ روغنی بپوشانید.
با استفاده از قالب های مخصوص شیرینی پزی یا با کمک اسکوپ و قاشق مواد مخلوط شده را به شکل دایرههای کوچک در بیاورید.
آن ها را به آرامی در سینی فشار دهید تا کمی تخت شود. سپس کوکی ها را به مدت یک ساعت در فریزر قرار دهید تا سفت شوند
شکلاتهای چیپسی یا خرد شده را در ظرفی ریخته و به روش بن ماری حل کنید. اندکی صبر کنید تا شکلات آب شده قدری خنک شود سپس روغن نارگیل را به شکلات آب شده اضافه کرده و با یکدیگر هم بزنید.
کوکی ها را از فریزر خارج کنید و به کمک یک چنگال یکی از آنها را داخل شکلات آب شده فرو کنید تا کاملا روی کوکی با شکلات پوشیده شود. سپس کوکی را مجدداً روی سینی قرار دهید.
سایر کوکی ها را نیز به همین ترتیب با شکلات آب شده بپوشانید.
میتوانید روی کوکیها را با مواد دلخواه مانند پودر نارگیل، پسته، بادام و… تزیین کنید. سپس مجدداً سینی را به مدت ۱۰ دقیقه در فریز بگذارید تا شکلات سفت شود. کوکی با آرد نارگیل شما آماده است.
نوش جان کنید و از طعم دلچسب آن لذت ببرید.